Изчисти филтрите
Подреди по цена
Регион
Град
Пакет

Идеи за подарък за мъж

Покажи:
Сортировка:
 Търсите уникален подарък за любим човек?Искате да подарите време, внимание и грижа? ..
80.00BGN
Подарете ваучер за преживяване! Получателят сам избира как да го използва.Подарете щастие и неза..
50.00BGN
Според 4 оценки.
 Каним ви на гости в ресторанта на шеф Манчев!Заповядайте на незабравимо гурме приключе..
169.00BGN
Предлагаме ви ексклузивно преживяване за двама - роматичен уикенд в град Мелник.Пакетът включва ..
260.00BGN
Една част от хората умеят да готвят, но искат да подобрят уменията си в кухнята. Други хора са още н..
149.00BGN
 Нови усещания...На вниманието на търсачите на нови усещания, предлагаме Ви необичайно ..
39.00BGN
Свободата да летиш… Подарък, с който да се преродиш…!Полетът, небесната шир и сре..
200.00BGN
Според 5 оценки.
Магията си има история. Повечето хора са чували имена като това на Хари Худини. Фокусниците може би..
34.00BGN
Според 4 оценки.
Ако търсите оригинален и незабравим подарък, или пък имате нужда от ново хоби, значи сте на правилно..
350.00BGN
 В сърцето на Родопите, някъде между Смилян и Рудозем...Село Змиево е като декор на приказе..
170.00BGN
Истинско приключение или оригинален подарък?Мечтаете ли да бъдете пилот ? Мечтаете ли д..
39.00BGN
Според 3 оценки.
 Незабравимо преживяване за любителите на високите скорости и адреналина - сами управлявате..
240.00BGN
Според 7 оценки.
Панорамни гледки от птичи погледМечтали ли сте си да докоснете облаците? Искало ли Ви се е да се..
35.00BGN
Според 6 оценки.
Издигане в облацитеХората винаги мечтаят за предизвикателства. Всеки от нас желае да докосн..
280.00BGN
Според 5 оценки.
Завладяващото удоволствие - стрелбище!Любител сте на приключенията? Имате нужда от нови преживяв..
59.00BGN
Според 4 оценки.
 Лятото е сезона на приключенията и водните емоции !Подарете доза адреналин и пробвайте..
39.00BGN
Според 2 оценки.
 Играта е създадена от специалисти в градските игри със загадки, с над 13-годишен опит...
59.00BGN
Според 2 оценки.
 Вече имате възможността да осъществите и най-смелите си мечти чрез  панорамно издиган..
49.00BGN
Според 3 оценки.
 Знаете ли какво е вариете? Виждали сме такива по филмите - увеселително заведение..
53.00BGN
 Лятото дойде, а с него слагаме начало на водните забавления за сезон 2021 !Предла..
39.00BGN
Според 1 оценки.
Рафтингът е иделният избор за адреналинов уикенд през пролетта!Потопете се в мокро приключение с..
49.00BGN
 В сърцето на Родопите, някъде между Смилян и Рудозем...Село Змиево е като декор на приказе..
390.00BGN
 Изживейте истинско водно приключение !Подарете си незабравимо изживяване и сбъдне..
59.00BGN
Според 2 оценки.
Мечтаете ли да разгледате морето, да се гмурнете в безкрая и да плувате сред най-различни морски оби..
79.00BGN

Идеи за подарък за мъж

 

Идеи за подарък за мъж – защо трябва да се насочите към преживявания?

Когато става въпрос за идеи за подарък за мъж, е много по-добре да се насочите към преживяванията, а не към стандартните материални подаръци. Истината е, че съвременният мъж търси преживявания, които да го изведат за кратко от неговото нормално ежедневие и да го накарат наистина да усети тръпка и да се развълнува силно. Така че ако успеете да генерирате умели идеи за подарък за мъж, включващи вълнуващи преживявания, със сигурност ще се отличите пред останалите и ще успеете да зарадвате и впечатлите съответния джентълмен.

 

Виж повече

Идеи за подарък на мъж 1 - подготовка

Какви трябва да бъдат генерираните от вас идеи за подарък за мъж? 

Генерираните от вас идеи за подарък за мъж трябва да отговарят на няколко важни характеристики, за да са наистина умели и да доведат до желаната реакция. Вижте точно какво имаме предвид:

 

  1. Идеи за подарък за мъж: Да са различни – генерираните от вас идеи за подарък за мъж несъмнено трябва да са различни и да не приличат на никой подарък, който въпросният джентълмен е получавал досега. В крайна сметка е нужно да му представите нещо ново и различно, което ще го очарова и ще го извади за малко от сивото и скучно ежедневие. Съвременният мъж бяга от рутината, защото стане ли тя в прекалено големи дози, животът се превръща в монотонна и еднообразна картина.
  2. Идеи за подарък за мъж: Да носят адреналин – ако съответният джентълмен е почитател на силните емоции, със сигурност е добре да помислите за идеи за подарък за мъж, носещи необходимите дози адреналин. На този критерий биха могли да отговорят разнообразни идеи за подарък за мъж. Като примери за такива идеи за подарък за мъж бихме посочили екстремните спортове и дейности, приключенията сред дивата природа, както и някои оферти, свързани с виртуалната реалност.
  3. Идеи за подарък за мъж: Да отговарят на неговите интереси и предпочитания – при търсенето на идеи за подарък за мъж имайте предвид, че е нужно тези идеи да отговарят на интересите и предпочитанията на съответния джентълмен. Ако е нужно, направете необходимото проучване в споменатата посока, за да сте сигурни, че ще генерирате подходящи идеи за подарък за мъж.

