Меню
Меню
Количка

Opera Garden

Насладете се на автентична пица с „Пица меню за двама в Opera Garden, Бургас“ Насладете се на автентична пица с „Пица меню за двама в Opera Garden, Бургас“
Безплатна
доставка
Brand: Opera Garden
Нима съществува човек, който да не обича пица? Това деликатесно ястие, предоставящо хрупкава коричка, придружена от доматен сос и куп други свежи съставки, радва сърца и небца по цял свят от години. Новото ви любимо местенце Ресторант Opera Garden ще ви посрещне с топла приятелска атмосфер..
49.00 BGN
Без данък:49.00 BGN
Поръчай
Сладки изкушения с „Десертно меню за двама в Opera Garden, Бургас“ Сладки изкушения с „Десертно меню за двама в Opera Garden, Бургас“
Безплатна
доставка
Brand: Opera Garden
В основата на всеки хубав ден често можем да открием един добре поднесен десерт. Позволете ни да ви сервираме една доза щастие под формата на вкусен десерт, приготвен с много внимание и любов. Наситени вкусове съчетани с изискана атмосфера В това красиво бижу, намиращо се в сърцето на..
33.00 BGN
Без данък:33.00 BGN
Поръчай
Тристепенно меню за двама в Opera Garden, Бургас Тристепенно меню за двама в Opera Garden, Бургас
Безплатна
доставка
Brand: Opera Garden
Докато в свежия, все така напомнящ на лято бургаски въздух, се носи леката нотка свежест на морето, ви каним да посетите перлата в короната на ресторантьорството в града – ресторант Opera Garden. Хубавата храна е по-вкусна споделенаГрабнете половинката си и се насладете на едно прецизно изготве..
114.00 BGN
Без данък:114.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Contact Makaroon.bg via Facebook Messenger