Меню
Меню
Филтър
Количка

Филтър

BGN BGN

СПА и Красота

Имате нужда да се откъснете от натоварения график и натрупаната умора ?


Искате да си подарите време само за себе си и да заредите тялото и ума си с енергия и сила ? 


Екипът на Makaroon.bg избра най-добрите предложения, за да се почуствате отново жизнени и красиви. 
Тайландски масажи, козметични процедури, красота и грижа - не отлагайте повече !

Подарете си глътка свежест и се доверете на професионалистите, защото красотата е здраве.

Подарете ваучер за преживяване! Получателят сам избира как да го използва.Подарете щастие и незабравими емоции на любимите си хора! Създайте спомени и безценни моменти!Подарете ваучер на избрана от Вас стойност и дайте възможност на любимия си човек да избере от над 250 предложения за свобод..
50.00 BGN
Без данък:50.00 BGN
Поръчай
Brand: Seahouse
Работите много, тренирате усилено, стресът е част от Вашето ежедневие? Търсите начин да релаксирате тялото, ума и сетивата си в градска среда?Опитайте флотация – безтегловно плаване в хай-тек капсулаНад 500кг. Епсом соли (магнезиев сулфат), се добавят към 1000 литра вода във флотационна капс..
130.00 BGN
Без данък:130.00 BGN
Поръчай
Искате да вземете глътка свеж въздух и да избягате от забързаното ежедневие на големия град? Най-накрая, след цяла седмица работа е време да се отпуснете?Правилното решение за Вас е традиционният малайзийски масаж на лице и тяло. Той ще донесе ексклузивно усещане на успокоение, релакс и тонизира..
49.00 BGN
Без данък:49.00 BGN
Поръчай
 Практикуван от повече от 2500 години, тайландският масаж съчетава индийски техники и китайска медицина. Използват се йога практики с цел да се освободи напрежението в мускулите и да се отблокират всички пътища в тялото, крайната цел е постигане на вътрешен и външен баланс и хармония.Ба..
93.00 BGN
Без данък:93.00 BGN
Поръчай
Температурите имат изключително влияние върху здравето и вида на тялото и кожата ни. Отдавна са известни ползите на парата и топлината върху организма. Недотам популярни обаче са изстудяващите процедури, макар положителното им действие да е не по-малко от това на затоплящите.Студена процедура криоса..
66.00 BGN
Без данък:66.00 BGN
Поръчай
Brand: Seahouse
Какво е флотация?Флотацията е терапия във високотехнологична капсула за безтегловно плаване с цел дълбока почивка, медитация, възстановяване на тялото и ума. Отпускайки се на повърхността на топла вода, наситена с магнезиев сулфат, подобно на плаване в Мъртво море, в уютна, абсолютно тъмна и тих..
225.00 BGN
Без данък:225.00 BGN
Поръчай
Още от най-ранна детска възраст човек опознава света чрез сетивата си - вкус, слух, зрение, обоняние и допир. В човешкото съзнание допирът е свързан с първите докосвания от родителите и получената обич и внимание. Докосването ни кара да се чувстваме обгрижени и директно влияе положително на настроен..
70.00 BGN
Без данък:70.00 BGN
Поръчай
Brand: Ability SPA
Подарете бягтсво от напрегнатото ежедневие със своята половинка - СПА Пакет за двама в гр. БургасНевероятен подарък за двама - цял ден СПА, бутилка пенливо вино, солна стая и два масажа на цяло тяло.Масажът е едно от най-добрите средства за борба със стреса, преумората и напрегнатото ежедневие.От хи..
200.00 BGN
Без данък:200.00 BGN
Поръчай
Юмейхо е цялостна профилактично-лечебен масаж, съчетание от Китайската шаолинска терапия Дзен Ти Фа /”Цялостно лечение”/ и традиционни японски методи на лечение, за възстановяване на жизнените сили на организма чрез хармонизиране на човека с природата и нейните естествени закони. Масаж..
90.00 BGN
Без данък:90.00 BGN
Поръчай
Истинската красота е естествената красота!Каним Ви да се насладите на Ритуал: Злато и Коприна. Ритуала се извършва от професионални терапевти от тайландски произход, които владеят до съвършенство техниките на лечебния и релаксиращ масаж, като използват само натурални продукти.Ритуал: Злато и Коприна..
165.00 BGN
Без данък:165.00 BGN
Поръчай
7 ч. сутринта е. Спи ви се. Приготвяте се за работа – толкова задачи ви очакват в офиса. Същевременно се опитвате да подредите разхвърляния си дом. Точно тогава телефонът ви звъни, а кучето стои на вратата и очаква да бъде разходено. Едно е ясно - да закусите отново няма да остане време. Добре че по..
88.00 BGN
Без данък:88.00 BGN
Поръчай
Цялостен арома масаж в комплекс Магура, намиращ се точно до най-известната и обичана пещера в България - Магурата!60 минутен тотален релакс с тайландски ароматни масла в приятна екзотична обстановка, пресъздаваща матриархата господствал преди десетки хиляди години в пещерата. Опитен масажист и позит..
60.00 BGN
Без данък:60.00 BGN
Поръчай
Brand: Ability SPA
Да “поглезиш” тялото си с масаж не е луксозна прищявка, а доказателство, че мислиш за себе си. Той е интелигентна грижа за духа и тялото, подарък за сетивата, който ни служи да се радваме на живота, да превъзмогваме болката и стреса. Масажът е стимулиращо пътешествие към себе си, енергизиращо прежив..
75.00 BGN
Без данък:75.00 BGN
Поръчай
Процедурите за релаксация са неизменна част от съвременното ни ежедневие и често идват на помощ, за да ни вдигнат на крака и да ни вдъхнат нови сили да преборим утрешния ден. Предлагаме Ви да се възползвате от нашето предложение за пълно отпускане, красота и здраве на ума и тялото - Ритуал за з..
62.00 BGN
Без данък:62.00 BGN
Поръчай
 Силов традиционен тайландски масаж за спортни тела и големи мъже.Изпълнява се на тепих и с тай кимоно. Включва традиционно тайландско ходене по тялото.Един от най-добрите начини да се отървете от стреса и да се почувствате във форма.Система от разтягания, натискания и опъвания ..
112.00 BGN
Без данък:112.00 BGN
Поръчай
Направете подарък уникален тайландски билков масаж!Отпуснете сетивата си и се оставете в ръцете на опитните тайландски масажисти.Билковият масаж е идеалното решение в студените дни, изключително подходящ при настинка, слабост и умора.Билковите компреси и ароматни масла ще Ви потопят..
75.00 BGN
Без данък:75.00 BGN
Поръчай
Съществуват над 200 различни масажни техники, които се практикуват по целия свят. На много места по света на масажа се гледа като начин за лечение на тялото и душата, защото се смята, че те са свързани. Според източната медицина, когато енергията в човешкото тяло не тече свободно се появяват проблем..
157.00 BGN
Без данък:157.00 BGN
Поръчай