Меню
Меню
Филтър
Количка

Филтър

BGN BGN

Подарък за жена

Подарък за жена

 

Какво трябва да съдържа перфектният подарък за жена?

 

Никак не е лесно да се избере подходящият подарък за жена. Дамите са особено взискателни към това, което получават, и дори да не го показват поради любезност и куртоазия, бъдете сигурни, че внимателно оценяват всеки подарък , независимо дали е дело на роднина, близък приятел или дори партньор в живота. Ето накратко какво трябва да съдържа перфектният подарък за жена:


Подарък за жена 1 - опаковане

  1. Изненада – забравете за купуването на нещо стандартно от типа на дреха или парфюм. С подобен подарък нито ще изненадате, нито ще впечатлите особено съответната дама. Дрехите и парфюмите вече до голяма степен се изтъркаха, тъй като прекалено много хора залагат на тях. Освен това в повечето случаи дамите сами предпочитат да си избират тези придобивки, защото никой не може да избере подходящия модел или аромат по-добре от тях.
  2. Емоция – перфектният подарък за жена несъмнено трябвa да съдържа емоция. Емоция, която да развълнува дамата и да й предостави вълнуващи и незабравими моменти. Поради тази причина през последните години преживяванията стават все по-предпочитани в сравнение с материалните дарове. В крайна сметка на всяка материална придобивка й минава времето, докато хубавите моменти с близките хора остават за цял живот, нали?
  3. Препратка към лайфстайла – добре подбраният дар винаги е с някаква препратка към лайфстайла и любимите дейности на въпросната дама. Няма как тя да се зарадва или очарова, ако й подарите нещо, което е напълно непотребно и несъответстващо на нейните интереси и предпочитания. Така че ако е необходимо, направете съответните проучвания в тази посока, за да можете да направите правилния избор.

 

 

Кои сфери са най-популярни?   

Подарък за жена 2 - кулинария

Изкуство – множество дами са почитателки на различни видове изкуства. В тяхната представа за перфектния подарък биха се вписали отлично арт терапии или пък курсове по керамика, грънчарство и други подобни креативни дейности. А най-хубавото е, че след края на въпросните дейности ще си имат красиво и изящно изделие, изработено от самите тях.

 

Релаксиращи процедури – релаксиращите процедури са доста ценени идеи за дами, чието ежедневие е прекалено интензивно и изпълнено с високи нива на стрес и напрежение. Те ще й позволят да се отпусне, да забрави за обичайните грижи и да се наслади на едно наистина блажено и хармонично преживяване.

 

Кулинария – няма как да пропуснем кулинарията, когато става въпрос за избор за жена. За много съвременни дами заниманията в кухнята са не просто дейност, благодарение на която осигуряват вкусна храна на себе си и своите близки, но и любимо хоби, позволяващо им да се откъснат за момент от проблемите и да проявят изцяло креативността и стила си. В този смисъл кулинарните курсове и преживявания биха могли да са перфектен подарък за жена, за който тя би ви била изключително благодарна.

 

 

Защо да се доверите на makaroon.bg?

 

Разнообразна гама от оферти – на едно място в онлайн платформата ни са събрани множество разнообразни оферти. Оферти от сферите на изкуството, релаксиращите процедури, кулинарията, козметиката, професионалната фотография и т.н. При нас със сигурност ще откриете подходящо изживяване, независимо от интересите и предпочитанията на съответната дама.

 

Високо качество – Ние гарантираме висококачествено и запомнящо се преживяване. Всички оферти, предлагани в онлайн платформата ни, са предварително тествани от нашия екип, за да сме сигурни, че предоставяме само и единствено най-доброто на клиентите си.

 

Персонализация – стараем се да предлагаме оферти с висока степен на персонализация, за да съответстват на нуждите и изискванията на максимално широк кръг от клиенти. Ако искате да обсъдим организацията на избраното от вас приключение, не се колебайте да се свържете с нашия екип.

 

Гъвкавост – гъвкавостта на нашите оферти пък може да бъде гарантирана посредством закупуване на ваучер. Ваучер, който може да се използва за всяка една оферта на сайта ни в рамките на 6 месеца след самата покупка. Така въпросната дама сама ще си избере най-удачния подарък за жена, както и момента, в който да му се наслади в максимална степен.

Подарък за жена 3 - масаж

 

Специалните оферти на makaroon.bg

 

Уъркшоп: Керамика или грънчарство – една страхотна оферта от сферата на изкуство. Благодарение на нея съответната дама ще има възможността да посети уютно ателие в централната част на София, където с помощта на опитен професионалист ще развие уменията си за боравене с глина. В рамките на уъркшопа с професионалната подкрепа всеки един участник успява да създаде собствено творение, което впоследствие ще може да вземе със себе си като спомен от невероятното преживяване.

 

Флотация и масаж в солна стая – тази оферта е подходяща за дамите, които имат проблеми със стреса или често страдат от главоболие в своето ежедневие. По своята същност флотацията представлява терапия за пълно отпускане на тялото и съзнанието посредством изключване на идващите от външния свят стимули и дразнения. При нея човек се отпуска на повърхността на топла вода, наситена с магнезиев сулфат, в една своеобразна затъмнена и тиха капсула, където е доста по-лесно да се достигне състояние на безтегловност и сензорно спокойствие.

