Меню
Меню
Филтър
Количка

Филтър

BGN BGN

Идеи за подарък

Какви трябва да са вашите идеи за подарък на близък човек?

 

Когато става въпрос за подарък на близък човек, несъмнено ще искате да се представите по най-добрия начин. За целта съвсем не е достатъчно да купите нещо скъпо и натруфено. Важни са оригиналните и креативни идеи за подарък, които ви хрумват. Именно този тип идеи за подарък ще ви помогнат да изненадате любимите си хора и да им гарантирате един по-хубав и запомнящ се личен празник. Ето какви трябва да вашите идеи за подарък:

 

  1. Идеи за подарък - разходка из центъра на софия
    Идеи за подарък
    Да са креативни – креативността е най-важното нещо при генерирането на идеи за подарък. Старайте се да избягате от традиционната представа за подаръци – дрехи, парфюми и т.н. Подобни неща вече са доста изтъркани и по никакъв начин няма да впечатлят близките ви хора. Търсете идеи за подарък, който да бъде по-нестандартен и да се отличи сред всички други, които със сигурност ще получи домакинът.
  2. Да са свързани с преживявания – все по-популярни стават тези идеи за подарък, които са свързани не с материални неща, а с преживявания. Истината е, че в днешно време човек е прекалено задоволен от гледна точка на материалните принадлежности. Това, което му липсва, са вълнуващите преживявания, носещи истински и неподправени емоции. Идеи за подарък, носещ определен вид нестандартни и запомнящи се преживявания, определено са отлична опция, на която бихте могли да заложите, за да изненадате приятно своя близък.
  3. Да отговарят на неговите интереси и предпочитания – разбира се, колкото и нестандартни и креативни да са дадени идеи за подарък, те все пак трябва да отговарят в максимална степен на интересите и предпочитанията на съответния човек. Ако това не е така, от вашите усилия няма да има абсолютно никакъв смисъл. Съветваме ви ако не сте напълно наясно с хобитата, заниманията за свободното време и нещата, които вълнуват вашия близък човек, да направите необходимото проучване, преди да се спрете на конкретни идеи за подарък.

 

 

Идеи за подарък – с какво ще ви помогне makaroon.bg?

 

 

Идеи за подарък - керамика или грънчарство
Идеи за подарък - керамика

Makaroon.bg е онлайн платформа, събираща на едно място първокласни оферти от сферите на екстремните спортове, релаксиращите процедури и изкуството. Ние ще ви дадем възможност да реализирате на практика дори най-смелите си идеи за подарък. Вижте преимуществата, които е способен да ви предостави екипът на makaroon.bg:

 

 

Идеи за подарък от makaroon.bg: Разнообразна гама – нашата изключително разнообразна гама от оферти ще ви помогне да осъществите по възможно най-добрия начин своите оригинални и креативни идеи за подарък. В makaroon.bg сме подбрали чудесни предложения за любителите на екстремните спортове и откритите пространства, на градските забавления и изкуството, на СПА и релаксиращите процедури, носещи благотворен ефект върху човешкото тяло и организъм.

 

Идеи за подарък от makaroon.bg: Високи стандарти -  изградили сме високи стандарти при подбора на партньори, с които работим. Всички услуги, предлагани на makaroon.bg, са предварително тествани от нашия екип по отношение на критерии като качество, надеждност и сигурност. Независимо дали искате да реализирате идеи за подарък на мъж или идеи за подарък на жена, можете да бъдете сигурни, че въпросните подаръци ще са с първокласно качество и ще осигурят на вашите близки солидно количество приятни емоции.

 

Идеи за подарък от makaroon.bg: Гъвкавост – предлагаме също така гъвкави ваучери, които могат да бъдат използвани както за идеи за подарък на жена, така и за идеи за подарък на мъж. Въпросните ваучери са валидни за всички оферти на сайта ни и достъпни за употреба в период до 12 месеца след покупката. По този начин вашият близък ще има възможност сам да прецени кога да се възползва от подаръка, който сте му подготвили. 

 

 

Идеи за подарък за мъж от makaroon.bg

 

По-надолу ще ви представим някои от специалните ни оферти, свързани с реализирането на идеи за подарък на мъж:

 

Идеи за подарък за мъж от makaroon.bg: Джет под наем на яз. Искър  - една от вълнуващите идеи за подарък на мъж, свързани с летния сезон. Джетът предоставя поредица от емоции и водни приключения, както и големи количества адреналин и чувство, че сте „на гребена на вълната“. Преживяването продължава 15/30 минути, като то ще бъде документирано с модерна 4К action камера. 

 

Идеи за подарък за мъж от makaroon.bg:  Екстремен ден в района на гр.Клисура – ако търсите наистина уникални и нестандартни идеи за подарък на мъж, тази е точно за вас. В рамките на един ден ще имате възможност да опитате бънджи скок, Via Ferrata, алпийски скоростен тролей и каньонинг, докато се наслаждавате на невероятните красоти в района на град Клисура.  

 

Идеи за подарък за мъж от makaroon.bg: Картинг приключение – картингът е сред най-модерните и предпочитани екстремни спортове в днешно време, както и сред чудесните идеи за подарък на мъж. Предлагаме ви картинг приключение на най-реномираната писта в град София и използвайки ново поколение картинг болиди с невероятни технологични иновации.

 

 

Идеи за подарък за жена от makaroon.bg

 

Ето и част от най-търсените ни оферти, свързани с реализирането на идеи за подарък на жена:

 

 

Идеи за подарък за жена - урок по грим
Идеи за подарък за жена - урок по гримиране

Идеи за подарък за жена от makaroon.bg: Радиолифтинг (терапия за лице) – радиолифтингът е изключително ефективна терапия за лице, позволяваща пълно подмладяване на кожата, възвръщане нейния тонус и стягане овала на лицето. Сред тези идеи за подарък на жена, които в най-голяма степен биха зарадвали съвременните дами.  

