Меню
Меню
Количка

Muzza Photography

Професионална семейна фотосесия Професионална семейна фотосесия
Безплатна
доставка
 Най-щастливите моменти са моментите, които прекраваме с любимите си хора и със семейството.Запечатайте Вашето щастие, създайте вечен спомен на Вашето прекрасно семейство.Изберете професионална семейна фотосесия или фотосесия на Вашето дете.От Вас зависи кой ще се включи в снимк..
240.00 BGN
Без данък:240.00 BGN
Поръчай
Професионална фотосесия за бременни Професионална фотосесия за бременни
Безплатна
доставка
 Бремеността е уникален момент в живота на всяка жена. Нов живот, ново начало...Насладете се на този момент, защото красотата и нежността на бременната жена са неописуеми..Запечатайте този незабравим миг с професионална фотосесия по Ваш вкус.Оставете траен отпечатък, създайте сп..
240.00 BGN
Без данък:240.00 BGN
Поръчай
Професионална Кейк Смаш фотосесия за деца Професионална Кейк Смаш фотосесия за деца
Безплатна
доставка
Какво е сесия за разбиване на торта?Това е фотосесия, която обикновено се случва, когато детето навърши една година. На детето се подарява торта за ядене или разбиване или и двете. Сесиите за разбиване на торти са забавен начин да отпразнувате този най-важен рожден ден на вашето малко дете, което на..
180.00 BGN
Без данък:180.00 BGN
Поръчай
Професионална фотосесия за новородени Професионална фотосесия за новородени
Безплатна
доставка
 Запечатайте момента, оставете следа и незабравим спомен!Раждането на дете е един от най-чудните моменти в живота на всеки човек, а фотосесията на новороденото е един прекрасен спомен от първите дни на вашето дете.Времето тече бързо и малките съкровища растат с всяка минута.  ..
240.00 BGN
Без данък:240.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Contact Makaroon.bg via Facebook Messenger