Меню
Меню
Количка

Подаръчен ваучер на стойност

Подаръчен ваучер от Makaroon
Подаръчен ваучер от Makaroon
Подаръчен ваучер от Makaroon
Подаръчен ваучер от Makaroon
Подаръчен ваучер от Makaroon
Подаръчен ваучер от Makaroon
Подаръчен ваучер от Makaroon
Безплатна
доставка
Подаръчен ваучер от Makaroon
Подаръчен ваучер от Makaroon
Подаръчен ваучер от Makaroon
Подаръчен ваучер от Makaroon
Подаръчен ваучер от Makaroon
Подаръчен ваучер от Makaroon
Подаръчен ваучер от Makaroon
Подаръчен ваучер на стойност
50.00 BGN
Без данък: 50.00 BGN

Възможни варианти

Ваучер на стойност 50, 75 или 100лв от Makaroon.bg

Подарете ваучер за преживяване! Получателят сам избира как да го използва.

Подарете щастие и незабравими емоции на любимите си хора! Създайте спомени и безценни моменти!

Подарете ваучер на избрана от Вас стойност и дайте възможност на любимия си човек да избере от над 350 предложения за свободното време.

Не губете време при избора на перфектния подарък!

Ние ще Ви изпратим подаръчен ваучер с Вашето послание, готов да бъде подарен!

Получателят на подаръка ще бъде засипан с най-разнообразни и интересни предложения и ще създаде емоция - спомен за цял живот.

Подаръчният ваучер е валиден общо 24 месеца - 12 месеца време да избере преживяване и още 12 месеца, за да го използва.

А Вие ще получите аплодисментите за най-оригинален подарък тази година!

Направете един наистина стойностен и запомнящ се подарък. Ваучерите поръчани по имейл получавате веднага - 7 дни в седмицата, Ваучерите в подаръчен плик изпращаме по Еконт и получавате на следващия работен ден. Ако искате да купите завършен подарък в плик в последния момент - заповядайте да го вземете от нашия офис, в работно време, в гр. София на ул. Осогово 86.

 

Услугата включва : 

 • Ваучер на избрана стойност
 • Подаръчен сертификат на електронен или хартиен носител по Ваш избор
 • По Ваше желание може да изпишем послание на сертификата

Допълнителна информация:

 • Ако желаете ваучер на стойност, която не виждате, свържете се с нас и ще Ви съдействаме
 • Ползвателят на услугата може да избере услуга на по-висока стойност и да доплати за нея
 • В случай, че услугата е на по-ниска стойност от предплатената, разликата може да се използва отново
 • Ваучерът е валиден 12  месеца от датата на закупуване
 • Ваучерът може да бъде използван за всички предложение на сайта на www.makaroon.bg
 • Необходима е предварителна резервация за избраното преживяване

Разгледайте нашите Ексклузивни предложения

  За всички останали въпроси, моля запознайте се със секцията с Често задавани въпроси , Общите условия на Makaroon.bg 

  Или се свържете с нас на телефон: +359 899 940 820

   

   

   

   

  Кои са предимствата на подаръчен ваучер на определена стойност?

   

  През последните години подаръчните ваучери набират все по-голяма популярност, като вече е значителен броят на хората, които го предпочитат пред традиционните подаръци. Причините за тази тенденция са разнообразни. Започвайки от свободата по отношение избора и времето за закупуването му, и стигайки до възможността за прецизиране на отделяната сума. По-надолу ще поговорим за всяко едно от споменатите преимущества, гарантирани от избора на ваучер на стойност:

   

  1. Подаръчен ваучер на стойност 50, 75 или 100лв

   Дава свобода на избор – никак не е лесно да се избере подходящ подарък за рождените дни и останалите лични празници на приятели и близки хора. Винаги съществува риск подаръкът да не се хареса на съответния човек, особено ако не сте чак толкова наясно с неговите моментни интереси и предпочитания. В подобни случаи ваучера за приключение по избор може да се превърне във вашето спасение. Всичко, което трябва да направите, е да го заплатите и да оставите вашият близък сам да си избере подарък, отговарящ на желанията му.
  2. Предоставя необходимото време – понякога вашият приятел или близък човек ще се нуждае от повече време, за да използва даден подарък по предназначение. Това важи най-вече за случаите, при които не става въпрос за обикновен подарък, а за преживяване. Ако нямате сигурна информация относно графика и ангажиментите на своя близък, би било по-добре вместо преживяване с фиксирана дата и час, да му осигурите подаръчен ваучер, който той ще може да използва в рамките на определен период от време, съобразявайки се с професионалните и личните си задачи и отговорности.  
  3. Може да се избере точната сума – още едно предимство е, че можете да изберете неговата точна сума. Богатата гама от ваучери на пазара ви дава възможност да прецените колко да платите, в зависимост от финансовите си възможности и типа подарък, който искате да направите на своя близък човек.

