Меню
Меню
Количка

Веселите Винари

Внушителна гледка и винена дегустация „На пъпа на света за двама“ край Враца Внушителна гледка и винена дегустация „На пъпа на света за двама“ край Враца
Безплатна
доставка
Внушителна гледка и винена дегустация „На пъпа на света за двама“Една винена дегустация, придружена от наситени вкусове и нежна сензация за дори най-взискателното небце. Заедно с добре подбраната селекция вина, местно производство на „The Jolly Vintners”, ще ви заведем и при една спираща дъха панорм..
96.00 BGN
Без данък:96.00 BGN
Поръчай
На брега на Искъра с "Весел пикник за един" край Враца На брега на Искъра с "Весел пикник за един" край Враца
Безплатна
доставка
Добро настроение, медения звън на чаши, пълни с хубаво вино и много усмивки. Каним ви на едно преживяване посветено на винения туризъм. Забавни винени истории, усмихната компания, игра на аромати със сомелиерски сет и увлекателни разкази за местните сортове са само малко от нещата, които ще преживее..
72.00 BGN
Без данък:72.00 BGN
Поръчай
На сянка "Над Ритлите под асмата за един"  край Враца На сянка "Над Ритлите под асмата за един"  край Враца
Безплатна
доставка
На сянка, сред природата и с естествения оркестър от приятната музика на щурците, ви каним на едно приятно и отпускаща преживяване. Сред ароматни цветя, под асмата пред бабината къща, ще опитате сензационни наши вина „The Jolly Vintners”, придружени от  деликатеси, като местни колбаси, сирена, ..
60.00 BGN
Без данък:60.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Contact Makaroon.bg via Facebook Messenger