Изчисти филтрите
Подреди по цена
Регион

Екстремни

Покажи:
Сортировка:
Подарете ваучер за преживяване! Получателят сам избира как да го използва. Подарете щастие и неза..
50.00BGN
Според 3 оценки.
Свободата да летиш… Подарък, с който да се преродиш…! Полетът, небесната шир и сре..
220.00BGN
Според 3 оценки.
  Да полетиш с хеликоптер е мечта, гледали сме го стотици пъти на филм. Полетът с хеликоп..
599.00BGN
Ако успяхме да научим нещо от Алиса, то е, че човек си струва да мечтае поне за три невъзможни неща ..
179.00BGN
Според 4 оценки.
  Незабравимо преживяване за любителите на високите скорости и адреналина - сами управлявате..
240.00BGN
Според 5 оценки.
Рафтингът е иделният избор за адреналинов уикенд през пролетта ! Потопете се в мокро приключение ..
55.00BGN
Имате нужда от нещо различно, нещо ново и интересно ? Обичате природата и искате да научите повеч..
140.00BGN
Според 4 оценки.
Какво ще стане, ако в даден момент загубим цивилизацията, с която сме свикнали? Ще оцелеем ли? Ще съ..
240.00BGN
Според 1 оценки.
Изпитай тръпката от полета с моторен парапланер в тандем със световния шампион Цветан Цолов ! Мот..
75.00BGN 69.00BGN
Според 2 оценки.
  Търсите ли интересен и оригинален подарък, който вдига адреналина и оставя спомени за цял ..
90.00BGN
Според 1 оценки.
Екстремен бънджи скок Търсите вълнуваща емоция, която да споделите с някой близък? Нуждаете се от..
79.00BGN
Според 4 оценки.
Лятото е сезона на приключенията и водните емоции ! Подарете доза адреналин и пробвайте какво е д..
49.00BGN
Според 2 оценки.
Красотата на извисяването в небесата Вие сте от хората, които обичат екстремните спортове, но сте..
339.00BGN
Изживейте истинско водно приключение, само на 20км от София ! Подарете си незабравимо изживя..
84.00BGN
Според 2 оценки.
  Скок с Бънджи от място по избор Скоковете с бънджи са една незабравима емоция, която вс..
59.00BGN
  Убийте скуката - изживейте един невероятен екстремен ден в района на гр. Клисура. Гаран..
143.00BGN
Според 1 оценки.
Уникално предложение за любителите на автомобилите и високите скорости !!! Еднодневен курс по без..
535.00BGN
Панорамни гледки от птичи поглед Мечтали ли сте си да докоснете облаците? Искало ли Ви се е да се..
135.00BGN
Според 1 оценки.
Обичате да прекарвате времето си в планината сред чист въздух? Съчетайте разходката в планината с до..
65.00BGN 59.00BGN
Според 2 оценки.
  Екстремна или спокойна офроуд разходка с АТВ - Вие избирате ! Насладете се на Велико Търно..
49.00BGN
Обичате ли адреналина и високите скорости ? Мечтаете ли да се научите да шофирате спортна кола безоп..
440.00BGN
Подарете си едно невероятно офроуд сафари в красивите хълмове на Търново и Арбанаси и се насладете н..
67.00BGN
Търсите забавление и разпускане от дългото и ангажирано работно време? Мечтаете да сте на мястото на..
39.00BGN
Според 1 оценки.
Търсите ли екстремни преживявания, които вдигат адреналина ? Обичате ли високите скорости и зимни..
119.00BGN
Според 1 оценки.
Екстремни

 

Екстремен подарък

 

Какви са ползите от получаването на екстремен подарък?

 

Под „екстремен подарък“ се разбира преживяване, което ще извади човек от скучното му ежедневие и ще го зареди с високи дози вълнение и адреналин. Такъв подарък се свързва най-често с популярните в днешно време екстремни спортове, практикувани във въздуха, във водните басейни и сред дивата природа. Повечето представители на силния пол определено биха се зарадвали, ако им направите екстремен подарък. Ето ползите и преимуществата за тяхното здраве, кондиция и лайфстайл от получаването на екстремен подарък за мъж:

 

  1. Екстремен подарък - спортно шофиране на Lotus Elise
    Екстремен подарък - спортно шофиране
    Екстремен подарък: Премахване на лимитите – всеки човек, който желае да постигне успех и благополучие в живота, трябва да се стреми към премахване на своите лимити и преодоляване на страховете си. Можете да помогнете на свой приятел или близък да постигне това, като му направите екстремен подарък. Екстремен подарък, който да го извади от обичайната му зона на комфорт и да му даде възможност да експериментира нови емоции и преживявания.
  2. Екстремен подарък: Подобряване на физическата форма – екстремен подарък ще бъде идеален и за човек, който обича да работи върху своето тяло. По време на практикуването на редица екстремни спортове (особено водните такива) се тренират голяма част от основните мускулни групи в човешкото тяло. Просто трябва да изберете удачен екстремен подарък за мъж, който да отговаря на целите по отношение на физическата форма, както и на интересите и предпочитанията на вашия близък.
  3. Екстремен подарък: Освобождаване от стреса – екстремните спортове са също така отлично лекарство срещу натрупващия се в работното ежедневие стрес. Те позволяват на човек да се освободи напълно от въпросния стрес и да възвърне менталната си свежест. Ако имате приятел, който се чувства прекалено напрегнат в последно време и се нуждае от разнообразие и нови преживявания, със сигурност ще го зарадвате с подобен екстремен подарък за мъж.
  4. Екстремен подарък: Стимулиране на социалните контакти – различни изследвания показват, че практикуването на екстремни спортове стимулира социалните контакти. Този резултат е пряко свързан с повишаване увереността на човека, както и с пробуждане на желанието му да излиза повече навън и да се забавлява. В случай, че намирате някого за прекалено самотен и искате да му помогнете да върне мотивацията си за излизане навън и срещи с други хора, отново удачният екстремен подарък за мъж би бил доста добро решение.   

