Меню
Меню
Количка

Nemo Diving School

Гмуркане на Халкидики за начинаещи: Discover Scuba Diving Гмуркане на Халкидики за начинаещи: Discover Scuba Diving
Безплатна
доставка
Нека морското приключение започне сега !!!Търсите ли вече следващото предизвикателство за това лято ? Гледали сте десетки пейзажи на морското дъно, чували сте за уникалното преживяване на водолазите, когато сте гмуркат ?Не сте опитавали още и се чудите дали това предизвикателст..
145.00 BGN
Без данък:145.00 BGN
Поръчай
Гмуркане в Гърция за сертифицирани водолази Гмуркане в Гърция за сертифицирани водолази
Безплатна
доставка
Търсите ли вече следващото предизвикателство за това лято ? Слагаме началото на морските приключения в Гърция! Преживейте едно незабравимо приключение - гмуркане на Халкидики.Ако вече сте сертифициран водолаз и търсите нови места за гмуркане, това предложение е за Вас!..
75.00 BGN
Без данък:75.00 BGN
Поръчай
Водолазен курс за начинаещи на Халкидики: Open Water Diving Course Водолазен курс за начинаещи на Халкидики: Open Water Diving Course
Безплатна
доставка
 Нека морското приключение започне сега !!!Търсите ли вече следващото предизвикателство за това лято или пък своето ново хоби ? Гледали сте стотици пъти филми за водолази и мечтаете за морското дъно ? Решихте ли вече да се пробвате ?Слагаме началото на морските приключ..
870.00 BGN
Без данък:870.00 BGN
Поръчай
Индивидуален урок по ски в Боровец Индивидуален урок по ски в Боровец
Безплатна
доставка
Зимата предоставя много възможности за забавления и преживявания на открито. Това е подходящ момент да усвоим ново умение. Индивидуалният урок по ски е насочен и към хора, които отдавна не са практикували и имат желание да опреснят умението. Карането на ски е преживяване с физическа активност, приро..
100.00 BGN
Без данък:100.00 BGN
Поръчай
Урок по ски за двама в Боровец Урок по ски за двама в Боровец
Безплатна
доставка
Боровец е ски курорт, разположен в Рила планина, намиращ се на 72 км от София. Той е най-старият и един от най-големите ски курорти в България. Известен е със своята красива природа и отлични писти. Карането на ски по заснежените писти е вълнуващо и развлекателно занимание, което предоставя незабрав..
160.00 BGN
Без данък:160.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Contact Makaroon.bg via Facebook Messenger