Меню
Меню
Количка

Шато Копса

Една нощувка за двама в Шато Копса Една нощувка за двама в Шато Копса
Безплатна
доставка
Шато Копса е семейна винарна изба, чиято внушителна елегантна постройка на замък се извисява на хълм сред лозята.Каним Ви да се насладите с половинката си на незабравим вечер, която да гарнирате с вино от разнообразната колецкия на шатото.Шато Копса е една от малкото семейни винарни в България,..
210.00 BGN
Без данък:210.00 BGN
Поръчай
Уикенд за двама – две нощувки в Шато Копса Уикенд за двама – две нощувки в Шато Копса
Безплатна
доставка
Предлагаме Ви да избягате от града и да се насладите на романтичен и незабравим уикенд за двама в Шато Копса.Архитектурата и разположението на Шато Копса следва канона на замъците от ранното Средновековие – внушителен каменен градеж върху възвишение, с обитаеми овални кули в четирите края на основно..
560.00 BGN
Без данък:560.00 BGN
Поръчай
Дегустация на шоколад и вино в Шато Копса – опияняващо пътешествие из света на вкусовете за двама Дегустация на шоколад и вино в Шато Копса – опияняващо пътешествие из света на вкусовете за двама
Безплатна
доставка
Дегустацията на вино и шоколад е сетивно преживяване, което слива две любими удоволствия в хармонична симфония от вкусове. Тази възхитителна комбинация е повече от вкусово изживяване. То е пътешествие в света на насладата.Погалете сетивата си в опияняваща комбинация от вкусове на шоколад и вино.Дегу..
100.00 BGN
Без данък:100.00 BGN
Поръчай
Винена дегустация в Шато Копса за двама Винена дегустация в Шато Копса за двама
Безплатна
доставка
Шато Копса е една от малкото семейни винарни в България, която обхваща изцяло процеса на правене на виното – отглежда гроздето за собственото си вино, произвежда и бутилира в собствена си винарна изба. Всеки грозд за направата на вино се откъсва на ръка в ранните утринни часове на деня.  Н..
130.00 BGN
Без данък:130.00 BGN
Поръчай
Насладете се на лимитирани серии вина с ''Луксозна гурме дегустация в Шато Копса за двама'' Насладете се на лимитирани серии вина с ''Луксозна гурме дегустация в Шато Копса за двама''
Безплатна
доставка
В приказното кътче, което представлява хотелът-винарна  Шато Копса, се крият уникални вина, печелили международни награди и локално изработени от трето поколение производители, майстори на виното. Ръка за ръка с уютния интериор, красивата природа и спиращите дъха гледки, няма как да не опи..
215.00 BGN
Без данък:215.00 BGN
Поръчай
Опитайте нещо различно с "Петстепенна Гурме Дегустация на Ракии в Шато Копса" Опитайте нещо различно с "Петстепенна Гурме Дегустация на Ракии в Шато Копса"
Безплатна
доставка
Предлагаме ви една малко по-различна дегустация, фокусираща се върху една изцяло традиционна балканска напитка, която всеки българин би оценил високо и припознал на своята маса. Усетете годините традиция, побрани в една глъдка и внимателно съчетани с изискани и приготвени по висок стандарт „мез..
110.00 BGN
Без данък:110.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)