 

 

Идеи за подарък за жена от makaroon.bg: Уъркшоп (керамика или грънчарство) – уъркшопите са прекрасни идеи за подарък на жена, която иска да се разтовари от ежедневния стрес и същевременно да усвои нови умения. Офертата на makaroon.bg ви предлага  приятен курс по керамика или грънчарство, провеждащ се в уютно ателие в централната част на София.

 

Идеи за подарък за жена от makaroon.bg: Професионална фотосесия за бременни – идеи за подарък на жена, свързани с професионална фотосесия, са много подходящи за дамите, които очакват своето първо дете. Тези уникални моменти в живота на жената ще бъдат запечатани по най-добрия начин с помощта на усмихната млада дама, притежаваща над 10 години опит в областта на фотографията.

 


Какви трябва да са вашите идеи за подарък на близък човек?
Идеи за подарък – с какво ще ви помогне makaroon.bg?
Идеи за подарък за мъж от makaroon.bg
Идеи за подарък за жена от makaroon.bg

 

Панорамни гледки от птичи погледМечтали ли сте си да докоснете облаците? Искало ли Ви се е да се слеете с небосвода и да усетите хармонията и спокойствието, което ни дава природата? Вече имате възможността да осъществите и най-смелите си мечти чрез  панорамно издигане с балон с продълж..
42.00 BGN
Без данък:42.00 BGN
Поръчай
Подарете ваучер за преживяване! Получателят сам избира как да го използва.Подарете щастие и незабравими емоции на любимите си хора! Създайте спомени и безценни моменти!Подарете ваучер на избрана от Вас стойност и дайте възможност на любимия си човек да избере от над 250 предложения за свобод..
50.00 BGN
Без данък:50.00 BGN
Поръчай
Каним ви на гости в ресторанта на шеф Манчев!Заповядайте на незабравимо гурме приключение в центъра на София, ресторант Кактус.Тук компромисът с качеството на храната е невъзможен. Насладете се на първокачествени продукти и висок клас обслужване в приятна и топла обстановка.Най-известния..
169.00 BGN
Без данък:169.00 BGN
Поръчай
Вечеря на тъмно за двама - кулинарен пъзел за небцето ти! Готов ли си да го решиш?Познавате ли храната и смятате ли се за вещи в кухнята? Всъщност, не е задължително нито да умеете да сте професионален готвач, нито да прекарвате всяка вечер до печката в кухнята. Ако все пак се определяте като од..
209.00 BGN
Без данък:209.00 BGN
Поръчай
Романтично бягствоСлучвало ли Ви се е да искате да изживеете романтични мигове с половинката си, но да не намирате така желаната дестинация? Случвало ли Ви се е да отлагате мечтаното пътешествие, чакайки празничните дни? Не е нужно да го правите вече, защото хотел „Старосел” Ви предоставя т..
182.00 BGN
Без данък:182.00 BGN
Поръчай
Издигане в облацитеХората винаги мечтаят за предизвикателства. Всеки от нас желае да докосне облаците и да се понесе по въздушното течение, лек и свободен като птица. Сега всеки един ентусиаст и любител на различните усещания има възможността да се отдаде на това приключение. Възползвайте с..
295.00 BGN
Без данък:295.00 BGN
Поръчай
 Керамика за душата – как Ви звучи?Ателието е създадено преди 5 години с любов от пръв поглед. Това е място, където не съществува времето, а най-важните неща са формите, цветовете и... душата.Керамика или грънчарство? Вие избирате!Царицата на ателието е керамиката и точно затова..
62.00 BGN
Без данък:62.00 BGN
Поръчай
Brand: BoomRaid
Играта е създадена от специалисти в градските игри със загадки, с над 13-годишен опит.След много години приключенстване основно с фирми и организации с цел тиймбилдинг, минават на следващо ниво и създават игра, достъпна за всички.Играта продължава 3.5 часа и може да се играе в София, Пловдив..
62.00 BGN
Без данък:62.00 BGN
Поръчай
Изживейте Вашия втори меден месецНе чакайте Свети Валентин, за да прекарате романтично времето си с половинката, а посетете винен и СПА комплекс „Старосел”. Комплексът в Старосел е идеално разположен под южните склонове на Средна гора и е в близост до уникален тракийски култов цен..
269.00 BGN
Без данък:269.00 BGN
Поръчай
Екстремен бънджи скок Търсите вълнуваща емоция, която да споделите с някой близък? Нуждаете се от презареждане на батериите и нови приключения? Пригответе се за екстремно преживяване, което включва бънджи скок от топловъздушен балон. Отпуснете се и се рейте из небесната шир и длъж, като скокът Ви щ..
75.00 BGN
Без данък:75.00 BGN
Поръчай
Търсите ли екстремни преживявания, които вдигат адреналина ?Обичате ли високите скорости и зимните приключения ?С нетърпение очакваме и първия сняг, за да се насладим на екстремно планинско приключение в района на Боровец - моторна шейна !Преходът започва от хотел Алпин, в района на Черв..
158.00 BGN
Без данък:158.00 BGN
Поръчай
Много от нас поне веднъж са си мислели какво биха направили и как биха променили историята, ако можеха да се върнат няколко или дори стотици години назад в миналото. Пътешествията в миналото са чест сюжет на сънища, които дълго време след събуждане не можем да забравим.Точно като един сбъднат сън и ..
50.00 BGN
Без данък:50.00 BGN