Меню
Меню
Количка

Скок с бънджи от балон + видеозаснемане с 4К action камера

Бънджи скок от балон | Makaroon.bg
Бънджи скок от балон | Makaroon.bg
Бънджи скок от балон | Makaroon.bg
Бънджи скок от балон | Makaroon.bg
Бънджи скок от балон | Makaroon.bg
Бънджи скок от балон | Makaroon.bg
Бънджи скок от балон | Makaroon.bg
Бънджи скок от балон | Makaroon.bg
Бънджи скок от балон | Makaroon.bg
Бънджи скок от балон | Makaroon.bg
Скок с бънджи от балон + видеозаснемане с 4К action камера
75.00 BGN
Без данък: 75.00 BGN

Възможни варианти

Скок с бънджи от балон + видеозаснемане с 4К action камера от Makaroon.bg

Екстремен бънджи скок

Търсите вълнуваща емоция, която да споделите с някой близък? Нуждаете се от презареждане на батериите и нови приключения? Пригответе се за екстремно преживяване, което включва бънджи скок от балон. Отпуснете се и се рейте из небесната шир и длъж, като скокът Ви ще бъде заснет с 4k action camera. Изживейте нещо различно и екстремно, нека адреналинът Ви скочи до краен предел.

Ако сте любител на екстремните преживявания, това е подходящо за Вас. Не са нужни специални умения, за да се подготвите за това изживяване. Бъдете като орел и наблюдавайте природните красоти отвисоко. Почувствайте се спокойни и се очаровайте от гледките, които ще видите. Останете без дъх от емоцията, която ще почувствате преди и по време на полета. Докоснете се до боговете и се слейте с обстановката на град Нови Искър.

Град Нови Искър е притегателна точка за много туристи целогодишно. Тук може да се насладите на безброй исторически сгради, минерални извори, природни дадености и забележителни гледки. На стратегическо място, в близост до град София, Вие ще може бързо и лесно да стигнете до базата. На място ще Ви очаква екип от инструктори, които ще Ви дадат указания за начина, по който да скочите от балона. Специалистите ще са с Вас по време на самия полет, за да следят за безопасността и комфорта на всички ентуасиасти. Скокът ще се извърши на височина от 80 до 100 метра, а продължителността на полета Ви ще е около 10 минути. Изискване по време на полета е всеки да скача след другия, индивидуално.

Екстремно усещане

Спортуването е част от живота на всеки човек от Древността до ден днешен. Спортуването спомага за развиването на всеки един мускул от човешкото тяло, както и за добрия тонус на човека. Дори и да не сте привърженик на спорта, бънджи скокът ще Ви накара да се върнете отново и отново за поредната доза адреналин и приятно изживяване. Не е нужно да сте професионалист, за да преоткриете неописуемото усещане от скока и падането сред цветните лехи и залесени поля. Плувайте в море от емоции и докоснете слънцето. Хванете гребена на вълната и излезте от зоната си на комфорт.

Топловъздушният балон, с който ще излетите от земята, ще Ви предостави нужните уют и комфорт по време на полета. Балонът ще е фиксиран с въжета за земята, което позволява лесната му координация. Цялото изживяване ще бъде документирано с 4k action camera и ще може да го преживявате отново и отново. Но нищо няма да е по-вълнуващо от това отново да докоснете облаците и да забравите стреса и неволите от забързаната работна седмица. Зачеркнете още една точка от списъка си с постижения и вземете дозата си адреналин.

Направете едно неописуемо изживяване приятен спомен. Вземете приятелите си и споделете спомена или пък се отдайте на романтика с половинката си, като след скока си организирайте приятна разходка сред природата. Направете деня си щастлив, подарете си емоция. Избягайте от рутината на града в град Нови Искър и се насладете на хармонията, извираща от всяка точка на града. Всеки заслужава радостни емоции и дни, изпълнени със спокойствие и релаксация. Вземете Вашите радостни дни сега и изпълнете съкровените си мечти. Потопете се в харизмата на бънджи скока от балон. Навсякъде може да скочите с бънджи, но само в базата можете да скочите от балон. Възползвайте се първи от предложението!

