Меню
Меню
Количка

Скок с бънджи от балон + видеозаснемане с 4К action камера

бънджи скокове от Макароон
бънджи скокове от Макароон
бънджи скокове от Макароон
бънджи скокове от Макароон
бънджи скокове от Макароон
бънджи скокове от Макароон
бънджи скокове от Макароон
бънджи скокове от Макароон
бънджи скокове от Макароон
бънджи скокове от Макароон
Скок с бънджи от балон + видеозаснемане с 4К action камера
75.00 BGN
Без данък: 75.00 BGN

Възможни варианти

Екстремен бънджи скок

Търсите вълнуваща емоция, която да споделите с някой близък? Нуждаете се от презареждане на батериите и нови приключения? Пригответе се за екстремно преживяване, което включва бънджи скок от топловъздушен балон. Отпуснете се и се рейте из небесната шир и длъж, като скокът Ви ще бъде заснет с 4k action camera. Изживейте нещо различно и екстремно, нека адреналинът Ви скочи до краен предел.

Ако сте любител на екстремните преживявания, това е подходящо за Вас. Не са нужни специални умения, за да се подготвите за това изживяване. Бъдете като орел и наблюдавайте природните красоти отвисоко. Почувствайте се спокойни и се очаровайте от гледките, които ще видите. Останете без дъх от емоцията, която ще почувствате преди и по време на полета. Докоснете се до боговете и се слейте с обстановката на град Нови Искър.

Град Нови Искър е притегателна точка за много туристи целогодишно. Тук може да се насладите на безброй исторически сгради, минерални извори, природни дадености и забележителни гледки. На стратегическо място, в близост до град София, Вие ще може бързо и лесно да стигнете до базата. На място ще Ви очаква екип от инструктори, които ще Ви дадат указания за начина, по който да скочите от балона. Специалистите ще са с Вас по време на самия полет, за да следят за безопасността и комфорта на всички ентуасиасти. Скокът ще се извърши на височина от 80 до 100 метра, а продължителността на полета Ви ще е около 10 минути. Изискване по време на полета е всеки да скача след другия, индивидуално.

Екстремно усещане

Спортуването е част от живота на всеки човек от Древността до ден днешен. Спортуването спомага за развиването на всеки един мускул от човешкото тяло, както и за добрия тонус на човека. Дори и да не сте привърженик на спорта, скокът с бънджи ще Ви накара да се върнете отново и отново за поредната доза адреналин и приятно изживяване. Не е нужно да сте професионалист, за да преоткриете неописуемото усещане от скока и падането сред цветните лехи и залесени поля. Плувайте в море от емоции и докоснете слънцето. Хванете гребена на вълната и излезте от зоната си на комфорт.

Топловъздушният балон, с който ще излетите от земята, ще Ви предостави нужните уют и комфорт по време на полета. Балонът ще е фиксиран с въжета за земята, което позволява лесната му координация. Цялото изживяване ще бъде документирано с 4k action camera и ще може да го преживявате отново и отново. Но нищо няма да е по-вълнуващо от това отново да докоснете облаците и да забравите стреса и неволите от забързаната работна седмица. Зачеркнете още една точка от списъка си с постижения и вземете дозата си адреналин.

Направете едно неописуемо изживяване приятен спомен. Вземете приятелите си и споделете спомена или пък се отдайте на романтика с половинката си, като след скока си организирайте приятна разходка сред природата. Направете деня си щастлив, подарете си емоция. Избягайте от рутината на града в град Нови Искър и се насладете на хармонията, извираща от всяка точка на града. Всеки заслужава радостни емоции и дни, изпълнени със спокойствие и релаксация. Вземете Вашите радостни дни сега и изпълнете съкровените си мечти. Навсякъде може да скочите с бънджи, но само в базата , възползвайте се първи от предложението!

