Меню
Меню
Количка

Винарна Типченица

"Луксозна дегустация на 7 вина за един" във Винарна Типченица "Луксозна дегустация на 7 вина за един" във Винарна Типченица
Безплатна
доставка
Винарна „Типченица“ е едно вълшебно място, дом на виното, вкуса и природата, даващо всичко от себе си, за да осигури на всеки свой посетител не само една наистина хубава чаша вино, но и безкраен уют. Ще ви посрещнем с изкусителна напитка, ще ви разведем из винарната и ще ви предложим да опитате неус..
150.00 BGN
Без данък:150.00 BGN
Поръчай
Традиция и автентичност с „Дегустация на 7 вина във Винарна Типченица за двама“ Традиция и автентичност с „Дегустация на 7 вина във Винарна Типченица за двама“
Безплатна
доставка
Радостно ви посрещаме в една малка китна винарна, където традиция и хубаво вино вървят ръка за ръка. Добре дошли в оазиса на виното, където всеки детайл е от значение, всичко е местно производство, а виното и храната винаги са от най-високо качество! В нашия малък винен свят ще откриете деликатесите..
130.00 BGN
Без данък:130.00 BGN
Поръчай
Усетете вкуса на родното с "Дегустация на 6 вина за двама във Винарна Типченица" Усетете вкуса на родното с "Дегустация на 6 вина за двама във Винарна Типченица"
Безплатна
доставка
Каним ви в света на хубавото вино, приготвено и поднесено със стил, внимание и любов към занаята. Винарна Типченица е посветена на опазването на околната среда и изкуството на винопроизводството.Вкусът на родното, домашното и произведеното на място В нашата винарна не само произвеждаме хубави и..
70.00 BGN
Без данък:70.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Contact Makaroon.bg via Facebook Messenger