Меню
Меню
Количка

Въжен парк Добринище

Приключение до Банско с АТВ 200сс Приключение до Банско с АТВ 200сс
Безплатна
доставка
В суматохата на ежедневието остава толкова малко време за пълноценни развлечения, които да ни разсеят от всичко! Подаръчният ваучер за АТВ приключение до Банско със сигурност обаче би зарадвал всеки екстремист и би бил перфектна изненада за Ваш близък, роднина или приятел.Искате да впечатлите специа..
95.00 BGN
Без данък:95.00 BGN
Поръчай
Приключение във въжен парк, конна езда и каране на АТВ в Добринище Приключение във въжен парк, конна езда и каране на АТВ в Добринище
Безплатна
доставка
Предизвикайте себе си или отправете предизвикателство за Ваш близък, приятел, роднина, колега. Отдайте се на емоции, които никога не сте изпитвали досега, които спират дъха, пълнят душата и оставят само неповторими спомени.Какво включва приключението във въжен парк от Makaroon.bg?Емоцията е гарантир..
109.00 BGN
Без данък:109.00 BGN
Поръчай
Конна езда сред природата близо до Банско Конна езда сред природата близо до Банско
Безплатна
доставка
Конете са едни от най-умните и добродушни животни, които съпровождат човека от хиляди години. Общуването с тях успокоява, дава особена вътрешна хармония, особено сред природата, където красотата и чистият въздух са в перфектен синхрон.Ако искате да подарите на себе си или близък за Вас човек необикн..
50.00 BGN
Без данък:50.00 BGN
Поръчай
Подарете доза адреналин с „Каране на АТВ 450сс за 1 час“ в Добринище Подарете доза адреналин с „Каране на АТВ 450сс за 1 час“ в Добринище
Безплатна
доставка
Обичате ли екстремните спортове? Фен ли сте на адреналина? Ако отговорът е да, то ние имаме перфектното предложение. Приключение с АТВ 450сс до Банско е точно за вас. Каква е разликата между Приключението с АТВ 250сс и това? Машината този път е по-мощна, голяма и позволява развиването на п..
120.00 BGN
Без данък:120.00 BGN
Поръчай
Три спускания по въжен тролей в района на Банско Три спускания по въжен тролей в района на Банско
Безплатна
доставка
ZipLine или спускането по въжен тролей е сравнително ново екстремно приключение. Предлагаме Ви да се насладите на едно преживяване сред природата подходящо за малки и големи.Какво представлява спускането по въжен тролей?Въпреки че точното начало на ZipLine не е напълно ясно, най-ранните употреби ни ..
15.00 BGN
Без данък:15.00 BGN
Поръчай
Подарете екшън с „Приключение във въжен парк, алпийска стена, конна езда, супер тролей и 1 час АТВ“ за двама Подарете екшън с „Приключение във въжен парк, алпийска стена, конна езда, супер тролей и 1 час АТВ“ за двама
Безплатна
доставка
Нима има по-добър подарък от този изпълнен с адреналин? Човекът е така устроен, че за да надгради себе си трябва да се подлага на най-различни изпитания, приключения, а защо не и нестандартни забавления? Подарете на вас и вашите близки един незабравим ден, изпълнен с най-различни изпитания..
329.00 BGN
Без данък:329.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Contact Makaroon.bg via Facebook Messenger