Меню
Меню
Филтър
Количка

Филтър

BGN BGN

Подарък за мъж

Подарък за мъж

 

Подарък за мъж – защо е по-добре да се заложи на преживяване?

 

Преживяванията стават все по-предпочитан вариант за подарък за мъж. Те са по-удачни от стандартните материални подаръци, защото предлагат нещо различно и неизпитвано досега. Истината е, че повечето мъже са презадоволени в материален аспект и подаряването на дреха или някакъв парфюм не би ги впечатлило особено. В своето интензивно и натоварено работно ежедневие те винаги търсят възможност да избягат за малко от стреса и да пробват нещо, което ще ги накара да се развълнуват, да се отдадат на мига и да забравят за всичките си проблеми. Така че добре подбраното преживяване може да се превърне в перфектния подарък за мъж, който ще направи неговия празник още по-специален.

Виж повече

 

Подарък за мъж 1 - ескейп стаяПодарък за мъж – какви трябва да са въпросните преживявания?   

 

Има няколко характеристики, на които е добре да отговарят избраните за подарък за мъж преживявания. Вижте точно за какво става въпрос:

 

  • подарък за мъж: да са различни – смисълът от избирането на преживяване за подарък за мъж е на съответния джентълмен да му бъде предложено нещо различно, което не е имал възможността да пробва досега. В този смисъл трябва да бъдете наистина изобретателни и креативни, когато избирате подобен подарък за мъж. Няма как да изненадате или зарадвате особено човек, ако му подарите преживяване или дейност, която така или иначе може често да практикува в своето ежедневие.

- подарък за мъж: да носят адреналин – повечето мъже обичат адреналина и търсят преживявания, които ще им го доставят в необходимите дози. Като примери за такива преживявания бихме могли да дадем практикуването на различни екстремни спортове, заниманията по оцеляване сред дивата природа, както и някои по-екстремни типове виртуална реалност. Внимателно преценете коя от споменатите типове дейности би отговорила оптимално на интересите и предпочитанията на въпросния джентълмен, и съответно би била най-подходящият избор за подарък за мъж.

  • подарък за мъж: да са запомнящи се – всички търсим ярки преживявания, които ще останат в съзнанието ни за дълъг период от време. Не забравяйте това, когато избирате даден подарък за мъж. Преживяването трябва да е наистина вълнуващо и да премахне всякакъв шанс джентълменът да остане равнодушен към него. В този смисъл е необходимо да се обърне достатъчно внимание на самата организация на преживяването и всички големи и малки детайли, които могат да окажат влияние върху цялостните впечатления.

 

Подарък за мъж – причини да се доверите на makaroon.bg       

 

makaroon.bg е онлайн платформа, събираща на едно място преживявания от сферите на екстремните спортове, приключенията на открито и виртуална реалност. Ето защо е добра идея да се доверите на нас при търсене на подарък за мъж:

Подарък за мъж 2 - пътешествие

Подарък за мъж: Богата и разнообразна гама от преживявания – стараем се непрекъснато да обогатяваме каталога си и да сме в състояние да предоставяме всякакви типове преживявания на своите клиенти. Посещавайки онлайн платформата ни, несъмнено ще откриете точния подарък за мъж, независимо от какво се интересува той и какви са неговите любими хобита.   

 

Подарък за мъж: Високо качество – всички услуги, предлагани на онлайн платформата makaroon.bg, са предварително тествани от екипа ни. Това се прави, за да се уверим, че предлагаме на клиентите си само и единствено най-доброто на пазара в съответните сфери. Бъдете сигурни, че залагайки на нас, ще си гарантирате висококачествен подарък за мъж под формата на прецизно организирано, вълнуващо и запомнящо се преживяване.

 

Подарък за мъж: Персонализация – ако търсите максимално персонализиран подарък за мъж, отново платформата makaroon.bg е точното място за вас. При наличние на определени изисквания относно планирането на набелязания подарък за мъж, просто трябва да се свържете с екипа ни и заедно да обсъдим какви са опциите.

 

Подарък за мъж: Гъвкавост -  идеален подарък за мъж биха могли да са и ваучерите, които предлагаме. Те важат за всички оферти в онлайн платформата ни и е възможно да бъдат употребени до 6 месеца след тяхната покупка. Последното дава възможност на джентълмена сам да си избере подходящия и желан подарък за мъж, както и точния момент, в който да му се наслади.

 

 

Подарък за мъж – специалните оферти на makaroon.bg

Подарък за мъж 3 - куче

Подарък за мъж от makaroon.bg: Дрифт шофиране – подарък за мъж, който е идеален избор за почитателите на високите скорости и адреналина. По своята същност този подарък за мъж представлява техника на шофиране, при която превозното средство умишлено се извежда от контрол посредством „презавиване“, водещо до загуба на сцепление със задните гуми. Така автомобилът се движи напречно на завоя под собствената си тежест. Курсът по дрифт шофиране, който предлагаме в категорията „Подарък за мъж“, се провежда на специален полигон с подходящите условия. За практическата му част се грижи Васил Жеков – дипломиран в САЩ специалист и част от школата на първия български европейски рали шампион Павел Жеков.

 

Подарък за мъж от makaroon.bg: Стрелба с различни видове оръжия -  също оферта за подарък за мъж, която е доста подходяща за търсещите силни емоции. От нея могат да се възползват стрелци както с по-голям, така и с по-малък или дори никакъв опит. Стрелбището отговаря на най-високите международни стандарти за безопасност, а инструкторите са достатъчно квалифицирани и опитни, за да гарантират професионална и сигурна среда за практикуване на това занимание. Използваните методи за обучение спомагат придобитите умения за стрелба да останат за цял живот. Налице е и бар, предлагащ бира, безалкохолно и други видове напитки, на които можете да се насладите след края на заниманието.