Услугата включва:

 • Издигане с балон
 • Скок с бънджи от балон от височина 80м - 100м
 • Цялото необходимо оборудване
 • Професионален инструктор 
 • Инструктаж за безопасност
 • Видеозаснемане с 4К action камера

Детайли:

 • Издигането с балон и скокът продължават между 10 - 15 минути
 • Скоковете се провеждат в близост до гр.Нови Искър, рано сутрин
 • Услугата е зависима от метеорологичните условия
 • Услугата е целогодишна и се провежда и през зимните месеци
 • Услугата не е подходяща за хора над 115кг.
 • Минимална възраст на участниците - 16 години с разрешение от родител.
 • Необходима е предварителна резервация
 • Сертификатът е валиден шест месеца от датата на закупуване

За всички останали въпроси, моля запознайте се със секцията с Често задавани въпроси , Общите условия на Makaroon.bg 

Или се свържете с нас на телефон: +359 899 940 820

Какво трябва да знаете за услугата „Бънджи скокове от балон“?

Бънджи скок от балон е иновативна услуга, която напоследък започва да набира популярност и в България. При нея традиционните бънджи скокове, които всички добре познаваме и обичаме, се правят от балон, издигнат на достатъчно голяма височина. Ако досега не сте се замисляли дали да изпробвате това предизвикателство, определено е време да го направите. В следващите редове ще изведем основните неща, които трябва да знаете за услугата „Бънджи скок от балон“:

 1. Makaroon.bg-skok-s-byndji-ot-balonУникална услуга – без да преувеличаваме, можем уверено да заявим, че „Бънджи скок от балон“ е една уникална по своята същност услуга. Услуга, която тепърва предстои да реализира пълния си потенциал на пазара. Много хора от различни възрасти са пробвали скокове с бънджи.н.
 2. Съчетава преимуществата на бънджито и балона -  От една страна,изпълнявайки бънджи скок от балон, ще получите високите дози вълнение и адреналин, от които се нуждаете. От друга, самото издигане във въздуха с балон ще изчисти съзнанието ви от всички грижи, тревоги и ежедневни проблеми, и ще ви помогне да си изградите по-светъл и позитивен поглед към живота.
 3. Красиви гледки – издиганията с балон обикновено се правят в красиви местности, в които клиентите имат възможност да видят спиращи дъха природни пейзажи, както и интересни културно – исторически забележителности. Правейки бънджи скок от балон, ще можете да разгледате съответните забележителности по-добре от всякога, чувствайки се максимално близо до тях и в същото време усещайки адреналина от висенето във въздуха на голяма височина.
 4.  Отпускане на напрежението – и не на последно място, практикуването на бънджи скок от балон е чудесен начин да отпуснете напрежението, ако то ви е дошло в повече напоследък. Редица хора са предпазливи към всякакви скокове с бънджи, смятайки ги за прекалено рискови. Всъщност обаче ако всички необходими мерки са взети, няма никаква опасност за участниците. Даже напротив – помагайки ви да овладеете стреса, на който сте подложени, услугата „Бънджи скок от балон“ ще допринесе да съхраните своето отлично здраве и кондиция в дългосрочен план.

Бънджи скокове от балон – полезни съвети и практики

Продължаваме с няколко съвета и практики, които ще ви бъдат от полза за гарантиране на вашата безопасност при извършване на бънджи скок от балон. Ето какво точно имаме предвид:

 • Makaroon.bg - Skok s bundji ot balon
  Следвайте правилата – следвайте стриктно правилата и указанията, които ви дават вашите инструктори преди, по време на и след извършване на бънджи скок от балон. Тези правила и указания са от ключово значение за плавното протичане на съответния скок с бънджи от балон, както и за вашата физическа сигурност и безопасност.
 • Изберете внимателно деня – денят, в който ще изпълнявате бънджи скок от балон, трябва да бъде наистина специален за вас. Въпреки че скоковете се правят рано сутрин, ви препоръчваме да подберете такъв ден, в който нямате други задължения и можете просто да се забавлявате и да се насладите в максимална степен на преживяването.
 • Заложете на надеждна фирма – когато става въпрос за бънджи скок от балон (и като цяло за скокове с бънджи), трябва да заложите на достатъчно реномирана и надеждна фирма. Фирма, която е доказала както качеството на своите услуги, така и това, че се отнася с внимание и отговорност към клиентите си. 