 

Услугата включва:

 • Издигане с балон
 • Скок с бънджи от балон от височина 80м - 100м
 • Цялото необходимо оборудване
 • Професионален инструктор 
 • Инструктаж за безопасност
 • Видеозаснемане с 4К action камера

 

Детайли:

 • Издигането с балон и скокът продължават между 10 - 15 минути
 • Скоковете се провеждат в близост до гр.Нови Искър, рано сутрин
 • Услугата е зависима от метеорологичните условия
 • Услугата е целогодишна и се провежда и през зимните месеци
 • Услугата не е подходяща за хора над 115кг.
 • Минимална възраст на участниците - 16 години с разрешение от родител.
 • Необходима е предварителна резервация
 • Сертификатът е валиден шест месеца от датата на закупуване

 

За всички останали въпроси, моля запознайте се със секцията с Често задавани въпроси , Общите условия на Makaroon.bg 

Или се свържете с нас на телефон: +359 899 940 820

 

Какво трябва да знаете за услугата „Бънджи скок от балон“?

 

Бънджи скок от балон е иновативна услуга, която напоследък започва да набира популярност и в България. При нея традиционните бънджи скокове, които всички добре познаваме и обичаме, се правят от балон, издигнат на достатъчно голяма височина. Ако досега не сте се замисляли дали да изпробвате това предизвикателство, определено е време да го направите. В следващите редове ще изведем основните неща, които трябва да знаете за услугата „Бънджи скок от балон“:

 

 1. Бънджи скок от балон - екстремен скок
  Бънджи скок от балон
  Бънджи скок от балон: Уникална услуга – без да преувеличаваме, можем уверено да заявим, че „Бънджи скок от балон“ е една уникална по своята същност услуга. Услуга, която  тепърва предстои да реализира пълния си потенциал на пазара. Много хора от различни възрасти са пробвали скокове с бънджи, но все още е сравнително малка бройката на тези, които са имали възможността да реализират скок с бънджи от балон.
 2. Бънджи скок от балон: Съчетава преимуществата на бънджито и балона – услугата „Бънджи скок от балон“ съчетава преимуществата на стандартните скокове с бънджи и идигането с балон. От една страна,изпълнявайки бънджи скок от балон, ще получите високите дози вълнение и адреналин, от които се нуждаете. От друга, самото издигане във въздуха с балон ще изчисти съзнанието ви от всички грижи, тревоги и ежедневни проблеми, и ще ви помогне да си изградите по-светъл и позитивен поглед към живота.
 3. Бънджи скок от балон: Красиви гледки – издиганията с балон обикновено се правят в красиви местности, в които клиентите имат възможност да видят спиращи дъха природни пейзажи, както и интересни културно – исторически забележителности. Правейки бънджи скок от балон, ще можете да разгледате съответните забележителности по-добре от всякога, чувствайки се максимално близо до тях и в същото време усещайки адреналина от висенето във въздуха на голяма височина. 
 4. Бънджи скок от балон: Отпускане на напрежението – и не на последно място, практикуването на бънджи скок от балон е чудесен начин да отпуснете напрежението, ако то ви е дошло в повече напоследък. Редица хора са предпазливи към всякакви скокове с бънджи, смятайки ги за прекалено рискови. Всъщност обаче ако всички необходими мерки са взети, няма никаква опасност за участниците. Даже напротив – помагайки ви да овладеете стреса, на който сте подложени, услугата „Бънджи скок от балон“ ще допринесе да съхраните своето отлично здраве и кондиция в дългосрочен план.

 

 

Бънджи скок от балон – полезни съвети и практики

 

Продължаваме с няколко съвета и практики, които ще ви бъдат от полза за гарантиране на вашата безопасност при извършване на бънджи скок от балон. Ето какво точно имаме предвид:

 

 • Скок с бънджи от балон - екстремно усещане
  Скок с бънджи от балон
  бънджи скок от балон: следвайте правилата – следвайте стриктно правилата и указанията, които ви дават вашите инструктори преди, по време на и след извършване на бънджи скок от балон. Тези правила и указания са от ключово значение за плавното протичане на съответния скок с бънджи от балон, както и за вашата физическа сигурност и безопасност.
 • бънджи скок от балон: изберете внимателно деня – денят, в който ще изпълнявате бънджи скок от балон, трябва да бъде наистина специален за вас. Въпреки че скоковете се правят рано сутрин, ви препоръчваме да подберете такъв ден, в който нямате други задължения и можете просто да се забавлявате и да се насладите в максимална степен на преживяването.
 • бънджи скок от балон: заложете на надеждна фирма – когато става въпрос за бънджи скок от балон (и като цяло за скокове с бънджи), трябва да заложите на достатъчно реномирана и надеждна фирма. Фирма, която е доказала както качеството на своите услуги, така и това, че се отнася с внимание и отговорност към клиентите си. 

