Изчисти филтрите
Подреди по цена
Регион
Град
Пакет

Подарък за мъж

Покажи:
Сортировка:
Подарете ваучер за преживяване! Получателят сам избира как да го използва.Подарете щастие и неза..
50.00BGN
Според 4 оценки.
Истинско приключение или оригинален подарък?Мечтаете ли да бъдете пилот ? Мечтаете ли д..
39.00BGN
Според 3 оценки.
 Представяме ви изцяло нов дигитален продукт, оригинален подарък за всеки повод.Продукт..
55.00BGN
 Търсите подарък преживяване, подходящ за ценителите на вкусните, но и същевременно здравос..
109.00BGN
 Незабравимо преживяване за любителите на високите скорости и адреналина - сами управлявате..
240.00BGN
Според 7 оценки.
 Виното не просто се пие, виното трябва да се обича.Предлагаме Ви няколко курса на тема..
99.00BGN
ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА ТАЗИ УСЛУГА, ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ОТ НАС - ЕДНО ИЗДИГАНЕ С БАЛОН. ПРОМОЦИЯТА Е ВАЛИД..
159.00BGN
 Търсите уникален подарък за любим човек?Искате да подарите време, внимание и грижа? ..
80.00BGN
Панорамни гледки от птичи погледМечтали ли сте си да докоснете облаците? Искало ли Ви се е да се..
50.00BGN
Според 6 оценки.
ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА ТАЗИ УСЛУГА, ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ОТ НАС - ЕДНО ИЗДИГАНЕ С БАЛОН. ПРОМОЦИЯТА Е ВАЛИД..
169.00BGN
ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА ТАЗИ УСЛУГА, ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ОТ НАС - ЕДНО ИЗДИГАНЕ С БАЛОН. ПРОМОЦИЯТА Е ..
180.00BGN
Според 3 оценки.
Романтично бягствоСлучвало ли Ви се е да искате да изживеете романтични мигове с половинката си,..
145.00BGN
Издигане в облацитеХората винаги мечтаят за предизвикателства. Всеки от нас желае да докосн..
280.00BGN
Според 5 оценки.
 Играта е създадена от специалисти в градските игри със загадки, с над 13-годишен опит...
59.00BGN
Според 2 оценки.
 Италия е любов, привличане, история и кухня - обгърнати в страст и магия. С две думи &ndas..
110.00BGN
Според 2 оценки.
Изживейте Вашия втори меден месецНе чакайте Свети Валентин, за да прекарате романтично..
229.00BGN
Екстремен бънджи скокТърсите вълнуваща емоция, която да споделите с някой близък? Нуждаете се от..
69.00BGN
Според 5 оценки.
ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА ТАЗИ УСЛУГА, ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ОТ НАС - ЕДНО ИЗДИГАНЕ С БАЛОН. ПРОМОЦИЯТА Е ВАЛИД..
239.00BGN
Според 1 оценки.
ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА ТАЗИ УСЛУГА, ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ОТ НАС - ЕДНО ИЗДИГАНЕ С БАЛОН. ПРОМОЦИЯТА Е ВАЛИД..
79.00BGN
Според 3 оценки.
Обичате да прекарвате времето си в планината сред чист въздух? Съчетайте разходката в планината с до..
51.00BGN
Според 3 оценки.
Офроуд приключение с АТВ в района на Пловдив!Високи скорости, вятър в лицето и адреналин в кръвт..
55.00BGN
 В сърцето на Родопите, някъде между Смилян и Рудозем...Село Змиево е като декор на приказе..
170.00BGN
Завладяващото удоволствие - стрелбище!Любител сте на приключенията? Имате нужда от нови преживяв..
59.00BGN
Според 4 оценки.
 За любителите на леденото изкушение, предлагаме вкусно преживяване за двама - дегустация н..
50.00BGN

Подарък за мъж

 

Подарък за мъж – защо е по-добре да се заложи на преживяване?

 

Преживяванията стават все по-предпочитан вариант за подарък за мъж. Те са по-удачни от стандартните материални подаръци, защото предлагат нещо различно и неизпитвано досега. Истината е, че повечето мъже са презадоволени в материален аспект и подаряването на дреха или някакъв парфюм не би ги впечатлило особено. В своето интензивно и натоварено работно ежедневие те винаги търсят възможност да избягат за малко от стреса и да пробват нещо, което ще ги накара да се развълнуват, да се отдадат на мига и да забравят за всичките си проблеми. Така че добре подбраното преживяване може да се превърне в перфектния подарък за мъж, който ще направи неговия празник още по-специален.

Виж повече

 

Подарък за мъж 1 - ескейп стаяПодарък за мъж – какви трябва да са въпросните преживявания?   

 

Има няколко характеристики, на които е добре да отговарят избраните за подарък за мъж преживявания. Вижте точно за какво става въпрос:

 

  • подарък за мъж: да са различни – смисълът от избирането на преживяване за подарък за мъж е на съответния джентълмен да му бъде предложено нещо различно, което не е имал възможността да пробва досега. В този смисъл трябва да бъдете наистина изобретателни и креативни, когато избирате подобен подарък за мъж. Няма как да изненадате или зарадвате особено човек, ако му подарите преживяване или дейност, която така или иначе може често да практикува в своето ежедневие.

