Меню
Меню
Количка
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Smolyan Adventures

Мечтали ли сте да имате свободата да препускате през красиви горски и планински местности на бързи обороти и да чувате порива на вятъра? Да имате възможност да карате в неизвестна посока и да не се налага да мислите откъде да минете, а просто да се оставите на скоростта на превозното средство? Двуча..
96.00 BGN
Без данък:96.00 BGN
Поръчай
Местностите край град Смолян са известни с живописната си природа и спиращи дъха гледки. Родопите предлагат хълмисти терени и възможност за истинско приключение, което ще ви даде нова перспектива и приятен спомен.Споделете хубавите гледки с компания от 4 души и се повозете на бъги в местностите край..
320.00 BGN
Без данък:320.00 BGN
Поръчай
Карането на колело е едновременно натоварващо мускулатурата на тялото, така и освобождаващо съзнанието и създаващо предпоставка за истинска почивка на ума. To е вълнуващо преживяване, което съчетава тръпката от колоезденето с красотата и предизвикателствата на неравния терен. Докато въртите педа..
36.00 BGN
Без данък:36.00 BGN
Поръчай
Родопите са място, което събира езера, пещери, водопади. Изключително красиви са 8-те Смолянски езера. Те предлагат както възможност за отдих, така и възможност за каране на кану-каяк.Наемете кану-каяк за цял ден и разгледайте красивите Смолянски езераБихте могли да съчетаете кану-каяка с разходка с..
36.00 BGN
Без данък:36.00 BGN
Поръчай
Водните ски са вълнуващ воден спорт, който съчетава елементи от ски и сърф. Това включва теглене зад моторизирана лодка, докато стоите на водни ски, плъзгайки се по водната повърхност. Карането на водни ски предлага вълнуващо изживяване, което ви позволява да усетите прилива на скорост и радостта от..
228.00 BGN
Без данък:228.00 BGN
Поръчай
Разходката с джип в планината е вълнуващо и изпълнено с приключения преживяване, което ви позволява да изследвате пресечени терени, да покорявате предизвикателни пътеки и да се потопите в естествената красота на планинските пейзажи. Карането на джип предоставя уникална възможност за навигиране по не..
576.00 BGN
Без данък:576.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)