Меню
Меню
Количка

Панорамно издигане с балон + видеозаснемане с 4К action камера

Полет с балон + видеозаснемане с 4К камера | Makaroon.bg
Полет с балон + видеозаснемане с 4К камера | Makaroon.bg
Полет с балон + видеозаснемане с 4К камера | Makaroon.bg
Полет с балон + видеозаснемане с 4К камера | Makaroon.bg
Полет с балон + видеозаснемане с 4К камера | Makaroon.bg
Полет с балон + видеозаснемане с 4К камера | Makaroon.bg
Полет с балон + видеозаснемане с 4К камера | Makaroon.bg
Полет с балон + видеозаснемане с 4К камера | Makaroon.bg
Полет с балон + видеозаснемане с 4К камера | Makaroon.bg
Полет с балон + видеозаснемане с 4К камера | Makaroon.bg
Полет с балон + видеозаснемане с 4К камера | Makaroon.bg
Полет с балон + видеозаснемане с 4К камера | Makaroon.bg
Панорамно издигане с балон + видеозаснемане с 4К action камера
44.00 BGN
Без данък: 44.00 BGN

Възможни варианти

Панорамно издигане с балон, полет с балон + видеозаснемане с 4К action камера от Makaroon.bg


Мечтали ли сте си да докоснете облаците? Искало ли Ви се е да се слеете с небосвода и да усетите хармонията и спокойствието, което ни дава природата? Вече имате възможността да осъществите и най-смелите си мечти чрез  панорамно издигане с балон с продължителност около петнадесет минути. Прекарайте един незабравим ден в компанията на свои близки приятели или на Вашето семейство и си подарете запомнящ се миг.

Ние, хората, винаги сме мечтали за възможността да сърфираме във въздуха, искайки да се издигнем в необятното небе, достигайки хармония и мир със себе си. Това е така, защото по време на панорамното издигане с балон всеки има свободата, която ни липсва толкова много в ежедневието. Летенето сред природни местности дава усещане за съвършенство и цялостност, което не може да усетите никъде другаде.

Едно от най-запомнящите се забавления е издигането с балон. Представете си за момент, че летите в кош за балон. Цветният, необятен балон над главата Ви започва да се пълни с въздух и кошът бавно и гладко се издига от земята. Балонът се издига високо, а сградите и дърветата се смаляват пред погледа Ви, а с тях и грижата, и ежедневната суматоха. А сега имате усещане, че този миг никога няма да свърши и се опитвате да запечатате всяка секунда, прекарана на балона.

В тихото и приветливо кътче, намиращо се до язовирите на град Нови Искър, ще се издигнете високо, както изпяха преди години ФСБ, и ще имате възможността да се слеете с дивата природа. Усетете насладата от екстремалното преживяване, каквото е панорамното издигане с балон, и оставете емоциите да Ви завладеят. Запечатайте всеки миг и всяка положителна емоция с 4K action camera, което Ви предлагаме като подарък и чрез което ще можете да изживявате всеки ден на лента красотата на панорамните гледки от високо.

Какво е издигане с балон?

На пръв поглед балонът изглежда с просто устройство и управление. В действителност той изисква специални знания и пилотни умения. Тъй като балонът няма нито мотор, нито крила, той се управлява от два основни инструмента – горелки и клапан. Височината на балона се регулира чрез промяна на температурата вътре в купола. Балонът е завързан с въжета за земята и буквално се издига до максималната си точка, след което се спуска обратно. Благодарение на нашия енергичен екип от лицензирани професионалисти-пилоти ще изпитате комфорт и спокойствие по време на издигането. Издигането с балон се практикува, когато метеорологичните условия са подходящи и няма вятър.

Преди дългоочакваното издигане нашият инструктор ще Ви направи предполетен инструктаж, на който се обясняват основните изисквания и се дават последни инструкции. В небесната шир и длъж ще прекарате около пет-шест минути, като ще Ви се предостави възможност сами да управлявате издигането с балон за кратко. Не е нужно да имате специални умения, за да се понесете върху топловъздушния балон. Върху балона ще се почувствате леки и хармонични, ще станете част от природата и дълго ще пазите прекрасен спомен за това невероятно изживяване.

