Изчисти филтрите
Подреди по цена
Регион
Град
Пакет

Подари преживяване

Покажи:
Сортировка:
 Търсите уникален подарък за любим човек?Искате да подарите време, внимание и грижа? ..
80.00BGN
Подарете ваучер за преживяване! Получателят сам избира как да го използва.Подарете щастие и неза..
50.00BGN
Според 4 оценки.
 Каним ви на гости в ресторанта на шеф Манчев!Заповядайте на незабравимо гурме приключе..
169.00BGN
Обичате ли да творите и да изработвате красиви неща?Искате ли да научите нещо ново и да станете ..
79.00BGN
Според 3 оценки.
 Каним всички любители на изкуството на незабравимо и интересно събитие в сърцето на София...
41.00BGN
Според 4 оценки.
Предлагаме ви ексклузивно преживяване за двама - роматичен уикенд в град Мелник.Пакетът включва ..
260.00BGN
Една част от хората умеят да готвят, но искат да подобрят уменията си в кухнята. Други хора са още н..
149.00BGN
 Нови усещания...На вниманието на търсачите на нови усещания, предлагаме Ви необичайно ..
39.00BGN
Свободата да летиш… Подарък, с който да се преродиш…!Полетът, небесната шир и сре..
219.00BGN
Според 4 оценки.
Магията си има история. Повечето хора са чували имена като това на Хари Худини. Фокусниците може би..
34.00BGN
Според 4 оценки.
Ако търсите оригинален и незабравим подарък, или пък имате нужда от ново хоби, значи сте на правилно..
350.00BGN
 Рисуване на по чаша вино е новият начин да избягате от напрежението, да рекласирате и да с..
37.00BGN
Според 1 оценки.
 В сърцето на Родопите, някъде между Смилян и Рудозем...Село Змиево е като декор на приказе..
170.00BGN
 Ако успяхме да научим нещо от Алиса, то е, че човек си струва да мечтае поне за три невъзм..
184.00BGN
Според 5 оценки.
Истинско приключение или оригинален подарък?Мечтаете ли да бъдете пилот ? Мечтаете ли д..
39.00BGN
Според 3 оценки.
 Незабравимо преживяване за любителите на високите скорости и адреналина - сами управлявате..
240.00BGN
Според 7 оценки.
Панорамни гледки от птичи погледМечтали ли сте си да докоснете облаците? Искало ли Ви се е да се..
29.00BGN
Според 6 оценки.
Направете подарък уникален тайландски билков масаж!Отпуснете сетивата си и се оставете в ръ..
63.00BGN
Според 4 оценки.
Издигане в облацитеХората винаги мечтаят за предизвикателства. Всеки от нас желае да докосн..
259.00BGN
Според 5 оценки.
Завладяващото удоволствие - стрелбище!Любител сте на приключенията? Имате нужда от нови преживяв..
59.00BGN
Според 4 оценки.
 Искате да изненадате любим човек за предстоящ празник?Търсите уникален начин да зарадв..
260.00BGN
 Красивото и гладко лице е дар и ние трябва навреме да се погрижим за него.Безспорно ко..
65.00BGN
Според 3 оценки.
 Играта е създадена от специалисти в градските игри със загадки, с над 13-годишен опит...
59.00BGN
Според 2 оценки.
 Вече имате възможността да осъществите и най-смелите си мечти чрез  панорамно издиган..
45.00BGN
Според 3 оценки.

Подари преживяване – защо това е добра идея?

 

Идеята „Подари преживяване“ става все по-популярна и предпочитана напоследък, когато говорим за рождени дни и други специални поводи. Вече съвсем не всички хора са склонни да залагат на традиционни и изтъркани подаръци, особено за семейството и близките приятели. Посредством идеята „Подари преживяване“ вие бихте били способни да покажете на близките си хора колко много ги обичате и да превърнете личния им празник в наистина специален ден. Ето няколко причини, поради които идеята „Подари преживяване“ си заслужава:

 

  1. Подари преживяване - билков масаж
    Подари преживяване - масаж
    Подари преживяване, за да се почувства твоят близък наистина специален – винаги казваме, че жестът е най-важен. Когато става въпрос за близък човек обаче, можете да бъдете сигурни, че той (осъзнато или неосъзнато) очаква от вас да се постараете поне малко за неговия специален повод. Изтърканите подаръци като дреха, парфюм или сувенир за дома вече рядко впечатляват, а понякога дори разочароват. За да не попаднете в подобна ситуация, ви препоръчваме да заложите на идеята „Подари преживяване“. „Подари преживяване“ означава да осигурите на вашия близък човек шанс да направи нещо различно, за което няма възможност в своето ежедневие – полет с балон, практикуване на екстремни спортове или пък пилотиране на самолет.
  2. Подари преживяване, за да гарантираш емоция – в днешно време като че ли сме твърде привикнали към материалното и губим представа за истинските неща в живота. Дрехите, бижутата и технологичните джаджи със сигурност са ни необходими, но дали ни носят емоциите, които искаме да изпитваме? Отговорът на този въпрос е по-скоро отрицателен. Идеята „Подари преживяване“ е свързана именно с генерирането на искрени и неподправени емоции. Чрез „Подари преживяване“ ще осигурите на своя близък вълнение, адреналин и всички други чувства и емоции, от които той се нуждае и които не изпитва в достатъчна степен по време на своето нормално ежедневие.
  3. Подари преживяване, за да оставиш дълготрайни спомени – колкото и хубав парфюм да подарите на свой приятел или близък, той едва ли ще помни този жест за чак толкова дълъг период от време. Съвсем по друг начин обаче стоят нещата, когато се заложи на идеята „Подари преживяване“. Ако например осигурите на съответния човек възможност за първи път да пилотира самолет или пък да направи скок с бънджи от балон, това със сигурност ще бъде преживяване, за което той ще се сеща през целия си живот. А оттам и за вас като приятел, който му е помогнал да осъществи една своя мечта.

