Меню
Меню
Количка

Дивландия ЕООД

Имате нужда от нещо различно, нещо ново и интересно?Обичате природата и искате да научите повече за нея ? Предлагаме Ви курс по оцеляване в природата!Ние познаваме човека, който познава Беър Грилс!Предлагаме Ви курс по оцеляване в природата с Момчил Цветанов, работил с екипите ..
140.00 BGN
Без данък:140.00 BGN
Поръчай
Ако търсите нещо ново, което да ви зареди с положителни емоции и адреналин, значи сте на правилното място.Курсовете по оцеляване на академия Дивландия са известни не само с изключителните умения и знания, които дават, но и с инструктора по оцеляване - Момчил Цветанов.Момчил е консултант в ре..
60.00 BGN
Без данък:60.00 BGN
Поръчай
Какво ще стане, ако в даден момент загубим цивилизацията, с която сме свикнали? Ще оцелеем ли? Ще съумеем ли да впрегнем отново натрупаните с хилядолетия познания и умения на нашите деди? "Divlandia Survival Camp" е уникална комбинация от курс и среда за генериране на интересни идеи. Провокирайте се..
280.00 BGN
Без данък:280.00 BGN
Поръчай
Имате нужда от нещо различно, нещо ново и интересно?Обичате природата и искате да научите повече за нея?Ние познаваме човека, който познава Беър Грилс!Предлагаме Ви курс по оцеляване в природата с Момчил Цветанов, работил с екипите на Беър Грилс, "Двойно оцеляване" и "Acess all..
80.00 BGN
Без данък:80.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)