Меню
Меню
Количка

Prestige Saloon

Малайзийски масаж на цяло тяло и лице: 50 минути Малайзийски масаж на цяло тяло и лице: 50 минути
Безплатна
доставка
Искате да вземете глътка свеж въздух и да избягате от забързаното ежедневие на големия град? Най-накрая, след цяла седмица работа е време да се отпуснете?Правилното решение за Вас е традиционният малайзийски масаж на лице и тяло. Той ще донесе ексклузивно усещане на успокоение, релакс и тонизира..
59.00 BGN
Без данък:59.00 BGN
Поръчай
Ломи-Ломи масаж с бонус терапия с бамбукови пръчки Ломи-Ломи масаж с бонус терапия с бамбукови пръчки
Безплатна
доставка
Масажът Ломи-Ломи е традиционен хавайски масаж, чиято техника на изпълнение се предава от поколения в хавайската култура. Масажът се характеризира с плавни движения - дълги, непрекъснати и ритмични докосвания, които имитират океанските вълни. Тези плавни движения създават усещане за хармония и релак..
59.00 BGN
Без данък:59.00 BGN
Поръчай
Лифтинг терапия за лице Лифтинг терапия за лице
Безплатна
доставка
Лифтинг терапията е в състояние да сътвори чудеса, без намесата на пластична хирургия. Терапията води до истиннско, пълно подмладяване на кожата, без да е необходим възстановителен период. Какво представлява лифтинг терапията?Лифтингът е контролирано загряване на кожата и подкожните тъкани, при..
59.00 BGN
Без данък:59.00 BGN
Поръчай
Ръчен антицелулитен масаж Ръчен антицелулитен масаж
Безплатна
доставка
Един от най-известните методи за третиране на целулита е мануалният масаж.Именно с негова помощ се подобрява кръвооросяването на тъканите.Увеличеното кръвоснабдяване, от една страна носи повече кислород, който подпомага изгарянето на мазнините, а от друга - осигурява разнасяне на лимфния застой и от..
36.00 BGN
Без данък:36.00 BGN
Поръчай
Процедура LPG: Висока технология в полза на здравето и красотата Процедура LPG: Висока технология в полза на здравето и красотата
Безплатна
доставка
 Мечтаете ли да се върнете във форма и да сте готови да посрещнете летните месеци с добре оформено тяло на плажа ?Оставате това на професионалистите и LPG процедурата !Не причинява болка, не пука капиляри, не образува хематоми!С 10 процедури LPG се постига: 70% по-бъ..
45.00 BGN
Без данък:45.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Contact Makaroon.bg via Facebook Messenger