Меню
Меню
Филтър
Количка

Преживявания сред природата

АТВ, конна езда и пикник край Боровец – мечтаната почивка за двама АТВ, конна езда и пикник край Боровец – мечтаната почивка за двама
Безплатна
доставка
„Колкото повече, толкова повече“ – казал Мечо Пух. И точно това Ви предлагаме да изживеете с нашето необикновено предложение за топ почивка – екстремни преживявания, усещане за свобода и вкусна храна с нашето предложение за каране на АТВ, езда на кон и пикник сред дивата природа на Боровец.Ако искат..
275.00 BGN
Без данък:275.00 BGN
Поръчай
Двудневни курсове по оцеляване в природата Двудневни курсове по оцеляване в природата
Безплатна
доставка
Имате нужда от нещо различно, нещо ново и интересно?Обичате природата и искате да научите повече за нея ? Предлагаме Ви Курс по оцеляване в природата!Ние познаваме човека, който познава Беър Грилс!Курсовете се водят от Момчил Цветанов, работил с екипите на Беър Грилс, "Двойно о..
180.00 BGN
Без данък:180.00 BGN
Поръчай
Езда сред природата до София Езда сред природата до София
Безплатна
доставка
Нищо не може да замени удоволствието от ездата в планинска местност – планински склонове, чист въздух, красиви изгледи, спокойният ход на коня или лудият галоп през зелени поляни, бистри потоци и песента на дивите птици. Затова не пропускайте да си подарите едно различно преживяване с един от най-ве..
78.00 BGN
Без данък:78.00 BGN
Поръчай
Разходка в Исторически парк с тракийски ритуал за двама Разходка в Исторически парк с тракийски ритуал за двама
Безплатна
доставка
Ако търсите преживяване, което да Ви остави без дъх, ако търсите неповторима емоция и ненадминати приключения, Исторически парк е точното място за Вас – автентичност, величие, оригинални орнаменти са вплетени в историята от различните епохи на съществуването на нашата България! Единственото, което В..
279.00 BGN
Без данък:279.00 BGN
Поръчай
Приключение във въжен парк, конна езда и каране на АТВ в Добринище Приключение във въжен парк, конна езда и каране на АТВ в Добринище
Безплатна
доставка
Предизвикайте себе си или отправете предизвикателство за Ваш близък, приятел, роднина, колега. Отдайте се на емоции, които никога не сте изпитвали досега, които спират дъха, пълнят душата и оставят само неповторими спомени.Какво включва приключението във въжен парк от Makaroon.bg?Емоцията е гарантир..
109.00 BGN
Без данък:109.00 BGN
Поръчай
Приключение в света на животните с „Посещение в Зоокът Дъбница“ Приключение в света на животните с „Посещение в Зоокът Дъбница“
Безплатна
доставка
Ако обичате животните, интерсувате се от различните видове бозайници, птици и влечуги, то този зоокът е перфектното място за вас! Навлезте в разнообразния свят на животните, някои от тях обикалящи свободно наоколо, с посещение на Зоокът Дъбница.На това екзотично кътче, събрало малки и големи животни..
20.00 BGN
Без данък:20.00 BGN
Поръчай
Разходка на кон край Перник за двама Разходка на кон край Перник за двама
Безплатна
доставка
Магията на конния преходМечтаете ли си за романтична разходка сред красивите и зашеметяващи райски кътчета край Перник? Нямате време за дълги пътувания, а искате да останете насаме с любимия си човек и да изживеете едно щастливо пътешествие? Предлагаме Ви едно незабравимо изживяване, включващо р..
85.00 BGN
Без данък:85.00 BGN
Поръчай
Разходка с кон – в такт с природата на Боровец Разходка с кон – в такт с природата на Боровец
Безплатна
доставка
Разходката с кон е преживяване, подходящо за хора, които искат да си разнообразят живота, да прекарат почивните дни на свеж въздух или да си организират романтична среща.Ние Ви предлагаме едно страхотно предложение – езда на кон за 60 минути около курортния комплекс Боровец – една пълноценна разходк..
48.00 BGN
Без данък:48.00 BGN
Поръчай
Разходка на кон сред природата около Пловдив Разходка на кон сред природата около Пловдив
Безплатна
доставка
 Вълшебството на конния преход и ездатаМечтаете ли си за романтична разходка сред красивите и зашеметяващи райски кътчета край Пловдив?Нямате време за дълги пътувания, а искате да останете насаме с любимия си човек и да изживеете едно щастливо пътешествие?Предлагаме Ви едно неза..
48.00 BGN
Без данък:48.00 BGN
Поръчай
Четиридневен курс по оцеляване - Survival Camp Четиридневен курс по оцеляване - Survival Camp
Безплатна
доставка
Какво ще стане, ако в даден момент загубим цивилизацията, с която сме свикнали? Ще оцелеем ли? Ще съумеем ли да впрегнем отново натрупаните с хилядолетия познания и умения на нашите деди? "Divlandia Survival Camp" е уникална комбинация от курс и среда за генериране на интересни идеи. Провокирайте се..
360.00 BGN
Без данък:360.00 BGN
Поръчай
Двучасова конна езда в района на село Кърпачево Двучасова конна езда в района на село Кърпачево
Безплатна
доставка
Конната езда е приключение, което дава възможност на хората да избягат от напрегнатото ежедневие . Общуването с кон е приятно и емоционално преживяване, а разходката с него сред природата е прекрасен начин за пълноценна почивка.Можете да се докоснете до силата, грацията и бързината на конете възполз..
77.00 BGN
Без данък:77.00 BGN
Поръчай
Конна езда сред природата близо до Банско Конна езда сред природата близо до Банско
Безплатна
доставка
Конете са едни от най-умните и добродушни животни, които съпровождат човека от хиляди години. Общуването с тях успокоява, дава особена вътрешна хармония, особено сред природата, където красотата и чистият въздух са в перфектен синхрон.Ако искате да подарите на себе си или близък за Вас човек необикн..
50.00 BGN
Без данък:50.00 BGN
Поръчай
Приключенски пакет за двама – джип сафари, стрелба с въздушна пушка, грънчарство, винена дегустация в Медово Приключенски пакет за двама – джип сафари, стрелба с въздушна пушка, грънчарство, винена дегустация в Медово
Безплатна
доставка
Ако обичате да грабите от живота с пълни шепи, харесвате приключенията и търсите преживяване, което да накара кръвта ви да кипи, имаме точното предложение за вас. Изключително интензивно приключение за авантюристи, изпълнено с разнообразни дейности, които ще увеличат адреналина, ще внесат хармония и..
142.00 BGN
Без данък:142.00 BGN
Поръчай
Kурс по въртене на огнен пой - Стани повелител на огъня Kурс по въртене на огнен пой - Стани повелител на огъня
Безплатна
доставка
Brand: Fire Lab
Виждали ли сте колко е атрактивно въртенето на огнени факли (всъщност се казва огнен пой)? Оказва се, че умението не е само за специално надарени сред нас. Всеки може да се научи да владее огъня.Потребен и опасен - такъв е той. Огънят е стихия, която пленява хората от векове. Страхуваме се от негова..
110.00 BGN
Без данък:110.00 BGN
Поръчай