Меню
Меню
Количка

Змиево

Романтично преживяване - Почивка за двама, в прегръдката на Родопите Романтично преживяване - Почивка за двама, в прегръдката на Родопите
Безплатна
доставка
Brand: Змиево
Когато имате нужда да останете сами, да избягате от целия свят, от шумотевицата на големия и прашен, пълен със суета град…Когато искате уединение, за да покажете чувствата си един на друг, да потънете в нежна, ласкава отдаденост, необезпокоявани, свободни, в дълбока откровеност…Родопите могат да Ви ..
320.00 BGN
Без данък:320.00 BGN
Поръчай
Романтика в сърцето на Родопите - уикенд в село Змиево Романтика в сърцето на Родопите - уикенд в село Змиево
Безплатна
доставка
Brand: Змиево
Поради засилен интерес към услугата, резервации се правят за няколко месеца напред. Нужно е след закупуване на арткула да направите резервация в рамките на 30 дни.В сърцето на Родопите, някъде между Смилян и Рудозем...Село Змиево е като декор на приказен филм, високо високо над Родопските гори. ..
290.00 BGN
Без данък:290.00 BGN
Поръчай
Избягайте от шумния град с „Две нощувки в къща за гости в с. Змиево“ Избягайте от шумния град с „Две нощувки в къща за гости в с. Змиево“
Безплатна
доставка
Brand: Змиево
Далеч от многото шум, мръсния въздух и застроените пътища, това китно местенце предлага един уютен изход от цялата тантания, случваща се в градовете. Като един малък скрит рай в Родопите, това място ще ви подари много магични и красиви гледки, чист въздух и тишина.Къщата за гости е перфект..
340.00 BGN
Без данък:340.00 BGN
Поръчай
Семейна почивка - уикенд в Родопите за четирима Семейна почивка - уикенд в Родопите за четирима
Безплатна
доставка
Brand: Змиево
В сърцето на Родопите, някъде между Смилян и Рудозем...Село Змиево е като декор на приказен филм, високо високо над Родопските гори.Тесният път пълзи нагоре като змия, с много извивки и дължина 5 км, за да ви изведе високо и да открие пред вас величествена панорама на Родопите, във всички посоки..
480.00 BGN
Без данък:480.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Contact Makaroon.bg via Facebook Messenger