Меню
Меню
Количка

Gold 150лв

Gold Подаръчен ваучер на стойност 150лв от Макароон
Безплатна
доставка
Gold 150лв
150.00 BGN
Без данък: 150.00 BGN

Възможни варианти

Gold Подаръчен ваучер на стойност 150лв от Makaroon.bg

Подарете ваучер за преживяване! Получателят сам избира как да го използва.

Подарете щастие и незабравими емоции на любимите си хора! Създайте спомени и безценни моменти!

Подарете ваучер на избрана от Вас стойност и дайте възможност на любимия си човек да избере от над 250 предложения за свободното време.

Не губете време при избора на перфектния подарък!

Ние ще Ви изпратим подаръчен ваучер с Вашето послание, готов да бъде подарен!

Получателят на подаръка ще бъде засипан с най-разнообразни и интересни предложения и ще създаде емоция - спомен за цял живот.

Подаръчният ваучер е валиден общо 12 месеца - 12 месеца време да избере преживяване и още 12 месеца, за да го използва.

А Вие ще получите аплодисментите за най-оригинален подарък тази година!

 

Услугата включва : 

 • Ваучер на стойност 150лв.
 • Подаръчен сертификат на електронен или хартиен носител по Ваш избор
 • По Ваше желание може да изпишем послание на сертификата

Допълнителна информация:

 • Ползвателят на услугата може да избере услуга на по-висока стойност и да доплати за нея
 • В случай, че услугата е на по-ниска стойност от предплатената, разликата може да се използва отново
 • Ваучерът е валиден общо 12  месеца от датата на закупуване
 • Ваучерът може да бъде използван за всички предложение на сайта на www.makaroon.bg
 • Необходима е предварителна резервация за избраната изброените, моля да се свържете с нас

За всички останали въпроси, моля запознайте се със секцията с Често задавани въпроси , Общите условия на Makaroon.bg 

Или се свържете с нас на телефон: +359 899 940 820

Кои са предимствата на подаръчен ваучер?

 

През последните години подаръчен ваучер набира все по-голяма популярност, като вече е значителен броят на хората, които го предпочитат пред традиционните подаръци. Причините за тази тенденция са разнообразни. Започвайки от свободата по отношение избора на подарък и времето на закупуването му, и стигайки до възможността за прецизиране на отделяната сума. По-надолу ще поговорим за всяко едно от споменатите преимущества, гарантирани от залагането на подаръчен ваучер:

 

 1. Подаръчен ваучер на стойност 50, 75 или 100лв
  Подаръчен ваучер
  Подаръчен ваучер: Дава свобода на избор – никак не е лесно да се избере подходящ подарък за рождените дни и останалите лични празници на приятели и близки хора. Винаги съществува риск подаръкът да не се хареса на съответния човек, особено ако не сте чак толкова наясно с неговите моментни интереси и предпочитания. В подобни случаи подаръчен ваучер може да се превърне във вашето спасение. Всичко, което трябва да направите, е да заплатите въпросния подаръчен ваучер, и да оставите вашият близък сам да си избере подарък, отговарящ на желанията му.
 2. Подаръчен ваучер: Предоставя необходимото време – понякога вашият приятел или близък човек ще се нуждае от повече време, за да използва даден подарък по предназначение. Това важи най-вече за случаите, при които не става въпрос за обикновен подарък, а за преживяване. Ако нямате сигурна информация относно графика и ангажиментите на своя близък, би било по-добре вместо преживяване с фиксирана дата и час, да му осигурите подаръчен ваучер. Подаръчен ваучер, който той ще може да използва в рамките на определен период от време, съобразявайки се с професионалните и личните си задачи и отговорности.  
 3. Подаръчен ваучер: Може да се избере точната сума – още едно предимство на подаръчен ваучер е, че можете да изберете неговата точна сума. Богатата гама от ваучери на пазара ви дава възможност да прецените колко да платите, в зависимост от финансовите си възможности и типа подарък, който искате да направите на своя близък човек.

 

 

Полезни съвети при избор на подаръчен ваучер

 

Продължаваме с няколко съвета, които биха ви били полезни при избор на подаръчен ваучер. Ето какво трябва да вземете предвид в рамките на този процес:

 

 • Подаръчен ваучер - Ваучер на избрана стойност
  Подаръчен ваучер - избрана стойност
  подаръчен ваучер: насочете се към подходяща фирма – обикновено закупеният подаръчен ваучер важи за продуктите и услугите на конкретна фирма. Огледайте добре вариантите си в това отношение. Нужно е да се спрете на фирма, чиято гама от продукти и услуги е максимално близка до интересите и предпочитанията на вашия близък, и същевременно разнообразна и гъвкава, за да му позволи да избере точната оферта в предпочитаното от него време.
 • подаръчен ваучер: прецизирайте сумата – на пазара ще видите оферти за подаръчен ваучер за сравнително малки суми от порядъка на 50 лв, както и за такива от 200 лв и нагоре. От една страна, трябва да се съобразите с финансовите си възможности и парите, които бихте могли да платите в настоящия момент за подаръчен ваучер. От друга обаче, сумата на съответния подаръчен ваучер е нужно да бъде достатъчно голяма, така че вашият близък да си поръча наистина хубав подарък или преживяване от конкретната фирма.
 • подаръчен ваучер: обърнете внимание на срока на валидност – обърнете внимание и на срока на валидност на набелязания от вас подаръчен ваучер. Този срок на валидност трябва да е поне няколко месеца, за да си заслужава наистина покупката на подаръчен ваучер. Все пак не бихте искали вашият близък човек да бъде притиснат откъм времевите ограничения, а да може да използва въпросния подаръчен ваучер тогава, когато му е най-удобно, нали?

