Меню
Меню
Количка

Светът на мълчанието

Гмуркане за начинаещи в археологически резерват в Несебър Гмуркане за начинаещи в археологически резерват в Несебър
Безплатна
доставка
Подводният свят е едно от най-забележителните и тайнствени места около нас."Там, край зеленият свят на мълчанието" се намира цяла една вселена, цял един нов свят, невидим за всички нас на сушата.Ако мечтаете да разгледате морето, да се гмурнете в морската шир, сред морските обитатели и руини на потъ..
142.00 BGN
Без данък:142.00 BGN
Поръчай
Морско приключение - гмуркане край Несебър Морско приключение - гмуркане край Несебър
Безплатна
доставка
Подводният свят е едно от най-забележителните и тайнствени места около нас."Там, край зеленият свят на мълчанието" се намира цяла една вселена, цял един нов свят, невидим за всички нас на сушата.Ако мечтаете да разгледате морето, да се гмурнете в морската шир, сред морските обитатели, избере..
118.00 BGN
Без данък:118.00 BGN
Поръчай
Уникален подарък - нощно гмуркане край Несебър Уникален подарък - нощно гмуркане край Несебър
Безплатна
доставка
Страх ли Ви е от тъмното?В компанията на опитен инструктор няма нищо страшно!През нощта морето се преобразява, дневните риби заспиват и на тяхно място излизат нощните.Нощното гмуркане не е така популярно в България, но става все по-полулярно сред водолазите.Тази опция е възможна за х..
140.00 BGN
Без данък:140.00 BGN
Поръчай
Уникален подарък - Нощен шнорхелинг Уникален подарък - Нощен шнорхелинг
Безплатна
доставка
Предлагаме ви уникален подарък - нощен шнорхелинг край Несебър!За първи път в България плувайте с маска, шнорхел, неопрен, плавници и подводен фенер в компанията на опитен инструктор - водач, в акваторията на Стария Град в Несебър ПРЕЗ НОЩТА. Нощен Шнорхелинг представлява плуване на пов..
60.00 BGN
Без данък:60.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)