Меню
Меню
Филтър
Количка

За деца

Подаръци за деца от Makaroon.bg!

Всяко дете заслужава поощрение за усилията, които полага всекидневно в час. Освен да са примерни в клас и да се стараят с оценките, децата трябва и много да се забавляват. Игрите с приятели понякога не са достатъчни и е нужно разнообразие. Именно разнообразие е това, което ще откриете тук. Ще намерите приключения за деца, които едновременно забавляват и изграждат нови умения у най-малките, както и интересни нови неща, с които да откриват света. 

Подаръкът преживяване е най-хубавият начин да покажете обич и грижа към малките приключенци. Богатият избор от преживявания за деца ви дава възможност да се спрете на подарък спрямо интересите на малчугана. 

Усмивката на децата озарява всичко наоколо, а благодарността в очите им ще зарадват вас. Избирайки подарък за дете вие дарявате щастие.

Панорамно издигане с балон + видеозаснемане с 4К action камера край София Панорамно издигане с балон + видеозаснемане с 4К action камера край София
Безплатна
доставка
Мечтали ли сте си да докоснете облаците? Искало ли Ви се е да се слеете с небосвода и да усетите хармонията и спокойствието, което ни дава природата? Вече имате възможността да осъществите и най-смелите си мечти чрез  панорамно издигане с балон с продължителност около петнадесет минути. Пр..
62.00 BGN
Без данък:62.00 BGN
Поръчай
Подаръчен ваучер на стойност Подаръчен ваучер на стойност
Безплатна
доставка
Подарете ваучер за преживяване! Получателят сам избира как да го използва.Подарете щастие и незабравими емоции на любимите си хора! Създайте спомени и безценни моменти!Подарете ваучер на избрана от Вас стойност и дайте възможност на любимия си човек да избере от над 350 предложения за свобод..
50.00 BGN
Без данък:50.00 BGN
Поръчай
Два билета за кино с включени пуканки и напитки в Cineland в София, Търговище, Плевен, Перник, Карлово, Габрово и Велико Търново Два билета за кино с включени пуканки и напитки в Cineland в София, Търговище, Плевен, Перник, Карлово, Габрово и Велико Търново
Безплатна
доставка
Brand: CineLand
Каним ви на едно богато меню от прожекции, удобни кожени столове, прясно изпукани пуканки и студена напитка с лед. Екшънът този път е на екрана!Времето настъпи и филмът, който толкова месеци чакахте вече е в кината! Независимо къде се намирате, било то в София, Търговище, Плевен, Перник, К..
59.00 BGN
Без данък:59.00 BGN
Поръчай
Вкусно преживяване - джелато дегустация за двама Вкусно преживяване - джелато дегустация за двама
Безплатна
доставка
 За любителите на леденото изкушение, предлагаме вкусно преживяване за двама - дегустация на 6 вкуса джелато и 2 сладоледени десерта.Gelateria Diana е специално място, където автентичните италиански рецепти срещат модерните технологии и създават запомнящи се вкусове джелато. Приготвят джела..
50.00 BGN
Без данък:50.00 BGN
Поръчай
Круиз с луксозна яхта в Несебър Круиз с луксозна яхта в Несебър
Безплатна
доставка
Подарете си незабравимо лятно преживяване във водите до един от най-старите Български градове - Несебър. Предлагаме Ви четири часова разходка на луксозна яхта от пристанището на Старият град в Несебър с включени храна, плодове и напитки!Приключението започва с отплаване от пристанище Несебър Ст..
75.00 BGN
Без данък:75.00 BGN
Поръчай
Авиосимулатор - забавление от ново измерение Авиосимулатор - забавление от ново измерение
Безплатна
доставка
Истинско приключение или оригинален подарък?Мечтаете ли да бъдете пилот? Мечтаете ли да управлявате истински боен самолет?Представете си как се настанявате в пилотската кабина, проверявате изправността на самолета и се приготвяте за полет?Държите в ръцете си управлението на само..
39.00 BGN
Без данък:39.00 BGN
Поръчай