 

 

Подари преживяване – причини да изберете услугите на makaroon.bg

 

 

Преживяване с луксозна моторна лодка
Преживяване с моторна лодка

Makaroon.bg е онлайн платформа, събираща на едно място най-добрите оферти от сферите на екстремните спортове, релаксиращите процедури и изкуството. Ние сме насреща да ви помогнем да реализирате на практика идеята „Подари преживяване“. Вижте защо да се доверите на услугите на makaroon.bg, когато става въпрос за идеята „Подари преживяване“:

 

 

Подари преживяване от makaroon.bg: Разнообразие от преживявания – ние от makaroon.bg ще ви помогнем да реализирате по възможно най-добрия начин идеята „Подари преживяване“, като ви дадем възможност да избирате измежду огромно разнообразие от преживявания. Сред забавленията, които предлагаме по отношение на идеята „Подари преживяване“, са екстремни спортове и дейности на открито, занимания в градска среда, СПА и релаксиращи процедури, кулинарни изкушения и много други.

 

Подари преживяване от makaroon.bg: Качествени моменти – можете да бъдете сигурни, че чрез „Подари преживяване“ от makaroon.bg ще гарантирате на своя близък човек множество качествени моменти. Ние подбираме за партньори само и единствено фирми, чиито услуги сме тествали предварително и сме сигурни, че отговарят на критериите ни за качество и сигурност, както и на цялостната концепция на идеята „Подари преживяване“.

 

Подари преживяване от makaroon.bg: Персонализирани услуги – още един важен елемент, който ни позволява да реализираме по най-добрия начин идеята „Подари преживяване“. Услугите, които предлагаме по отношение на „Подари преживяване“, са максимално персонализирани, като организацията на съответните преживявания става изцяло според изискванията и предпочитанията на клиента. 

 

Подари преживяване от makaroon.bg: Ваучери за преживявания – makaroon.bg предлага ваучери за преживявания, които са на различна стойност. Тези ваучери за преживявания важат за всички оферти, налични на сайта ни, и могат да бъдат използвани за период до 1 година след осъществяване на покупката им. Благодарение на нашите ваучери за преживявания близките ви хора ще имат възможност да преценят кога точно е най-подходящият момент за желаното преживяване, в зависимост от собствения си график и ангажименти.

 

 

Подари преживяване – специалните оферти на makaroon.bg

 

Ето и някои от специалните оферти на makaroon.bg, които могат да бъдат заявени директно или посредством ваучери за преживявания:

 

 

Ваучери за преживявания - рафтинг на Струма
Ваучери за преживявания - рафтинг

Подари преживяване от makaroon.bg: Урок  по пилотиране на двуместен самолет – идеята „Подари преживяване“ предполага нещо наистина уникално и запомнящо се, което човек не е правил досега през живота си. Уверено можем да кажем, че урокът по пилотиране на двуместен самолет напълно отговаря на концепцията на идеята „Подари преживяване“. До вас ще бъде пилот с дългогодишен стаж, способен да ви покаже всичко, което ви трябва за извършване на успешен полет, както и да ви разкаже множество интересни истории.

 

 

Подари преживяване от makaroon.bg: Флайборд, хувърборд или джетпак на яз. Искър – дейности, които са хит сред водните забавления през последните години и са напълно подходящи за реализиране на идеята „Подари преживяване“. При флайборда се издигате на височина до 10 метра посредством специални водни ботуши и мощна водна тяга, която се подава от моторите на джет. Достатъчно е просто да стъпите на краката си, за да се издигнете над водата. При джетпака и хувърборда целта е общо взето същата, само че вместо ботуши в употреба влизат раница с управление или борд.

 

Подари преживяване от makaroon.bg: Планински преход с професионален водач – още една чудесна оферта, отговаряща на концепцията на идеята „Подари преживяване“. По време на съответния планински преход ваш водач ще бъде Момчил Цветанов, работил с екипите на Беър Грилс, "Двойно оцеляване" и "Acess all area". Може да се избере измежду дестинации за планински преходи като Лакатник, Каньонът на Марица, Ритлите и Черепиш, Дяволското отвесие, Скаловитец и др. 

 

 

Избери офертите на makaroon.bg и подари преживяване на твоите близки, което ще им гарантира хубави спомени за цял живот!

 


Подари преживяване – защо това е добра идея?
Подари преживяване – причини да изберете услугите на makaroon.bg
Подари преживяване – специалните оферти на makaroon.bg