Меню
Меню
Количка

Дегустация на шоколад София

Потопете сетивата си в сладостта на шоколада с „Дегустация на шоколад‘‘ за двама Потопете сетивата си в сладостта на шоколада с „Дегустация на шоколад‘‘ за двама
Безплатна
доставка
Нима има човек, който да не обича поне една от десетките сладки форми на разкошния десерт - шоколадът. Било то в течно или твърдо агрегатно състояние, под формата на есктравагантни фигурки или просто малки блокчета сладост, този десерт идва в хиляди варианти и винаги гарантира усмивка. Ние сме ..
110.00 BGN
Без данък:110.00 BGN
Поръчай
Съживете твореца в себе си с Декупаж/ЕКОпаж Съживете твореца в себе си с Декупаж/ЕКОпаж
Безплатна
доставка
Кога последно се отдадохте на творчество и дадохте свобода на своя вътрешен творец? Подарете на себе си и близките си една глътка свеж въздух, едно бягство от сухото и еднотипно ежедневие и се върнете за момент в дните на безгрижно творчество и художествена свобода. Ако не сте чували за декупаж..
55.00 BGN
Без данък:55.00 BGN
Поръчай
Разплетете стреса с „Плетене на една или две куки“ Разплетете стреса с „Плетене на една или две куки“
Безплатна
доставка
Почти всички сме наблюдавали как бабите ни плетат топли терлици, одеалца и пуловери. Плетенето е един красив занаят, предаван години наред от предците ни, кoйто за жалост бавно се губи във времето. Креативността идва под много форми, а именно плетенето е една от най-красивите и топли такива. В ..
55.00 BGN
Без данък:55.00 BGN
Поръчай
Изрисувайте мечтите си с „Акрилни техники“ Изрисувайте мечтите си с „Акрилни техники“
Безплатна
доставка
Всички сме си мечтали да станем художници като деца. Да имаме силата да заловим красотата на мига, да сътворим един нов свят със собствените си ръце и с помощта на малко боички. Света на изкуството често изглежда сложен с цялата си необятност, техники и материали,точно тук ние се притичваме на помощ..
55.00 BGN
Без данък:55.00 BGN
Поръчай
Сътворете перфектния подарък „Къщички за ключове с истински хербаризирани цветя“ Сътворете перфектния подарък „Къщички за ключове с истински хербаризирани цветя“
Безплатна
доставка
Няма по-хубав подарък от този създаден с любов, както и няма по-добре прекарано време от това отдадено на творчеството и създаването на нещо за хората, които обичаме. Брандът „Lunaria“ е създаден, за да може всеки от нас да има в дома си по едно малко „късче природа“. Симона Крушкина, се отдава..
55.00 BGN
Без данък:55.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Contact Makaroon.bg via Facebook Messenger