Бънджи скок от балон – повече за услугата, предлагана на makaroon.bg

 makaroon.bg е онлайн платформа, която събира на едно място всички предложения и оферти, от които се нуждаят почитателите на екстремните спортове и вълнуващите преживявания. Ние работим с най-добрите в сферата на екстремните спортове, така че да гарантираме на клиентите си наистина незабравими моменти. Част от богатия ни каталог е и услугата „Бънджи скок от балон“, която бихте могли да заявите чрез нашия сайт. Възможно е да поръчате скок с бънджи от балон както за себе си, така и за ваш приятел или близък.

Бънджи скоовете се осъществяват в околностите на град Нови Искър. Район, в който ще имате възможност да разгледате уникално съчетание от исторически сгради, природни дадености, минерални извори и още невероятни гледки. Скока се изпълнява от височина от 80 до 100 метра. С вас ще бъдат квалифицирани и отлично обучени инструктори, чиято задача е да се погрижат, че всичко ще мине гладко и по план.

Защо да изберете услугата „Бънджи скок от балон“ на makaroon.bg?

Makaroon.bg - Skok s bundji ot balon3

Няколко са основните преимущества, които бихте получили, ако заявите услугата „Бънджи скок от балон“ именно от makaroon.bg. Вижте защо да се доверите на нас, когато става въпрос за скок с бънджи от балон:

Високи стандарти – ние сме изградили високи стандарти по отношение на партньорите, с които работим. Всяка една услуга, налична на нашия сайт, е предварително тествана и покрила необходимите критерии за качество. Така че избирайки услугата ни „Бънджи скок от балон“, ще си гарантирате незабравимо и в същото време безопасно преживяване.

 Персонализирани услуги – услугата ни „Бънджи скок от балон“ (както и всички други в нашата онлайн платформа) е с висока степен на персонализация. Екипът на makaroon.bg е в непрекъсната връзка с клиента, като съобразява организацията на съответния скок с бънджи от балон изцяло с неговите изисквания и предпочитания.

Видеозаснемане - makaroon.bg ще ви даде възможност не само да преживеете един страхотен и вълнуващ бънджи скок от балон, но и да го документирате, за да можете да си го припомняте, когато решите. Това става посредством работата на 4k action camera, която влиза в рамките на услугата „Бънджи скок от балон“.

Какво трябва да знаете за услугата „Бънджи скок от балон“?
Бънджи скок от балон – полезни съвети и практики
Бънджи скок от балон – повече за услугата, предлагана на makaroon.bg
Защо да изберете услугата „Бънджи скок от балон“ на makaroon.bg?

Локация
РегионБлизо до София
Подходящо за
Подходящ заЗа Него и Нея, За Него, За Нея

Скоковете се извършват в района на с. Драговищица.

 

Работно време: понеделник - неделя, рано сутрин

 

Две възможности за опаковка и доставка :

 • Електронен сертификат - изпратен по имейл, веднага след получаване на плащане.

Идеален вариант за подарък в последния момент !

 • Сертификат в подаръчен плик - изпратен до посечен адрес или офис на Еконт - доставката не е включена в цената.

Завършен и оригинален подарък, доставен на следващия работен ден !

 • Начини на плащане: с дебитна/ кредитна карта, чрез Easypay, чрез Epay, по банков път, наложен платеж при доставка.

Отзиви

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Локация и работно време

Скоковете се извършват в района на с. Драговищица.

 

Работно време: понеделник - неделя, рано сутрин

 

Доставка и плащане

Две възможности за опаковка и доставка :

 • Електронен сертификат - изпратен по имейл, веднага след получаване на плащане.

Идеален вариант за подарък в последния момент !

 • Сертификат в подаръчен плик - изпратен до посечен адрес или офис на Еконт - доставката не е включена в цената.

Завършен и оригинален подарък, доставен на следващия работен ден !

 • Начини на плащане: с дебитна/ кредитна карта, чрез Easypay, чрез Epay, по банков път, наложен платеж при доставка.