Меню
Меню
Филтър
Количка

Балони

Панорамно издигане с балон + видеозаснемане с 4К action камера Панорамно издигане с балон + видеозаснемане с 4К action камера
Безплатна
доставка
Мечтали ли сте си да докоснете облаците? Искало ли Ви се е да се слеете с небосвода и да усетите хармонията и спокойствието, което ни дава природата? Вече имате възможността да осъществите и най-смелите си мечти чрез  панорамно издигане с балон с продължителност около петнадесет минути. Пр..
62.00 BGN
Без данък:62.00 BGN
Поръчай
Скок с бънджи от балон и видеозаснемане Скок с бънджи от балон и видеозаснемане
Безплатна
доставка
Екстремен скок с бънджи Търсите вълнуваща емоция, която да споделите с някой близък? Нуждаете се от презареждане на батериите и нови приключения? Пригответе се за екстремно преживяване, което включва бънджи скок от топловъздушен балон. Отпуснете се и се рейте из небесната шир и длъж, като..
101.00 BGN
Без данък:101.00 BGN
Поръчай
Издигане с балон над магичните Белоградчишки скали Издигане с балон над магичните Белоградчишки скали
Безплатна
доставка
Белоградчишките скали са един от най-интересните туристически обекти в България. Те са уникално явление в нашата страна и привличат хиляди туристи ежегодно. Напълно заслужено природната забележителност е включена в списъка на Стоте национални туристически обекта и в Червената книга на България. ..
60.00 BGN
Без данък:60.00 BGN
Поръчай
Свободен полет с балон за 30 минути + видеозаснемане с 4K action камера + чаша пенливо вино Свободен полет с балон за 30 минути + видеозаснемане с 4K action камера + чаша пенливо вино
Безплатна
доставка
Панорамни гледки от птичи погледМечтали ли сте си да докоснете облаците? Искало ли Ви се е да се слеете с небосвода и да усетите хармонията и спокойствието, което ни дава природата? Вече имате възможността да осъществите и най-смелите си мечти чрез  панорамно издигане с балон с продълж..
187.00 BGN
Без данък:187.00 BGN
Поръчай
Свободен VIP полет с балон за двама за 30 мин+ бутилка пенливо вино + видео Свободен VIP полет с балон за двама за 30 мин+ бутилка пенливо вино + видео
Безплатна
доставка
 Хората винаги мечтаят за предизвикателства. Всеки от нас желае да докосне облаците и да се понесе по въздушното течение, лек и свободен като птица. Сега всеки един ентусиаст и любител на различните усещания има възможността да се отдаде на това приключение. Възползвайте се от свободния по..
571.00 BGN
Без данък:571.00 BGN
Поръчай
Издигане с балон + видеозаснемане  в град Пловдив Издигане с балон + видеозаснемане  в град Пловдив
Безплатна
доставка
 Вече имате възможността да осъществите и най-смелите си мечти чрез  панорамно издигане с балон за двама в центъра на Пловдив, над река Марица.Издиганията се изпълняват рано сутрин, по предварително изготвен график, над река Марица. Разкриват се невероятни гледки към Стария град, ..
62.00 BGN
Без данък:62.00 BGN
Поръчай
Свободен полет с балон над Белоградчишките скали (60мин) Свободен полет с балон над Белоградчишките скали (60мин)
Безплатна
доставка
Ако винаги сте се питали какво е усещането да се реете свободно в облаците, сега имате възможността да разберете. Полетът с балон над Белоградчишките скали е преживяването, което ще ви изкара от сивото ежедневие и ще ви създаде спомен за цял живот. Освен това ще ви изпълни с ентусиазъм и вдъхновение..
360.00 BGN
Без данък:360.00 BGN
Поръчай
Свободен полет с балон – 30 минути в небесата + видеозаснемане край Правец Свободен полет с балон – 30 минути в небесата + видеозаснемане край Правец
Безплатна
доставка
Полетът с балон е незабравимо изживяване, което разкрива 360-градусова гледка към пейзажа под вас. Това е отлична възможност да се откъснете от суматохата на ежедневието и да се насладите на тишината на небесата. Ще се носите с порива на вятъра, а ако сте любител фотограф, полетът с балон предоставя..
195.00 BGN
Без данък:195.00 BGN
Поръчай
Свободен полет с балон за 30 минути край Варна Свободен полет с балон за 30 минути край Варна
Безплатна
доставка
Полетите с балон предоставят завладяващо изживяване, което Ви позволява да се насладите на спиращи дъха гледки и усещане за свобода, докато спокойно се реете в небето. Всеки полет е уникално приключение, тъй като траекторията на всеки полет е неповторима и различна от предишната.Подарете полет с бал..
250.00 BGN
Без данък:250.00 BGN
Поръчай
Свободен VIP полет с балон за двама с видеозасенемане край Правец Свободен VIP полет с балон за двама с видеозасенемане край Правец
Безплатна
доставка
Хилядолетната мечта на човека е да полети сред облаците. Да се рее свободно, необезпокояван от никого и нищо. Да почувства лекота, хармония и безтегловност. Почти всеки поне веднъж в живота си е сънувал, че лети. Какво в небето ни привлича така силно? Вероятно небесният простор е толкова необятен за..
585.00 BGN
Без данък:585.00 BGN
Поръчай
Свободен полет с балон за 30 минути край Шумен Свободен полет с балон за 30 минути край Шумен
Безплатна
доставка
Полетът с балон е развлекателно преживяване, което се извършва най-често сутрин около изгрев слънце и представлява уникалното събитие в небето. Полетите с балон се извършват, за да могат участниците да се насладят на живописни гледки и на уникалното изживяване да се носят в небето.Изберете полет с б..
250.00 BGN
Без данък:250.00 BGN
Поръчай
Панорамно издигане с балон край Правец с включено видеозаснемане Панорамно издигане с балон край Правец с включено видеозаснемане
Безплатна
доставка
Издигането с балон е запомнящо се преживяване, което носи положителни емоции. Не може да се сравни с никое друго и е дори по-хубаво от това, което си представяте. По време на издигането ще изпитате вълнение и лек трепет, които изчезват, когато се издигнете и се отдадете на мига. Тогава можете истинс..
65.00 BGN
Без данък:65.00 BGN
Поръчай
Скок с бънджи от балон и видеозаснемане край Правец Скок с бънджи от балон и видеозаснемане край Правец
Безплатна
доставка
Скоковете с бънджи от балон са разтуптяващо сърцето и зареждащо с адреналин преживяване, което позволява да надскочите границите си и да се изправите директно срещу страховете си. Специално проектираното еластично въже, прикрепено към кръста предлага кратко, но интензивно свободно падане.Скок с бънд..
110.00 BGN
Без данък:110.00 BGN
Поръчай
Свободен VIP полет с балон за двама край Шумен за 30 минути Свободен VIP полет с балон за двама край Шумен за 30 минути
Безплатна
доставка
Природата край Шумен и Мадарския конник предоставя невероятни гледки. Те са още по-интересни, когато са наблюдавани отвисоко. Свободният VIP полет с балон е преживяване, което се отпечатва в душата, оставяйки незаличима следа.Подарете приключение за двама на няколкостотин метра над земятаСлед като б..
700.00 BGN
Без данък:700.00 BGN
Поръчай
Свободен VIP полет с балон за двама край Варна за 30 минути Свободен VIP полет с балон за двама край Варна за 30 минути
Безплатна
доставка