 

Кулинарен курс по избор – предлагаме ви оферти, свързани с най-различни тематични кулинарни курсове. Курсове по чуждестранни кухни, рецепти с меса, риба, сладкиши, бързи храни и т.н. Дамата ще има възможност да развие кулинарните си умения и да даде воля на своето вдъхновение в една изключително приятна и позитивна среда.

 

Мечтали ли сте си да докоснете облаците? Искало ли Ви се е да се слеете с небосвода и да усетите хармонията и спокойствието, което ни дава природата? Вече имате възможността да осъществите и най-смелите си мечти чрез  панорамно издигане с балон с продължителност около петнадесет минути. Пр..
44.00 BGN
Без данък:44.00 BGN
Поръчай
Подарете ваучер за преживяване! Получателят сам избира как да го използва.Подарете щастие и незабравими емоции на любимите си хора! Създайте спомени и безценни моменти!Подарете ваучер на избрана от Вас стойност и дайте възможност на любимия си човек да избере от над 250 предложения за свобод..
50.00 BGN
Без данък:50.00 BGN
Поръчай
Заповядайте на незабравимо гурме приключение в центъра на София, ресторант Кактус.Тук компромисът с качеството на храната е невъзможен. Насладете се на първокачествени продукти и висок клас обслужване в приятна и топла обстановка.Най-известният шеф в България е приготвил за вас специално мен..
169.00 BGN
Без данък:169.00 BGN
Поръчай
Керамика за душата – как Ви звучи?Царицата на ателието е керамиката и точно затова ви предлагаме участие в един специален уъркшоп, в който можете да отделите време само за себе си.Глината е уникален материал, който позволява дори и на най-малките да възпроизведат мислите и мечтите си!Същ..
85.00 BGN
Без данък:85.00 BGN
Поръчай
Вечеря на тъмно за двама - кулинарен пъзел за небцето ти! Готов ли си да го решиш?Познавате ли храната и смятате ли се за вещи в кухнята? Всъщност, не е задължително нито да умеете да сте професионален готвач, нито да прекарвате всяка вечер до печката в кухнята. Ако все пак се определяте като од..
249.00 BGN
Без данък:249.00 BGN
Поръчай
Романтично бягствоСлучвало ли Ви се е да искате да изживеете романтични мигове с половинката си, но да не намирате така желаната дестинация? Случвало ли Ви се е да отлагате мечтаното пътешествие, чакайки празничните дни? Не е нужно да го правите вече, защото хотел „Старосел” Ви предоставя т..
230.00 BGN
Без данък:230.00 BGN
Поръчай
Хората винаги мечтаят за предизвикателства. Всеки от нас желае да докосне облаците и да се понесе по въздушното течение, лек и свободен като птица. Сега всеки един ентусиаст и любител на различните усещания има възможността да се отдаде на това приключение. Възползвайте се от свободния полет с ..
325.00 BGN
Без данък:325.00 BGN
Поръчай
Brand: BoomRaid
Играта е създадена от специалисти в градските игри със загадки, с над 13-годишен опит.След много години приключенстване основно с фирми и организации с цел тиймбилдинг, минават на следващо ниво и създават игра, достъпна за всички.Играта продължава 3.5 часа и може да се играе в София, Пловдив..
55.00 BGN
Без данък:55.00 BGN
Поръчай
Изживейте Вашия втори меден месецНе чакайте Свети Валентин, за да прекарате романтично времето си с половинката, а посетете винен и СПА комплекс „Старосел”. Комплексът в Старосел е идеално разположен под южните склонове на Средна гора и е в близост до уникален тракийски култов цен..
345.00 BGN
Без данък:345.00 BGN
Поръчай
Екстремен скок с бънджи Търсите вълнуваща емоция, която да споделите с някой близък? Нуждаете се от презареждане на батериите и нови приключения? Пригответе се за екстремно преживяване, което включва бънджи скок от топловъздушен балон. Отпуснете се и се рейте из небесната шир и длъж, като..
83.00 BGN
Без данък:83.00 BGN
Поръчай
Белоградчишките скали са един от най-интересните туристически обекти в България. Те са уникално явление в нашата страна и привличат хиляди туристи ежегодно. Напълно заслужено природната забележителност е включена в списъка на Стоте национални туристически обекта и в Червената книга на България. ..
50.00 BGN
Без данък:50.00 BGN
Поръчай
Дегустационно меню на мексиканска кухня от най-висок супер хай левел !!!Мексиканската кухня е точно толкова цветна, експанзивна и разчупена в миксовете си от съставки, колкото е и страната, от която произхожда. Тя е наистина с ярки цветове, горещи подправки и редица специфични продукти, които по..
90.00 BGN
Без данък:90.00 BGN
Поръчай
Високи скорости, вятър в лицето и адреналин в кръвта! Екстремно преживяване за любителите на адреналина!Отдайте се на незабравимо преживяване на четири гуми, красиви гледки и чист въздух!Разходката започва в района на околовръстен път Пловдив, между кварталите Коматево и  Прослав. В нач..
97.00 BGN
Без данък:97.00 BGN
Поръчай
Парасейлинг на язовир Искър, само на 30 минути от София !Знаете ли какво е парасейлинг ? А виждали ли сте как група хора се реят над водата с парашут, теглени от плавателен съд ?Точно така, звучи много екстремно и забавно, парашут и вода са идеалната комбинация за лятно приключение...
102.00 BGN
Без данък:102.00 BGN