Меню
Меню
Количка

Ранчо Аврора

Разходка с кон за двама и стрелба с лък край Своге Разходка с кон за двама и стрелба с лък край Своге
Безплатна
доставка
Конната езда е незаменимо преживяване, което предоставя възможност за общуване с природата чрез красивите гледки, през които се минава, и чрез взаимодействието с едно от най-забележителните животни. Разходката с кон край Своге предоставя лятна възможност за разглеждане на красиви местности – планинс..
125.00 BGN
Без данък:125.00 BGN
Поръчай
Урок по конна езда край Своге и стрелба с лък Урок по конна езда край Своге и стрелба с лък
Безплатна
доставка
Ездата е спорт, който учи на невербална комуникация с коня, дисциплина и увереност. Прекрасната природа, сред която се извършва урокът, превръща преживяването в любимо занимание, а приятелството, което ще изградите с конете, ще ви кара да се връщате отново.Изберете урок по конна езда в с. Заселе кра..
35.00 BGN
Без данък:35.00 BGN
Поръчай
4-часов преход с кон до скалния феномен Столо и пикник за двама 4-часов преход с кон до скалния феномен Столо и пикник за двама
Безплатна
доставка
Преходът с кон позволява да оценим красотата на природата и създава усещане за различен и специален тип спокойствие. Известно е, че взаимодействието с коне има терапевтични свойства. Ездата помага да забравите натовареното ежедневие и да се концентрирате върху общуването с коня.Изберете полудневен п..
380.00 BGN
Без данък:380.00 BGN
Поръчай
Конна езда за двама - зимна приказка сред природата край Своге Конна езда за двама - зимна приказка сред природата край Своге
Безплатна
доставка
Конната езда не е просто развлекателно занимание, а хармонична връзка между човек и животно. Това е отделен свят, в който вербална комуникация не е необходима. Спокойната зимна разходка по красива пътека ви позволява да се насладите на прекрасни пейзажи и да намерите своето вътрешно спокойствие.Пода..
115.00 BGN
Без данък:115.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Contact Makaroon.bg via Facebook Messenger