 

 

Подаръчен ваучер от makaroon.bg

 

makaroon.bg- The emotion factory е онлайн платформа, в която можете да откриете различни предложения и оферти за свободното си време. Оферти за вълнуващи преживявания, зареждащи ви с големи количества радост и положителни емоции. Ние работим с най-добрите в сферата на екстремните спортове, релаксиращите продукти и изкуството, за да отговорим на вкусовете и предпочитанията на всеки един клиент. Предложенията в нашата продуктова гама са свързани както с развлекателни дейности на територията на най-големите български градове София и Пловдив, така и с възможности за невероятни приключения извън градското пространство.

 

Предлагаме ви артикули от категория „Подаръчен ваучер“ на различни стойности – 50, 75, 100, 200, 250 и 300 лв. Когато закупите подаръчен ваучер на своя близък човек, той ще има възможност да избира между абсолютно всички оферти, валидни към конкретния момент на онлайн платформата ни makaroon.bg. А най-хубавото е, че съответният подаръчен ваучер ще може да се използва за период от 12 месеца след закупуването, което гарантира пълното спокойствие и комфорт на неговия собственик.

 

 

Защо да закупите подаръчен ваучер от makaroon.bg?

 

 

Подаръчен ваучер - Подаръчен сертификат на електронен или хартиен носител
Подаръчен ваучер - Подаръчен сертификат

Подаръчен ваучер от makaroon.bg: Разнообразна гама от оферти – както вече отбелязахме, в онлайн платформата makaroon.bg е налична изключително богата и разнообразна гама от оферти за вълнуващи преживявания. Започвайки от най-популярните екстремни спортове, преминавайки през предложения за любителите на изкуството и културата, и стигайки до първокласни оферти за СПА и релаксиращи процедури.

 

 

Подаръчен ваучер от makaroon.bg: Гарантирано качество -  въвели сме високи стандарти при избора ни на партньори от различните развлекателни сфери. Всяка една услуга, която ще заявите посредством подаръчен ваучер на онлайн платформата ни makaroon.bg, е предварително тествана за това дали покрива необходимите критерии за качество и сигурност.

 

Подаръчен ваучер от makaroon.bg: Персонализирани услуги – друго преимущество на нашите услуги е, че са максимално персонализирани и съобразени с конкретните нужди и предпочитания на клиента. Закупувайки подаръчен ваучер за ваш близък човек, можете да бъдете сигурни, че съответният човек ще има възможност да заяви своите изисквания и да получи преживяване, което би го удовлетворило в най-голяма степен. 

 

Подаръчен ваучер от makaroon.bg: Ексклузивни оферти – на makaroon.bg са налични някои ексклузивни оферти, които не могат да бъдат открити в нито един друг подобен сайт. Като примери за подобни оферти бихме дали двудневния курс за оцеляване сред дивата природа, който е воден от Момчил Цветанов, работил с екипите на Беър Грилс, "Двойно оцеляване" и "Acess all area“, както и предложенията ни за дегустации на ястия от редица екзотични кухни, които се осъществяват в партньорски ресторанти в София и Пловдив.

 


Кои са предимствата на подаръчен ваучер?
Полезни съвети при избор на подаръчен ваучер
Подаръчен ваучер от makaroon.bg
Защо да закупите подаръчен ваучер от makaroon.bg?

 

Локация
РегионСеверна България, Централна България, Източна България, Южна България, Близо до София
Подходящо за
Подходящ заЗа Него, За Нея, За Него и Нея

Две възможности за опаковка и доставка :

 • Електронен сертификат - изпратен по имейл, веднага след получаване на плащане.

Идеален вариант за подарък в последния момент !

 • Сертификат в подаръчен плик - изпратен до посечен адрес или офис на Еконт - безплатна доставка.

Завършен и оригинален подарък, доставен на следващия работен ден !

 • Начини на плащане: с дебитна/ кредитна карта, чрез Easypay, чрез Epay, по банков път, наложен платеж при доставка.

Отзиви

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Доставка и плащане

Две възможности за опаковка и доставка :

 • Електронен сертификат - изпратен по имейл, веднага след получаване на плащане.

Идеален вариант за подарък в последния момент !

 • Сертификат в подаръчен плик - изпратен до посечен адрес или офис на Еконт - безплатна доставка.

Завършен и оригинален подарък, доставен на следващия работен ден !

 • Начини на плащане: с дебитна/ кредитна карта, чрез Easypay, чрез Epay, по банков път, наложен платеж при доставка.