Бъдете различни, бъдете креативни, опитайте нещо ново и екстремно, освободете се от стреса и напрежението и почувствайте свободата чрез панорамното издигане с балон. Впуснете се в поредното приключение. 

Услугата включва:

 • Панорамно издигане с балон за един човек
 • Видеозапис с 4К action камера
 • Необходимото оборудване на балона
 • Квалифициран инструктор
 • Гориво за балона

Допълнителна информация :

 • Издигането е с продължителност 10 минути
 • Услугата е целогодишна и се провежда и през зимните месеци
 • Събитието се провежда в района на гр. Нови Искър
 • Може да добавите издигане с балон за двама, трима или четирима души чрез бутон "Допълнителни услуги"
 • Може да изберете ВИП издигане за двама чрез бутон "Допълнителни услуги", тогава в коша няма да има други хора
 • На ваучера ще има линк с графика за 2-3 седмици напред, на който може да запазите място
 • Балонът е прикрепен с въжета по време на издигането, като максималната височина на издигане е до 100м.
 • Издигането се извършва в група до 5 човека + инструктор
 • Услугата не е подходяща за хора над 115кг.
 • Деца над 6 години могат да участват с родител придружител и с писмено съгласие
 • Издигането зависи от метеорологичните условия и се провежда винаги рано сутрин, когато няма вятър
 • Сертификатът е валиден 6 месеца от датата на закупуване 

За всички останали въпроси, моля запознайте се със секцията с Често задавани въпроси , Общите условия на Makaroon.bg 

Или се свържете с нас на телефон: +359 899 940 820

 

Полет с балон

 

Ползи и преимущества

 

Услугите, свързани с топловъздушни балони, са доста популярни в днешно време. Те са уникална възможност да се издигнете нависоко, да погледнете света от друг ъгъл, да забравите за всичките си грижи и да се насладите на едно наистина вълшебно пътешествие. Още повече, че предлаганите оферти на пазара са изключително достъпни. В следващите редове ще научите малко повече за ползите и преимуществата, които бихте получили:

 

 1. Полет с балон цена 1
  Панорамен полет с балон
  Спокойствие и хармония – това приключение ще ви помогне да възстановите душевното си спокойствие и хармония. Понякога човек има нужда да избяга за малко от натовареното работно ежедневие и от всички проблеми и грижи, свързани с него.
 2. Чист въздух – Благодарение на него ще можете да пречистите белите си дробове от токсините, които редовно се вдишват в големите градове. Освен това е благотворна за целия човешки организъм възможността за временно отдалечаване от компютрите, мобилните телефони, таблетите и останалите технологични джаджи, заобикалящи ни в ежедневието.
 3. Наслада и вдъхновение – отвисоко светът винаги изглежда по-чист, красив и привлекателен. Топловъздушния балон би показал пред вас невероятни картини и пейзажи, носещи ви огромни дози вдъхновение и наслада. Вдъхновение и наслада, които биха могли да стимулират вашата креативност и мотивация с оглед постигане на набелязаните цели в професионален и личен план.

 

Защо да изберете makaroon.bg?  

 

Полет с балон цена 2
Полет с балон - видеозаснемане с 4k action камера

Ние сме онлайн платформа, която предлага на клиентите си уникални подаръци и преживявания за свободното време. Ние работим с най-добрите в сферата на екстремните спортове, за да ви гарантираме вълнението и адреналина, от които имате нужда. Една от най-популярните услуги в нашето портфолио е „Издигане с балон“. По-надолу ще ви дадем няколко основателни причини да ни се доверите, когато искате да си направите наистина незабравим подарък:

 

 

Качество и високи стандарти – ние от makaroon.bg сме изградили високи стандарти по отношение подбора на партньорите ни. Нашият екип винаги тества съответните услуги, преди да ги предложи на клиента. Можете да бъдете сигурни, че избраните през платформата makaroon.bg оферти за полет с балон ще ви гарантират стойностно и вълнуващо преживяване при спазване необходимите нива на сигурност.

