Меню
Меню
Количка

Smolyan Adventures

С кану-каяк в живописната природа на Смолянските езера С кану-каяк в живописната природа на Смолянските езера
Безплатна
доставка
Родопите са място, което събира езера, пещери, водопади. Изключително красиви са 8-те Смолянски езера. Те предлагат както възможност за отдих, така и възможност за каране на кану-каяк.Наемете кану-каяк за цял ден и разгледайте красивите Смолянски езераБихте могли да съчетаете кану-каяка с разходка с..
30.00 BGN
Без данък:30.00 BGN
Поръчай
Водни ски на язовир Доспат – емоция и приключение Водни ски на язовир Доспат – емоция и приключение
Безплатна
доставка
Водните ски са вълнуващ воден спорт, който съчетава елементи от ски и сърф. Това включва теглене зад моторизирана лодка, докато стоите на водни ски, плъзгайки се по водната повърхност. Карането на водни ски предлага вълнуващо изживяване, което ви позволява да усетите прилива на скорост и радостта от..
228.00 BGN
Без данък:228.00 BGN
Поръчай
Водно забавление със "Спускане с гума по каньона на река Арда за един" Водно забавление със "Спускане с гума по каньона на река Арда за един"
Безплатна
доставка
В Родопите близо до изворите на река Арда предлагаме едно спускане из бързеите с плаващи гуми в каньона на Горлото. Реката е перфектна за спускане, тъй като не е бурна, водите са приятни, красиви и чисти. Пуснете се по течението и си позволете да се забавлявате истински!Подарете едно незабравим..
42.00 BGN
Без данък:42.00 BGN
Поръчай
Двучасова разходка с бъги до Смолянски водопади за един човек – вижте красотата на Родопите Двучасова разходка с бъги до Смолянски водопади за един човек – вижте красотата на Родопите
Безплатна
доставка
Мечтали ли сте да имате свободата да препускате през красиви горски и планински местности на бързи обороти и да чувате порива на вятъра? Да имате възможност да карате в неизвестна посока и да не се налага да мислите откъде да минете, а просто да се оставите на скоростта на превозното средство? Двуча..
96.00 BGN
Без данък:96.00 BGN
Поръчай
Разходка с бъги до Червената скала край Смолян за двама - карай на воля! Разходка с бъги до Червената скала край Смолян за двама - карай на воля!
Безплатна
доставка
Местностите край град Смолян са известни с живописната си природа и спиращи дъха гледки. Родопите предлагат хълмисти терени и възможност за истинско приключение, което ще ви даде нова перспектива и приятен спомен.Организирайте си едно романтично бягство в природата, усетете красотата на родината и с..
240.00 BGN
Без данък:240.00 BGN
Поръчай
Почивка потопена в уют и спокойствие в "Хотел Даффи" в Смолян Почивка потопена в уют и спокойствие в "Хотел Даффи" в Смолян
Безплатна
доставка
Каним ви да посетите едно тихо, спокойно и скътано сред природата място, което ще ви помогне да откриете своя вътрешен мир. Хотел-Механа Даффи е разположен на едно крайно атрактивно за разходка и туризъм място. Около хотела са разположени десетки интересни занимания, дестинации и паметници, кои..
90.00 BGN
Без данък:90.00 BGN
Поръчай
С колело сред природата край Смолян С колело сред природата край Смолян
Безплатна
доставка
Карането на колело е едновременно натоварващо мускулатурата на тялото, така и освобождаващо съзнанието и създаващо предпоставка за истинска почивка на ума. To е вълнуващо преживяване, което съчетава тръпката от колоезденето с красотата и предизвикателствата на неравния терен. Докато въртите педа..
30.00 BGN
Без данък:30.00 BGN
Поръчай
Целодневен тур с джип в Родопите за до 4 човека, край Смолян Целодневен тур с джип в Родопите за до 4 човека, край Смолян
Безплатна
доставка
Разходката с джип в планината е вълнуващо и изпълнено с приключения преживяване, което ви позволява да изследвате пресечени терени, да покорявате предизвикателни пътеки и да се потопите в естествената красота на планинските пейзажи. Карането на джип предоставя уникална възможност за навигиране по не..
576.00 BGN
Без данък:576.00 BGN
Поръчай
Снежно сафари RZR край Пампорово за двама души Снежно сафари RZR край Пампорово за двама души
Безплатна
доставка
Пампорово е популярен курорт, разположен в Родопите. Известен е със своите удивителни планински пейзажи, гъсти гори и възможности за зимни спортове. Разходката с бъги е приключенско зимно преживяване, което съчетава красотата на природата с вдигане на адреналина.Подарете едночасова зимна разходка с ..
240.00 BGN
Без данък:240.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Contact Makaroon.bg via Facebook Messenger