 

 

Бънджи скок от балон – повече за услугата, предлагана на makaroon.bg

 

makaroon.bg е онлайн платформа, която събира на едно място всички предложения и оферти, от които се нуждаят почитателите на екстремните спортове и вълнуващите преживявания. Ние работим с най-добрите в сферата на екстремните спортове, така че да гарантираме на клиентите си наистина незабравими моменти. Част от богатия ни каталог е и услугата „Бънджи скок от балон“, която бихте могли да заявите чрез нашия сайт. Възможно е да поръчате скок с бънджи от балон както за себе си, така и за ваш приятел или близък.

 

Услугата „Бънджи скок от балон“, предлагана в makaroon.bg, се осъществява в околностите на град Нови Искър. Район, в който ще имате възможност да разгледате уникално съчетание от исторически сгради, природни дадености, минерални извори и още невероятни гледки. Въпросният скок с бънджи от балон се реализира на височина от 80 до 100 метра. С вас ще бъдат квалифицирани и отлично обучени инструктори, чиято задача е да се погрижат, че всичко в рамките на услугата „Бънджи скок от балон“ ще мине гладко и по план.

 

 

Защо да изберете услугата „Бънджи скок от балон“ на makaroon.bg?

 

 

Скокове с бънджи - издигане с балон
Скокове с бънджи

Няколко са основните преимущества, които бихте получили, ако заявите услугата „Бънджи скок от балон“ именно от makaroon.bg. Вижте защо да се доверите на нас, когато става въпрос за скок с бънджи от балон:

 

 

Бънджи скок от балон: Високи стандарти – ние сме изградили високи стандарти по отношение на партньорите, с които работим. Всяка една услуга, налична на нашия сайт, е предварително тествана и покрила необходимите критерии за качество. Така че избирайки услугата ни „Бънджи скок от балон“, ще си гарантирате незабравимо и в същото време безопасно преживяване.

 

Бънджи скок от балон: Персонализирани услуги – услугата ни „Бънджи скок от балон“ (както и всички други в нашата онлайн платформа) е с висока степен на персонализация. Екипът на makaroon.bg е в непрекъсната връзка с клиента, като съобразява организацията на съответния скок с бънджи от балон изцяло с неговите изисквания и предпочитания.

 

Бънджи скок от балон: Видеозаснемане - makaroon.bg ще ви даде възможност не само да преживеете един страхотен и вълнуващ бънджи скок от балон, но и да го документирате, за да можете да си го припомняте, когато решите. Това става посредством работата на 4k action camera, която влиза в рамките на услугата „Бънджи скок от балон“.  

 


Какво трябва да знаете за услугата „Бънджи скок от балон“?
Бънджи скок от балон – полезни съвети и практики
Бънджи скок от балон – повече за услугата, предлагана на makaroon.bg
Защо да изберете услугата „Бънджи скок от балон“ на makaroon.bg?

 

Локация
РегионБлизо до София
Подходящо за
Подходящ заЗа Него и Нея, За Него, За Нея

Скоковете се извършват в района на с. Драговищица.

 

Работно време: понеделник - неделя, рано сутрин

 

Две възможности за опаковка и доставка :

 • Електронен сертификат - изпратен по имейл, веднага след получаване на плащане.

Идеален вариант за подарък в последния момент !

 • Сертификат в подаръчен плик - изпратен до посечен адрес или офис на Еконт - доставката не е включена в цената.

Завършен и оригинален подарък, доставен на следващия работен ден !

 • Начини на плащане: с дебитна/ кредитна карта, чрез Easypay, чрез Epay, по банков път, наложен платеж при доставка.

Отзиви

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Локация и работно време

Скоковете се извършват в района на с. Драговищица.

 

Работно време: понеделник - неделя, рано сутрин

 

Доставка и плащане

Две възможности за опаковка и доставка :

 • Електронен сертификат - изпратен по имейл, веднага след получаване на плащане.

Идеален вариант за подарък в последния момент !

 • Сертификат в подаръчен плик - изпратен до посечен адрес или офис на Еконт - доставката не е включена в цената.

Завършен и оригинален подарък, доставен на следващия работен ден !

 • Начини на плащане: с дебитна/ кредитна карта, чрез Easypay, чрез Epay, по банков път, наложен платеж при доставка.