 

Подарък за мъж от makaroon.bg: Двудневни курсове по оцеляване в природата – оферта за подарък за мъж, който обича приключенията в дивата природа. Курсът по оцеляване се води от Момчил Цветанов, който е работил с екипите на Беър Грилс, „Acess all area“ и „Двойно оцеляване“. По време на него ще усвоите редица умения, които биха ви били от полза при попадане в проблемни ситуации на открито – умения за изграждане на подслон, намиране на храна, методи за ориентация и т.н.

 

Подарък за мъж – защо е по-добре да се заложи на преживяване?

Подарък за мъж – какви трябва да са въпросните преживявания?

Подарък за мъж – причини да се доверите на makaroon.bg

Подарък за мъж – специалните оферти на makaroon.bg

Незабравимо преживяване за любителите на високите скорости и адреналина - сами управлявате автомобила!Дрифт шофиране рамо до рамо с най-добрия - инструктор от школата на първия български европейски рали шампион, Павел Жеков.Какво е дрифт?Техника на шофиране, при която автомобилът умишлен..
259.00 BGN
Без данък:259.00 BGN
Поръчай
Панорамни гледки от птичи погледМечтали ли сте си да докоснете облаците? Искало ли Ви се е да се слеете с небосвода и да усетите хармонията и спокойствието, което ни дава природата? Вече имате възможността да осъществите и най-смелите си мечти чрез  панорамно издигане с балон с продълж..
42.00 BGN
Без данък:42.00 BGN
Поръчай
Подарете ваучер за преживяване! Получателят сам избира как да го използва.Подарете щастие и незабравими емоции на любимите си хора! Създайте спомени и безценни моменти!Подарете ваучер на избрана от Вас стойност и дайте възможност на любимия си човек да избере от над 250 предложения за свобод..
50.00 BGN
Без данък:50.00 BGN
Поръчай
Каним ви на гости в ресторанта на шеф Манчев!Заповядайте на незабравимо гурме приключение в центъра на София, ресторант Кактус.Тук компромисът с качеството на храната е невъзможен. Насладете се на първокачествени продукти и висок клас обслужване в приятна и топла обстановка.Най-известния..
169.00 BGN
Без данък:169.00 BGN
Поръчай
Вечеря на тъмно за двама - кулинарен пъзел за небцето ти! Готов ли си да го решиш?Познавате ли храната и смятате ли се за вещи в кухнята? Всъщност, не е задължително нито да умеете да сте професионален готвач, нито да прекарвате всяка вечер до печката в кухнята. Ако все пак се определяте като од..
209.00 BGN
Без данък:209.00 BGN
Поръчай
Романтично бягствоСлучвало ли Ви се е да искате да изживеете романтични мигове с половинката си, но да не намирате така желаната дестинация? Случвало ли Ви се е да отлагате мечтаното пътешествие, чакайки празничните дни? Не е нужно да го правите вече, защото хотел „Старосел” Ви предоставя т..
182.00 BGN
Без данък:182.00 BGN
Поръчай
Издигане в облацитеХората винаги мечтаят за предизвикателства. Всеки от нас желае да докосне облаците и да се понесе по въздушното течение, лек и свободен като птица. Сега всеки един ентусиаст и любител на различните усещания има възможността да се отдаде на това приключение. Възползвайте с..
295.00 BGN
Без данък:295.00 BGN
Поръчай
Brand: BoomRaid
Играта е създадена от специалисти в градските игри със загадки, с над 13-годишен опит.След много години приключенстване основно с фирми и организации с цел тиймбилдинг, минават на следващо ниво и създават игра, достъпна за всички.Играта продължава 3.5 часа и може да се играе в София, Пловдив..
62.00 BGN
Без данък:62.00 BGN
Поръчай
Изживейте Вашия втори меден месецНе чакайте Свети Валентин, за да прекарате романтично времето си с половинката, а посетете винен и СПА комплекс „Старосел”. Комплексът в Старосел е идеално разположен под южните склонове на Средна гора и е в близост до уникален тракийски култов цен..
269.00 BGN
Без данък:269.00 BGN
Поръчай
Екстремен бънджи скокТърсите вълнуваща емоция, която да споделите с някой близък? Нуждаете се от презареждане на батериите и нови приключения? Пригответе се за екстремно преживяване, което включва бънджи скок от балон. Отпуснете се и се рейте из небесната шир и длъж, като скокът Ви ще бъде засне..
75.00 BGN
Без данък:75.00 BGN
Поръчай
Търсите ли екстремни преживявания, които вдигат адреналина ?Обичате ли високите скорости и зимните приключения ?С нетърпение очакваме и първия сняг, за да се насладим на екстремно планинско приключение в района на Боровец - моторна шейна !Преходът започва от хотел Алпин, в района на Черв..
158.00 BGN
Без данък:158.00 BGN
Поръчай
Дегустационно меню на мексиканска кухня от най-висок супер хай левел !!!Мексиканската кухня е точно толкова цветна, експанзивна и разчупена в миксовете си от съставки, колкото е и страната, от която произхожда. Тя е наистина с ярки цветове, горещи подправки и редица специфични продукти, които по..
83.00 BGN
Без данък:83.00 BGN
Поръчай