 

Идеи за подарък за мъж – причини да изберете онлайн платформата makaroon.bg

makaroon.bg е онлайн платформа, която събира на едно място оферти за преживявания от сферите на екстремните спортове, приключенията сред дивата природа, виртуалната реалност и т.н. Ето няколко основателни причини да изберете именно нас при търсене на идеи за подарък за мъж:

Идеи за подарък на мъж 2 - идеи

Идеи за подарък за мъж: Богата гама от идеи – в онлайн платформата makaroon.bg ще откриете изключително богата гама от идеи за подарък за мъж. Идеи за подарък за мъж, сред които ще са налице удачни такива за изискванията и желанията на всеки един джентълмен.

 

Идеи за подарък за мъж: Първокласни преживявания -  ние не само ви предоставяме множество оригинални идеи за подарък за мъж, но и гарантираме първокласното преживяване при избор на която и да било сред тях. Всички оферти, предлагани в нашата онлайн платформа, са предварително тествани от екипа ни, за да се уверим, че предоставяме на клиента само и единствено най-доброто.

 

Идеи за подарък за мъж: Висока степен на персонализация – стараем се да предлагаме оферти с максимално висока степен на персонализация, която ще адаптира съответните оферти към нуждите и очакванията на възможно най-широк кръг от клиенти. Ако искате да обсъдим заедно вашите идеи за подарък за мъж, не се колебайте да се свържете с нас.

 

Идеи за подарък за мъж: Гъвкавост – предлагаме на клиентите си и ваучери, които осигуряват гъвкавостта на нашите услуги. Тези ваучери са валидни за период от 6 месеца след покупката и могат да се използват за всички оферти, налични в онлайн платформата makaroon.bg. Благодарение на въпросните ваучери всеки джентълмен има възможността сам да реши кои идеи за подарък за мъж му допадат най-много, както и кога точно да се възползва от набелязаните оферти.

 

Идеи за подарък за мъж – специалните оферти на makaroon.bgИдеи за подарък на мъж 3 - жест

Идеи за подарък за мъж от makaroon.bg: Офроуд приключения с АТВ – офроуд приключенията с АТВ са сред най-добрите идеи за подарък за мъж, към които бихте могли да се насочите. Предлагаме АТВ с отворен мини лек дизайн, което е специално проектирано за шофиране извън пътя. С него може бързо да се вдига скоростта, както и да се правят разнообразни маневри. На разположение на клиента ще бъде и професионален инструктор, който ще шофира с него през цялото време и ще му дава указания за пътя. Нашите идеи за подарък за мъж, свързани с офроуд приключения, се осъществяват в най-различни райони, в това число невероятно красиви природни и планински местности.  

 

Идеи за подарък за мъж от makaroon.bg: Екстремен ден – още една от нашите идеи за подарък за мъж, насочени към любителите на силните емоции и усещания. Екстремният ден се провежда в района на град Клисура или Проходна. В рамките на този екстремен ден са включени бънджи скок, Via Ferrata (система от въжени мостове и стълби, закачени на скала, които трябва да бъдат покорени), Алпийски скоростен тролей (въжена линия за спускане от единия до другия край на скала), както и каньонинг (спускане по водопад с въже). Едва ли ще откриете по-съдържателни идеи за подарък за мъж, който обича да практикува екстремни спортове и дейности.   

 

Идеи за подарък за мъж от makaroon.bg: Виртуална реалност за двама – не е задължително генерираните идеи за подарък за мъж да бъдат насочени само и единствено към самия джентълмен. Ако обича груповите забавления, бихте могли да го зарадвате с офертата за виртуална реалност за двама (в която всъщност е възможно да участват до 6 човека). Във въпросната виртуална реалност се провеждат игри на различни арени, сред които Tower Tag (два отбора се борят за надмощие на междугалактическа арена с помощта на лазерни бластери), ARVI Arena (стрелба, телепортиране и невероятни карти – бонуси), както и  Propagation: Top Squad (прочистване на град от зомби орди). 

 

Идеи за подарък за мъж – защо трябва да се насочите към преживявания?

Какви трябва да бъдат генерираните от вас идеи за подарък за мъж?

Идеи за подарък за мъж – причини да изберете онлайн платформата makaroon.bg

Идеи за подарък за мъж – специалните оферти на makaroon.bg