За да не пропуснете да зарадвате близките си, планирайте подаръците си: Електронни ваучери:
Обработват се и се изпращат ежедневно, 24/7. Подаръчни ваучери на хартиен носител и Boxy кутии:
Поръчките се приемат и обработват всеки ден до 18:00 часа.
Обработените поръчки се изпращат по Еконт в същия ден. Boxy кутии в търговската мрежа:
Можете да закупите Boxy кутии от нашият офис на Осогово 86 или в книжарници Orange и Booktrading, дори и в празничните почивни дни. Работно време на Еконт:
22.12 - Почивен ден
23.12. - Работен ден
24.12. - Работен ден до 15:00 часа
25.12 - Почивен ден
26.12 - Почивен ден
27.12 - Работен ден.
Мечтали ли сте си да докоснете облаците? Искало ли Ви се е да се слеете с небосвода и да усетите хармонията и спокойствието, което ни дава природата? ..
Регионът на Якоруда е известен със сладкишите, винаги приготвяни с любов и желание. Десертът гаргале, мн. ч. гаргалета, често е повод за приятелско съревнование между съседи в града. Наименованието идва от типичния външен вид на десерта. Той наподобява гнездо с пиленца в него.Станете част от приготв..
Добруджанският край се слави с майсторите кулинари, които приготвят най-вкусната баница. В този й вариант, тя се приготвя с лапад. Корите за лападника се пекат на туч. По време на курса се преминава през всички процеси – месене, точене, пълнене, печене.Посетете добруджанския край и се научете да при..
„Мома с ябълки“, „Моми“, „Цветница“, „Жетвари на обяд“ са само част от най-отличителните произведения на Владимир Димитров – Майстора. Творбите на най-голямото име в българската живопис се отличават с наситени цветове и символно излъчване. Той е бил и военен художник – нарисувал е стотици скици на б..
Бозата и баницата са два от най-обичаните и типични кулинарни продукти в страната. Бозата е ферментирала напитка, която заема специално място в сърцата на хората, които познават уникалния й вкус. Истинската боза, такава каквато са я пили нашите баби и дядовци, е притежавала резлив вкус. Именно сладк..
Всички обичаме козунак и нямаме търпение да дойде Великден, за да похапнем сладко, без да се ограничаваме. Колкото и да го обичаме обаче, рядко се сещаме да си приготвим или да закупим през годината. Имате възможност да се научите да приготвяте автентичен български козунак в село Садово, в региона н..
Освен красота, Родопите предоставят спокойствие и безвремие. Тук ще се почувствате точно където трябва да бъдете и мигът ще се забави. Жителите на Родопите са свикнали да изкарват прехраната си с труд и да оценяват това, което имат. Те са носители на истинското, обикновеното, ценното. От тях има мно..
Позволете ни да ви отведем в едно вълшебно местенце, разположено на историческия хълм „Симеонова могила“, често свързван с битката при река Ахелой през 917г., където в чест на победата е издигнат монументът „Окото на победителя“, което става и символ на ДиВес Естейт. Изживейте един приказен ден с пр..
Заповядайте в една уютна винарна в сърцето на с. Петърница. Сред красивата зелена природа и ароматното грозде, ще ви отведем в наситения свят на виното и ще ви дадем да опитате 5 подбрани вина от нашата богата селекция. Произведени с любов Всяка бутилка вино в нашата винарна е произведана ..
Добре дошли в едно китно селце в магичния край на Северозападна България, разположено на река Дунав – село Байкал, посреща своите гости с неповторимо гостоприемство и вкусна трапеза. История, природа и автентична местна култура Тукашните хора, с усмивка и отворени сърца, посрещат всеки гос..
Позволете ни да ви отведем в едно китно селце в Северозападна България, пазащо автентичния дух на банатските българи и посрещащо всеки свой гост с отворено сърце – с. Гостиля. На гости в ГостиляЩе разгледате и видите интересни характерни банатски къщи и ще разгледате католическата църка „Непоро..
Заповядайте в село Еремия, Кюстендилско – там където се случва една вълшебна „селска“ кулинарна работилница. Там в сърцето на природата, където спокойствието и тишината блажено изместват неприятния шум на коли, трафик и градска суматоха, ще ви отведем на едно вкусно и различно приключение – ще си на..
Заповядайте в един магичен пчелин на земеделския производител Емил Пътов и неговото очарователно семейство. Любезните ни домакини ще ви покажат живота в кошера и ще ви разкажат интересна и любопитна информация за пчелите, ще ви запознаят с всички пчелни продукти, които работливите пчелички произвежд..
Всяко кътче на България е отделен свят на традиции, обичаи и кулинарни преживявания. Малките селца с трицифрен брой жители носят дух на отминалите времена. В Кюстендилското село Гърляно се пазят безброй интересни рецепти, характерни за региона. Предлагаме ви да се научите да приготвяте местните дели..
Каним ви на едно „шарено“ преживяване, посветено на природата, родината и красотата. Творете, ценете и се посветете на природата в това артистично кътче в сърцето на село Раненци. Работилничка за душатаЧовекът и природата, са две взаимно свързани константи, които трябва винаги да вървят ръка за..
Катмите са едни от най-обичаните десерти у нас. В град Садово катмите са на особен почит. Опитайте рецептата на едни по-особени катми – без яйца, със сланина и чеснова топеница. Ще се изненадате приятно от уханието и вкуса.Станете част от работилница за тракийски катми в СадовоПрограмата на този кул..
Недалеч от Кюстендил, в едно тихо, китно и красиво селце – Раждавица, ще ви отведем в една жива приказка, изпълнена с красиви къщурки, зеленина и вкусна домашна храна. В Етно Център Раждавица ще откриете един комплекс от стари къщи, ще можете да видите автентична и действаща 100-годишна фурна, ..
На 15км от старата велика столица – Плиска, както и на същото разстояние от Мадарския конник се намира една също толкова величествена и магична винарна – Царев Брод. Вино с история Още през 2001 година, Иван и Светла Иванови – семейство агрономи, решават да засадят лозе от Совиньон Блан, к..
Траханата е изсушен зърнен продукт, често направен от пшеница или друг вид зърно. Традиционно ястие е в средиземноморските и близкоизточните региони. Сухият продукт представлява трохи или груби гранули. Траханата може да се използва в супи, яхнии или дори да се консумира самостоятелно.Заповядайте да..