- подарък за мъж: да носят адреналин – повечето мъже обичат адреналина и търсят преживявания, които ще им го доставят в необходимите дози. Като примери за такива преживявания бихме могли да дадем практикуването на различни екстремни спортове, заниманията по оцеляване сред дивата природа, както и някои по-екстремни типове виртуална реалност. Внимателно преценете коя от споменатите типове дейности би отговорила оптимално на интересите и предпочитанията на въпросния джентълмен, и съответно би била най-подходящият избор за подарък за мъж.

  • подарък за мъж: да са запомнящи се – всички търсим ярки преживявания, които ще останат в съзнанието ни за дълъг период от време. Не забравяйте това, когато избирате даден подарък за мъж. Преживяването трябва да е наистина вълнуващо и да премахне всякакъв шанс джентълменът да остане равнодушен към него. В този смисъл е необходимо да се обърне достатъчно внимание на самата организация на преживяването и всички големи и малки детайли, които могат да окажат влияние върху цялостните впечатления.

 

Подарък за мъж – причини да се доверите на makaroon.bg       

 

makaroon.bg е онлайн платформа, събираща на едно място преживявания от сферите на екстремните спортове, приключенията на открито и виртуална реалност. Ето защо е добра идея да се доверите на нас при търсене на подарък за мъж:

Подарък за мъж 2 - пътешествие

Подарък за мъж: Богата и разнообразна гама от преживявания – стараем се непрекъснато да обогатяваме каталога си и да сме в състояние да предоставяме всякакви типове преживявания на своите клиенти. Посещавайки онлайн платформата ни, несъмнено ще откриете точния подарък за мъж, независимо от какво се интересува той и какви са неговите любими хобита.   

 

Подарък за мъж: Високо качество – всички услуги, предлагани на онлайн платформата makaroon.bg, са предварително тествани от екипа ни. Това се прави, за да се уверим, че предлагаме на клиентите си само и единствено най-доброто на пазара в съответните сфери. Бъдете сигурни, че залагайки на нас, ще си гарантирате висококачествен подарък за мъж под формата на прецизно организирано, вълнуващо и запомнящо се преживяване.

 

Подарък за мъж: Персонализация – ако търсите максимално персонализиран подарък за мъж, отново платформата makaroon.bg е точното място за вас. При наличние на определени изисквания относно планирането на набелязания подарък за мъж, просто трябва да се свържете с екипа ни и заедно да обсъдим какви са опциите.

 

Подарък за мъж: Гъвкавост -  идеален подарък за мъж биха могли да са и ваучерите, които предлагаме. Те важат за всички оферти в онлайн платформата ни и е възможно да бъдат употребени до 6 месеца след тяхната покупка. Последното дава възможност на джентълмена сам да си избере подходящия и желан подарък за мъж, както и точния момент, в който да му се наслади.

 

 

Подарък за мъж – специалните оферти на makaroon.bg

Подарък за мъж 3 - куче

Подарък за мъж от makaroon.bg: Дрифт шофиране – подарък за мъж, който е идеален избор за почитателите на високите скорости и адреналина. По своята същност този подарък за мъж представлява техника на шофиране, при която превозното средство умишлено се извежда от контрол посредством „презавиване“, водещо до загуба на сцепление със задните гуми. Така автомобилът се движи напречно на завоя под собствената си тежест. Курсът по дрифт шофиране, който предлагаме в категорията „Подарък за мъж“, се провежда на специален полигон с подходящите условия. За практическата му част се грижи Васил Жеков – дипломиран в САЩ специалист и част от школата на първия български европейски рали шампион Павел Жеков.

 

Подарък за мъж от makaroon.bg: Стрелба с различни видове оръжия -  също оферта за подарък за мъж, която е доста подходяща за търсещите силни емоции. От нея могат да се възползват стрелци както с по-голям, така и с по-малък или дори никакъв опит. Стрелбището отговаря на най-високите международни стандарти за безопасност, а инструкторите са достатъчно квалифицирани и опитни, за да гарантират професионална и сигурна среда за практикуване на това занимание. Използваните методи за обучение спомагат придобитите умения за стрелба да останат за цял живот. Налице е и бар, предлагащ бира, безалкохолно и други видове напитки, на които можете да се насладите след края на заниманието.

 

Подарък за мъж от makaroon.bg: Двудневни курсове по оцеляване в природата – оферта за подарък за мъж, който обича приключенията в дивата природа. Курсът по оцеляване се води от Момчил Цветанов, който е работил с екипите на Беър Грилс, „Acess all area“ и „Двойно оцеляване“. По време на него ще усвоите редица умения, които биха ви били от полза при попадане в проблемни ситуации на открито – умения за изграждане на подслон, намиране на храна, методи за ориентация и т.н.

 

Подарък за мъж – защо е по-добре да се заложи на преживяване?

Подарък за мъж – какви трябва да са въпросните преживявания?

Подарък за мъж – причини да се доверите на makaroon.bg

Подарък за мъж – специалните оферти на makaroon.bg