Меню
Меню
Количка
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Smolyan Adventures

Снежно сафари RZR край Пампорово за двама души Снежно сафари RZR край Пампорово за двама души
Безплатна
доставка
Пампорово е популярен курорт, разположен в Родопите. Известен е със своите удивителни планински пейзажи, гъсти гори и възможности за зимни спортове. Разходката с бъги е приключенско зимно преживяване, което съчетава красотата на природата с вдигане на адреналина.Подарете едночасова зимна разходка с ..
240.00 BGN
Без данък:240.00 BGN
Поръчай
Разходка с бъги до Червената скала край Смолян за до 4 човека - карай на воля! Разходка с бъги до Червената скала край Смолян за до 4 човека - карай на воля!
Безплатна
доставка
Местностите край град Смолян са известни с живописната си природа и спиращи дъха гледки. Родопите предлагат хълмисти терени и възможност за истинско приключение, което ще ви даде нова перспектива и приятен спомен.Споделете хубавите гледки с компания от 4 души и се повозете на бъги в местностите край..
320.00 BGN
Без данък:320.00 BGN
Поръчай
С колело сред природата край Смолян С колело сред природата край Смолян
Безплатна
доставка
Карането на колело е едновременно натоварващо мускулатурата на тялото, така и освобождаващо съзнанието и създаващо предпоставка за истинска почивка на ума. To е вълнуващо преживяване, което съчетава тръпката от колоезденето с красотата и предизвикателствата на неравния терен. Докато въртите педа..
36.00 BGN
Без данък:36.00 BGN
Поръчай
Целодневен тур с джип в Родопите за до 4 човека, край Смолян Целодневен тур с джип в Родопите за до 4 човека, край Смолян
Безплатна
доставка
Разходката с джип в планината е вълнуващо и изпълнено с приключения преживяване, което ви позволява да изследвате пресечени терени, да покорявате предизвикателни пътеки и да се потопите в естествената красота на планинските пейзажи. Карането на джип предоставя уникална възможност за навигиране по не..
576.00 BGN
Без данък:576.00 BGN
Поръчай
Водни ски на язовир Доспат – емоция и приключение Водни ски на язовир Доспат – емоция и приключение
Безплатна
доставка
Водните ски са вълнуващ воден спорт, който съчетава елементи от ски и сърф. Това включва теглене зад моторизирана лодка, докато стоите на водни ски, плъзгайки се по водната повърхност. Карането на водни ски предлага вълнуващо изживяване, което ви позволява да усетите прилива на скорост и радостта от..
228.00 BGN
Без данък:228.00 BGN
Поръчай
С кану-каяк в живописната природа на Смолянските езера С кану-каяк в живописната природа на Смолянските езера
Безплатна
доставка
Родопите са място, което събира езера, пещери, водопади. Изключително красиви са 8-те Смолянски езера. Те предлагат както възможност за отдих, така и възможност за каране на кану-каяк.Наемете кану-каяк за цял ден и разгледайте красивите Смолянски езераБихте могли да съчетаете кану-каяка с разходка с..
36.00 BGN
Без данък:36.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)