Меню
Меню
Количка

Walltopia

Тренировка горна осигуровка за двама начинаещи в Walltopia Тренировка горна осигуровка за двама начинаещи в Walltopia
Безплатна
доставка
Brand: Walltopia
Ако сте ентусиасти на тема катерене, искате да научите повече, да тренирате и най-вече да разберете как да осигурявате и да се катерите на Top Rope, то това е вашата тренировка! Какво ви очаква?Тренировката е разпределена на две занятия с продължителност от 60 минути всяко. Като на първото..
180.00 BGN
Без данък:180.00 BGN
Поръчай
Три урока по катерене + пица с "Beginner’s pack в Walltopia" Три урока по катерене + пица с "Beginner’s pack в Walltopia"
Безплатна
доставка
Brand: Walltopia
Добре дошли в Walltopia, залата в която се издигат високи планини, раждат се нови герои и се покоряват всякакви върховеТова вълшебно кътче предлага убещиже на всеки ентусиаст на тема спорт и катерене, обучава всеки, който има желание да се научи и  среща хора, чиято обща страст е споделена в то..
180.00 BGN
Без данък:180.00 BGN
Поръчай
"Индивидуална тренировка за деца до 12 години" в Walltopia "Индивидуална тренировка за деца до 12 години" в Walltopia
Безплатна
доставка
Brand: Walltopia
Спортът е здраве. А нима има по-добър начин да насърчим всеки малък спортист от една забавна и разнообразна тренировка. Едно забавно упражнение В приказките децата, често слушат за величествени подвизи, изкачване на планини и покоряване на нови върхове. Подарете на своите малки герои възмо..
84.00 BGN
Без данък:84.00 BGN
Поръчай
Пица и катерене за цялото семейство  с "Мама, татко и аз в Walltopia" Пица и катерене за цялото семейство  с "Мама, татко и аз в Walltopia"
Безплатна
доставка
Brand: Walltopia
Съберете цялото семейство, време да за спорт! Подарете си споделено време, незабравими спомени, много забавление и доза катерене. В Walltopia обожаваме щастливи семейства!Предлагаме ви едно специално подготвено за вас преживяване – катерене за всички. По време на тази тренировка ще ст..
212.00 BGN
Без данък:212.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Contact Makaroon.bg via Facebook Messenger