 

 

Защо да изберете екстремен подарък от makaroon.bg?

 

 

Ваучер за екстремно преживяване - Флайборд, Хувърборд
Ваучер за екстремно преживяване

Makaroon.bg е онлайн платформа, предоставяща ви множество различни опции, когато става въпрос за екстремен подарък за мъж. Ние работим с най-добрите в сферата на екстремните спортове, за да гарантираме на клиентите си наистина вълнуващи и незабравими преживявания. Освен това предлагаме специален ваучер за екстремно преживяване, повишаващ максимално гъвкавостта на нашите услуги и комфорта за хората, които ги използват. Вижте няколко основателни причини да се обърнете към екипа на makaroon.bg, когато искате да направите екстремен подарък на някого:

 

 

Екстремен подарък от makaroon.bg: Разнообразни оферти – разнообразието от оферти за екстремен подарък за мъж е наистина огромно в makaroon.bg. Започвайки от уроци по пилотиране, преминавайки през скок с бънджи и панорамен полет с парапланер, и стигайки до офроуд приключения с АТВ и джип сафарита. Независимо какви са вкусовете и предпочитанията на вашия приятел или близък човек, със сигурност ще откриете точния екстремен подарък за него.

 

Екстремен подарък от makaroon.bg: Персонализация на услугите -  ние от makaroon.bg залагаме на силна персонализация на услугите си. Когато предоставяме екстремен подарък за мъж, се грижим за това клиентът да е напълно удовлетворен.Поддържаме непрекъснат контакт с него, за да се уверим, че всичко върви както трябва и преживяването ще бъде наистина уникално и запомнящо се.

 

Екстремен подарък от makaroon.bg: Ваучер за екстремно преживяване -  предлагаме също така подаръчен ваучер за екстремно преживяване, който би могъл да е с различна парична стойност, в зависимост от нуждите на клиента. Подарявайки подобен ваучер за екстремно преживяване на своя приятел, вие му давате възможност сам да избере коя от офертите ни за екстремен подарък би била най-подходяща за него. Още една положителна черта на въпросния ваучер за екстремно преживяване е, че е валиден за период до 12 месеца след покупката.

 

Екстремен подарък от makaroon.bg: Ексклузивни оферти – в makaroon.bg ще откриете ексклузивни оферти за екстремен подарък за мъж, които не са налични в нито един друг подобен сайт. Повече информация за някои от тези ексклузивни оферти ще получите в последната част от текста.

 

 

Екстремен подарък – специалните оферти на makaroon.bg

 

 

Екстремен подарък за мъж - рафтинг на Струма
Екстремен подарък за мъж - рафтинг

По-надолу ще споменем някои от специалните и най-търсени оферти за екстремен подарък за мъж в сайта ни makaroon.bg. Ето какво трябва да знаете за въпросните оферти:

 

 

Екстремен подарък: Двудневни курсове по оцеляване в природата -  ексклузивна оферта за екстремен подарък за мъж, налична само и единствено в онлайн платформата makaroon.bg. Двудневните курсове се водят от Момчил Цветанов, работил с екипите на Беър Грилс, "Двойно оцеляване" и "Acess all area". Човек, който не само има какво да ви покаже и разкаже, но и е напълно способен да ви гарантира едно истинско и запомнящо се приключение.

 

Екстремен подарък: Авиосимулатор – екстремен подарък за мъж от ново измерение, който отново може да бъде открит само в нашата онлайн платформа. По своята същност авиосимулаторът представлява опростен стоманен макет на самолетна кабина, имитираща боен самолет. Налични са бутони и превключватели, отговарящи за всички основни системи на самолета. До вас ще бъде и професионален инструктор, който ще ви помага в управлението и в извършването на различните маневри.

 

Екстремен подарък: Рафтинг на Струма -  рафтингът на Струма е перфектният избор за екстремен подарък през по-топлия период от годината. На разположение на клиента ще бъдат сертифицирани инструктори от Международната Рафтинг Организация. Те ще се погрижат от една страна за вашето вълнуващо прекарване, а от друга – за пълната ви безопасност във всеки един момент от дейността.

 

Екстремен подарък: Моторна шейна на Боровец – предлагаме ви и екстремен подарък за мъж, който може да бъде направен през зимните месеци. Преходът с моторна шейна стартира от района на Червено знаме (Боровец) и продължава един час. Инструктор ще се грижи за безопасното пътуване, докато вие се наслаждавате на красивите гледки и чистия планински въздух.  

 


Какви са ползите от получаването на екстремен подарък?
Защо да изберете екстремен подарък от makaroon.bg?
Екстремен подарък – специалните оферти на makaroon.bg