   

   

  Полезни съвети при избор:

   

  Продължаваме с няколко съвета, които биха ви били полезни при избора Ви. Ето какво трябва да вземете предвид в рамките на този процес:

   

  • Подаръчен ваучер - Ваучер на избрана стойност

   насочете се към подходяща фирма – обикновено закупеният ваучер важи за продуктите и услугите на конкретна фирма. Огледайте добре вариантите си в това отношение. Нужно е да се спрете на фирма, чиято гама от продукти и услуги е максимално близка до интересите и предпочитанията на вашия близък, и същевременно разнообразна и гъвкава, за да му позволи да избере точната оферта в предпочитаното от него време.
  • прецизирайте сумата – на пазара ще видите оферти за сравнително малки суми от порядъка на 50 лв, както и за такива от 400 лв и нагоре. От една страна, трябва да се съобразите с финансовите си възможности и парите, които бихте могли да платите в настоящия момент. От друга обаче, сумата е нужно да бъде достатъчно голяма, така че вашият близък да си поръча наистина хубав подарък или преживяване от конкретната фирма.
  • обърнете внимание на срока на валидност – обърнете внимание и на срока на валидност. Този срок трябва да е поне няколко месеца, за да си заслужава наистина покупката. Все пак не бихте искали вашият близък човек да бъде притиснат откъм времевите ограничения, а да може да използва ваучера си тогава, когато му е най-удобно, нали?

   

   

  Подаръчен ваучер от makaroon.bg

   

  Ние сме онлайн платформа, в която можете да откриете различни предложения и оферти за свободното си време. Оферти за вълнуващи преживявания, зареждащи ви с големи количества радост и положителни емоции. Ние работим с най-добрите в сферата на екстремните спортове, релаксиращите продукти и изкуството, за да отговорим на вкусовете и предпочитанията на всеки един клиент. Предложенията в нашата продуктова гама са свързани както с развлекателни дейности на територията на най-големите български градове София и Пловдив, така и с възможности за невероятни приключения извън градското пространство.

   

  Предлагаме ви артикули от категория „Ваучер“ на различни стойности – 50, 75, 100, 200, 250 и 300 лв. Когато закупите такъв на своя близък човек, той ще има възможност да избира между абсолютно всички оферти, валидни към конкретния момент на онлайн платформата ни makaroon.bg. А най-хубавото е,че ще може да се използва за период от 12 месеца след закупуването, което гарантира пълното спокойствие и комфорт на неговия собственик.

   

   

  Защо да закупите подаръчен ваучер от нас?

   

   

  Подаръчен ваучер - Подаръчен сертификат на електронен или хартиен носител

  Разнообразна гама от оферти – както вече отбелязахме, в онлайн платформата ни е налична изключително богата и разнообразна гама от оферти за вълнуващи преживявания. Започвайки от най-популярните екстремни спортове, преминавайки през предложения за любителите на изкуството и културата, и стигайки до първокласни оферти за СПА и релаксиращи процедури.

   

   

  Гарантирано качество -  въвели сме високи стандарти при избора ни на партньори от различните развлекателни сфери. Всяка една услуга, която ще заявите посредством подаръчен ваучер на онлайн платформата ни makaroon.bg, е предварително тествана за това дали покрива необходимите критерии за качество и сигурност.

   

  Персонализирани услуги – друго преимущество на нашите услуги е, че са максимално персонализирани и съобразени с конкретните нужди и предпочитания на клиента. Закупувайки подаръчен ваучер за ваш близък човек, можете да бъдете сигурни, че съответният човек ще има възможност да заяви своите изисквания и да получи преживяване, което би го удовлетворило в най-голяма степен. 

   

  Ексклузивни оферти – на makaroon.bg са налични някои ексклузивни оферти, които не могат да бъдат открити в нито един друг подобен сайт. Като примери за подобни оферти бихме дали двудневния курс за оцеляване сред дивата природа, който е воден от Момчил Цветанов, работил с екипите на Беър Грилс, "Двойно оцеляване" и "Acess all area“, както и предложенията ни за дегустации на ястия от редица екзотични кухни, които се осъществяват в партньорски ресторанти в София и Пловдив.

   


   

  Локация
  РегионСеверна България, Централна България, Източна България, Южна България, Близо до София
  Подходящо за
  Подходящ заЗа Него, За Нея, За Него и Нея
  Цена
  Цена0лв - 50лв, 50лв - 100лв, 100лв - 200лв, 200лв - 300лв, 300лв - 500лв, 500+лв

  Две възможности за опаковка и доставка :

  • Електронен сертификат - изпратен по имейл, веднага след получаване на плащане.

  Идеален вариант за подарък в последния момент !

  • Сертификат в подаръчен плик - изпратен до посечен адрес или офис на Еконт - безплатна доставка.

  Завършен и оригинален подарък, доставен на следващия работен ден !

  • Начини на плащане: с дебитна/ кредитна карта, чрез Easypay, чрез Epay, по банков път, наложен платеж при доставка.

  Отзиви

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.