Меню
Меню
Количка

Вила Мелник - сериал Вина

Нощувка с дегустация на вино - по стъпките на героите от сериала „ВИНА“ Нощувка с дегустация на вино - по стъпките на героите от сериала „ВИНА“
Безплатна
доставка
„Който умее да дегустира, вече не просто пие вино, а опитва тайни“ – Салвадор ДалиХитовият сериал „Вина“ е една от най-оригиналните и интересни български ленти. Историята е увлекателна, а зрителят тръпне да разбере какво ще е следващото, което ще се случи сред избите. Локацията се превръща в допълни..
303.00 BGN
Без данък:303.00 BGN
Поръчай
Нощувка във „Вила Синтика“ – преживяване с вкус и аромат на вино Нощувка във „Вила Синтика“ – преживяване с вкус и аромат на вино
Безплатна
доставка
Sintica Wine Resort не е просто луксозен хотел, а истинско преживяване за сетивата, което вплита в себе си разнообразието на региона със средиземноморския дух. Вината на изба Синтика са поезия в бутилка. А в ресторант „Синти“ ще изпитате истинско кулинарно удоволствие.Нощувката във „Вила Синтика“ е ..
160.00 BGN
Без данък:160.00 BGN
Поръчай
„ВИНОТО ЗАД КАДЪР” - Из снимачните локации на сериала „ВИНА” „ВИНОТО ЗАД КАДЪР” - Из снимачните локации на сериала „ВИНА”
Безплатна
доставка
„Животът е твърде кратък, за да пием некачествено вино“.Така започва култовият сериал „Вина“ на БНТ. Този филмов проект грабва зрителя не само със заплетената си история и с прекрасната актьорска игра. Той вдъхновява всички зрители да посетят винените региони на България и да оценят истинското богат..
510.00 BGN
Без данък:510.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Messenger Icon