Меню
Меню
Количка

Prep You

Неделен курс по стрелба за напреднали Неделен курс по стрелба за напреднали
Безплатна
доставка
Brand: Prep You
Стрелбата е умение, което изиксва сериозен психологически контрол, концентрация, запазване на пълно самообладание и разбиране на заобикалящата средата. Освен това е необходима бърза реакция и правилно преценяване на ситуацията. Владеещите умението знаят колко важно е то да се практикува често, за да..
245.00 BGN
Без данък:245.00 BGN
Поръчай
Професионално обучение по самозащита и боравене с огнестрелно оръжие в два дни Професионално обучение по самозащита и боравене с огнестрелно оръжие в два дни
Безплатна
доставка
Brand: Prep You
Стрелбата е завладяващо умение, чието обучение преминава през техническите аспекти и е преживяване, което оставя незаличима следа. Професионалното двудневно обучение по боравене с огнестрелно оръжие предостава възможност да бъдете обучени от професионалисти с дългогодишен опит.Изберете двудневно про..
700.00 BGN
Без данък:700.00 BGN
Поръчай
Частен урок по стрелба за двама в София Частен урок по стрелба за двама в София
Безплатна
доставка
Brand: Prep You
Частният урок по стрелба за двама предоставя възможност да овладеете ново умение, докато се обучавате при опитен инструктор. Придобиването на стрелкови умения се случва най-бързо и ефективно, когато се работи в малка група от двама души. Комуникацията е улеснена от факта, че вниманието на инструктор..
545.00 BGN
Без данък:545.00 BGN
Поръчай
Частен урок по стрелба за един човек в София Частен урок по стрелба за един човек в София
Безплатна
доставка
Brand: Prep You
Частният урок по стрелба е изключително полезен за хора, които искат да придобият стрелкови умения. Предимството при частния урок за един човек е, че вниманието на преподавателя е насочено изцяло към вас. По този начин обратната връзка е директна и моментална, като това допринася за ефективното и ак..
695.00 BGN
Без данък:695.00 BGN
Поръчай
Курс по боравене с автомат „Калашников“ Курс по боравене с автомат „Калашников“
Безплатна
доставка
Brand: Prep You
Изпитайте тръпката от боравенето с легендарния автомат „Калашников“ в безопасна и контролирана среда. Еднодневният курс предлага възможността да научите тънкостите на това емблематично огнестрелно оръжие от опитни международни експерти. Курсът е съсредоточен върху безопасността при боравене с автома..
495.00 BGN
Без данък:495.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Contact Makaroon.bg via Facebook Messenger