Меню
Меню
Количка

Пендара

Работилница за гаргалета в Якоруда за двама Работилница за гаргалета в Якоруда за двама
Безплатна
доставка
Регионът на Якоруда е известен със сладкишите, винаги приготвяни с любов и желание. Десертът гаргале, мн. ч. гаргалета, често е повод за приятелско съревнование между съседи в града. Наименованието идва от типичния външен вид на десерта. Той наподобява гнездо с пиленца в него.Станете част от приготв..
150.00 BGN
Без данък:150.00 BGN
Поръчай
Работилница за добруджански лападник в Генерал Тошево за двама Работилница за добруджански лападник в Генерал Тошево за двама
Безплатна
доставка
Добруджанският край се слави с майсторите кулинари, които приготвят най-вкусната баница. В този й вариант, тя се приготвя с лапад. Корите за лападника се пекат на туч. По време на курса се преминава през всички процеси – месене, точене, пълнене, печене.Посетете добруджанския край и се научете да при..
150.00 BGN
Без данък:150.00 BGN
Поръчай
Кулинарна работилница за приготвяне на баница в Раждавица Кулинарна работилница за приготвяне на баница в Раждавица
Безплатна
доставка
Бозата и баницата са два от най-обичаните и типични кулинарни продукти в страната. Бозата е ферментирала напитка, която заема специално място в сърцата на хората, които познават уникалния й вкус. Истинската боза, такава каквато са я пили нашите баби и дядовци, е притежавала резлив вкус. Именно сладк..
150.00 BGN
Без данък:150.00 BGN
Поръчай
Работилница за козунак в традиционна домашна обстановка в Садово за 4 души Работилница за козунак в традиционна домашна обстановка в Садово за 4 души
Безплатна
доставка
Всички обичаме козунак и нямаме търпение да дойде Великден, за да похапнем сладко, без да се ограничаваме. Колкото и да го обичаме обаче, рядко се сещаме да си приготвим или да закупим през годината. Имате възможност да се научите да приготвяте автентичен български козунак в село Садово, в региона н..
300.00 BGN
Без данък:300.00 BGN
Поръчай
Работилница за кус-кус и синдермьо в Могилица за двама Работилница за кус-кус и синдермьо в Могилица за двама
Безплатна
доставка
Освен красота, Родопите предоставят спокойствие и безвремие. Тук ще се почувствате точно където трябва да бъдете и мигът ще се забави. Жителите на Родопите са свикнали да изкарват прехраната си с труд и да оценяват това, което имат. Те са носители на истинското, обикновеното, ценното. От тях има мно..
150.00 BGN
Без данък:150.00 BGN
Поръчай
Работилница за огледна баница в село Баничан за двама Работилница за огледна баница в село Баничан за двама
Безплатна
доставка
Българската култура е богата, има дълга история, която е оформила нейните традиции и обичаи. Разположеното в Пирин село Баничан е пазител на вековни български традиции. Една от тях е плетенето на вълнени чорапи. Друга е емблематичната баница. Баничанският кромид лук и вкусната огледна баница, която ..
150.00 BGN
Без данък:150.00 BGN
Поръчай
Работилница за габровски щирник в село Николчовци, област Габрово Работилница за габровски щирник в село Николчовци, област Габрово
Безплатна
доставка
Традициите служат като хранилище на историята, ценностите и идентичността на една култура. Те представляват осезаема връзка с нашите предци, позволявайки ни да разберем вярванията и обичаите, които са оформили настоящето ни. Традициите в готвенето са повече от просто рецепти. Те вплитат в себе си ис..
150.00 BGN
Без данък:150.00 BGN
Поръчай
На гости в Гърляно с работилница за попарник и скроб На гости в Гърляно с работилница за попарник и скроб
Безплатна
доставка
Всяко кътче на България е отделен свят на традиции, обичаи и кулинарни преживявания. Малките селца с трицифрен брой жители носят дух на отминалите времена. В Кюстендилското село Гърляно се пазят безброй интересни рецепти, характерни за региона. Предлагаме ви да се научите да приготвяте местните дели..
150.00 BGN
Без данък:150.00 BGN
Поръчай
Работилница за тракийски катми в Садово за четирима Работилница за тракийски катми в Садово за четирима
Безплатна
доставка
Катмите са едни от най-обичаните десерти у нас. В град Садово катмите са на особен почит. Опитайте рецептата на едни по-особени катми – без яйца, със сланина и чеснова топеница. Ще се изненадате приятно от уханието и вкуса.Станете част от работилница за тракийски катми в СадовоПрограмата на този кул..
300.00 BGN
Без данък:300.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Contact Makaroon.bg via Facebook Messenger