Меню
Меню
Количка

Uva Nestum

Нощувка за двама с дегустация на вино в Uva Nestum, Гоце Делчев Нощувка за двама с дегустация на вино в Uva Nestum, Гоце Делчев
Безплатна
доставка
Brand: Uva Nestum
Хубавото вино, стилния уют и невероятната природа, гарантират за една незабравима почивка. Позволете ни да ви заведем в един модерен комплекс, вдъхновен от древната магия на виното и чудотворната енергия на природата. Традиция, вино и магияСпиращи дъха гледки към планината, кристално чист възду..
320.00 BGN
Без данък:320.00 BGN
Поръчай
Уикенд за двама с винена спа терапия в Uva Nestum, Гоце Делчев Уикенд за двама с винена спа терапия в Uva Nestum, Гоце Делчев
Безплатна
доставка
Brand: Uva Nestum
Ще ви посрещнем, както подобава – с отворени обятия, пресни плодове и свежа напитка. Модерният 5-звезден комплекс Uva Nestum, отваря вратите си за вас с най-голямо удоволствие, готов да ви предостави най-добрата възможна почивка. Терапия за душата Ще имате възможността да се възползва..
820.00 BGN
Без данък:820.00 BGN
Поръчай
Дегустация на вино за двама от изба Uva Nestum Дегустация на вино за двама от изба Uva Nestum
Безплатна
доставка
Brand: Uva Nestum
Заповядайте в храма на виното, едно вълшебно място, където качеството се поставя на пиадестал, вкусът е неповторим, а винарството е религия.В сърцето на винeните преживяванияКаним ви да дегустирате една комплексна селекция от вина, всяко едно носещо своя характерна нотка, неповторим аромат и една не..
60.00 BGN
Без данък:60.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Contact Makaroon.bg via Facebook Messenger