 

Конкурентна цена – ще ви предложим цена, която е конкурентна и адекватна за тенденциите на българския пазар. Можете да бъдете сигурни, че при нас ще откриете най-доброто съотношение цена и качество. На напълно достъпна цена, ще получите едно уникално и вълнуващо преживяване, което ще се запази във вашето съзнание за цял живот.

 

Персонализирани услуги – услугите на makaroon.bg са максимално персонализирани, така че да отговорят в пълна степен на нуждите и изискванията на клиента. Ние ще поддържаме непрекъснат контакт с вас или вашия близък човек при организацията на преживяването. Целта е да сме сигурни, че ден ще се превърне в страхотно приключение, доставящо големи количества наслада и положителни емоции.

 

Гъвкавост – ако не сте сигурни коя точно от офертите ни би се харесала най-много на вашия близък или пък кога ще има възможност да се възползва от нея, спокойно бихте могли да се насочите към ваучерите, които предлагаме. Те са с точно определени суми и важат за период до 1 година. Подарявайки подобен ваучер на вашия приятел или близък, ще му позволите сам да разгледа офертите на сайта ни и да определи условията, при които ще се осъществи полета или издинането.

 

 

Полет с балон цена 3
Полет с балон - ваучер

По-надолу ще изведем основните оферти от категория „Полет с балон“ в онлайн платформата makaroon.bg. Ето кои са тези оферти и какво трябва да знаете за тях:

 

Свободен полет с балон за 30 минути -  първата оферта, която бихме могли да ви препоръчаме, се осъществява в района на град Нови Искър. При нея ще бъдете качени в стилен и цветен балон, който бавно ще се пълни с въздух и ще се издига над земята. По време на този полет с балон сградите, дърветата и всичко наоколо бавно ще се смалява пред очите ви, а вашите обичайни грижи и проблеми вече няма да изглеждат толкова сериозни. 30 минути спокойствие, безгрижие и уникално красиви гледки.

 

Полет с балон за двама в района на Пловдив – оферта идеална за хората от Пловдив и региона. Тя се извършва на летище Белозем, като самият полет с балон отново продължава около 30 минути. Красивата местност и чистият въздух наоколо ще ви гарантират вълнуващо и неповторимо преживяване.

 

Скок с бънджи от балон – тази оферта за издигане с балон, налична в makaroon.bg, е предназначена за хората, които обичат по-екстремните преживявания. Скокът с бънджи от балон ще ви достави огромни дози адреналин и силни емоции. А най-хубавото от всичко е, че ще бъде записан с 4k action camera, за да можете да го преживявате отново и отново.  

 

Панорамно издигане с балон – оферта, която е по-бюджетна и достъпна за максимално широк кръг от потребители. При нея балонът е завързан с въжета за земята, издига се нагоре до максималната си точка, след което се спуска обратно. Отново вашето преживяване ще бъде качествено документирано с помощта на 4k action camera.


Локация
РегионБлизо до София
Подходящо за
Подходящ заЗа Него и Нея, За Него, За Нея

Издигането се извършва в района на с. Драговищица.

 

Работно време: понеделник - неделя, рано сутрин

 

Две възможности за опаковка и доставка :

 • Електронен сертификат - изпратен по имейл, веднага след получаване на плащане.

Идеален вариант за подарък в последния момент !

 • Сертификат в подаръчен плик - изпратен до посечен адрес или офис на Еконт - доставката не е включена в цената.

Завършен и оригинален подарък, доставен на следващия работен ден !

 • Начини на плащане: с дебитна/ кредитна карта, чрез Easypay, чрез Epay, по банков път, наложен платеж при доставка.

  Отзиви

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Локация и работно време

  Издигането се извършва в района на с. Драговищица.

   

  Работно време: понеделник - неделя, рано сутрин

   

  Доставка и плащане

  Две възможности за опаковка и доставка :

  • Електронен сертификат - изпратен по имейл, веднага след получаване на плащане.

  Идеален вариант за подарък в последния момент !

  • Сертификат в подаръчен плик - изпратен до посечен адрес или офис на Еконт - доставката не е включена в цената.

  Завършен и оригинален подарък, доставен на следващия работен ден !

  • Начини на плащане: с дебитна/ кредитна карта, чрез Easypay, чрез Epay, по банков път, наложен платеж при доставка.