Меню
Меню
Количка
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Пендара

Добруджанския край се слави с майсторите кулинари, които приготвят най-вкусната баница. В този й вариант, тя се приготвя с лапад. Корите за лападника се пекат на туч. По време на курса се преминава през всички процеси – месене, точене, пълнене, печене.Посетете добруджанския край и се научете да приг..
150.00 BGN
Без данък:150.00 BGN
Поръчай
В областта на кулинарните съчетания малко комбинации са толкова емблематични и възхитителни като сирене с вино. Хармоничното взаимодействие на вкусове, текстури и аромати омагьосва небцето от векове.На 23.09.2023 г. в Черни Вит се организира празник на домашните български сирена, на който ще имате в..
80.00 BGN
Без данък:80.00 BGN
Поръчай
Регионът на Якоруда е известен със сладкишите, винаги приготвяни с любов и желание. Десертът гаргале, мн. ч. гаргалета, често е повод за приятелско съревнование между съседи в града. Наименованието идва от типичния външен вид на десерта. Той наподобява гнездо с пиленца в него.Станете част от приготв..
150.00 BGN
Без данък:150.00 BGN
Поръчай
„Мома с ябълки“, „Моми“, „Цветница“, „Жетвари на обяд“ са само част от най-отличителните произведения на Владимир Димитров – Майстора. Творбите на най-голямото име в българската живопис се отличават с наситени цветове и символно излъчване. Той е бил и военен художник – нарисувал е стотици скици на б..
150.00 BGN
Без данък:150.00 BGN
Поръчай
Бозата и баницата са два от най-обичаните и типични кулинарни продукти в страната. Бозата е ферментирала напитка, която заема специално място в сърцата на хората, които познават уникалния й вкус. Истинската боза, такава каквато са я пили нашите баби и дядовци, е притежавала резлив вкус. Именно сладк..
150.00 BGN
Без данък:150.00 BGN
Поръчай
Всички обичаме козунак и нямаме търпение да дойде Великден, за да похапнем сладко, без да се ограничаваме. Колкото и да го обичаме обаче, рядко се сещаме да си приготвим или да закупим през годината. Имате възможност да се научите да приготвяте автентичен български козунак в село Садово, в региона н..
150.00 BGN
Без данък:150.00 BGN
Поръчай
Освен красота, Родопите предоставят спокойствие и безвремие. Тук ще се почувствате точно където трябва да бъдете и мигът ще се забави. Жителите на Родопите са свикнали да изкарват прехраната си с труд и да оценяват това, което имат. Те са носители на истинското, обикновеното, ценното. От тях има мно..
150.00 BGN
Без данък:150.00 BGN
Поръчай
Българската култура е богата, има дълга история, която е оформила нейните традиции и обичаи. Разположеното в Пирин село Баничан е пазител на вековни български традиции. Една от тях е плетенето на вълнени чорапи. Друга е емблематичната баница. Баничанският кромид лук и вкусната огледна баница, която ..
150.00 BGN
Без данък:150.00 BGN
Поръчай
Всяко кътче на България е отделен свят на традиции, обичаи и кулинарни преживявания. Малките селца с трицифрен брой жители носят дух на отминалите времена. В Кюстендилското село Гърляно се пазят безброй интересни рецепти, характерни за региона. Предлагаме ви да се научите да приготвяте местните дели..
150.00 BGN
Без данък:150.00 BGN
Поръчай
Катмите са едни от най-обичаните десерти у нас. В град Садово катмите са на особен почит. Опитайте рецептата на едни по-особени катми – без яйца, със сланина и чеснова топеница. Ще се изненадате приятно от уханието и вкуса.Станете част от работилница за тракийски катми в СадовоПрограмата на този кул..
150.00 BGN
Без данък:150.00 BGN
Поръчай
Когато полагаме правилните грижи за природата, тя се отблагодарява. Заповядайте да отдадем почит към щедростта на природата, богатата тракийска почва и труда на ръцете, които се грижат за зеленчуците и градините, в които те зреят.Станете част от празника на тракийското плодородие в село Садово на 7...
150.00 BGN
Без данък:150.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)