Ветроходство за начинаещи на язовир Искър Ветроходство за начинаещи на язовир Искър
Безплатна
доставка
Вятър, платна, воден басейн и желание е всичко, което Ви е необходимо, за да станете част от приключенския свят на ветроходството. Язовир Искър е една от най-красивите и комуникативни локации, на която да се присъедините към любителите на водните спортове.Урок по ветроходство - приключение, което ще..
96.00 BGN
Без данък:96.00 BGN
Поръчай
Падъл борд на язовир Искър за едно по-различно преживяване Падъл борд на язовир Искър за едно по-различно преживяване
Безплатна
доставка
Освен да се печем на плаж и да плуваме, има и други начини, по които да се забавляваме във водата. Прекрасният язовир Искър предоставя възможности както за разходка сред природата, така и за спорт.Съчетайте разходката сред природата с уникално водно приключение.SUP, познат още като стендъп падъл или..
30.00 BGN
Без данък:30.00 BGN
Поръчай
Уъркшоп по приготвяне на джелато Уъркшоп по приготвяне на джелато
Безплатна
доставка
 Всички обичаме сладолед, но знаете ли как се приготвя от истинските джелато занаятчии?Заповядайте на незабравимо джелато приключение в Gelateria Diana. Ще научите за историята и тайните на ръчно приготвеното джелато от Ботуша.Gelateria Diana е място, където автентичните италиански ..
50.00 BGN
Без данък:50.00 BGN
Поръчай
Картинг за един човек – предизвикателство и динамика на пистата Картинг за един човек – предизвикателство и динамика на пистата
Безплатна
доставка
Готови, на старта, старт!В света на екстремните преживявания и моторните спортове се крие занимание, достъпно за всеки. При него също има състезателен характер и адреналин, но нивото на екстремния елемент е по-ниско. Скоростта, която картовете развиват, е по-ограничена, в сравнение с други моторни с..
42.00 BGN
Без данък:42.00 BGN
Поръчай
През птичи поглед с „Полет с жирокоптер над Белоградчишките скали“ През птичи поглед с „Полет с жирокоптер над Белоградчишките скали“
Безплатна
доставка
Покорете всички страхове, докато завладявате един от най-величествените и световно признати природни феномени – Белоградчишките скали. Гледка, която всеки трябва да види поне веднъж! Подарете едно преживяване, което ще си спомняте цял живот! Красотата на неповторимите скални образувания, и..
380.00 BGN
Без данък:380.00 BGN
Поръчай
Приключение в света на животните с „Посещение в Зоокът Дъбница“ Приключение в света на животните с „Посещение в Зоокът Дъбница“
Безплатна
доставка
Ако обичате животните, интерсувате се от различните видове бозайници, птици и влечуги, то този зоокът е перфектното място за вас! Навлезте в разнообразния свят на животните, някои от тях обикалящи свободно наоколо, с посещение на Зоокът Дъбница.На това екзотично кътче, събрало малки и големи животни..
20.00 BGN
Без данък:20.00 BGN
Поръчай
Ателие по керамика за деца – забавление за малките творци Ателие по керамика за деца – забавление за малките творци
Безплатна
доставка
Децата са творци от раждането си. Те създават, измислят, фантазират. Играят във въображаеми светове, чертаят, рисуват и танцуват. Всяко дете трябва да има свободата да изразява себе си и да твори в различни области – спорт, изкуство, музика. Малките творци имат нужда да се изявяват.Керамиката за дец..
60.00 BGN
Без данък:60.00 BGN
Поръчай
Вкусотийки за цялото семейство със „Skapto Family Pack” Вкусотийки за цялото семейство със „Skapto Family Pack”
Безплатна
доставка
Brand: Skapto
Спестете си готвенето, подготовката и миенете на чинии за една вечер. Съберете цялото семейство и запалете колата към Skapto! Тук ще намерите една страхотна семейна атмосфера – увита в бургери, изкъпана в чедър сос, залята с домашна подправка и потънала в картофки. За какво ви е да имате храна вкъщи..
75.00 BGN
Без данък:75.00 BGN