Меню
Меню
Количка

Курс по гмуркане Царево

Научете се да се гмуркате в безопасна среда с „PADI Discover Scuba Diving в басейн“
Безплатна
доставка
Ако винаги сте се чудили дали гмуркането е за вас, но се притеснявате да опитате за първи път в морето, то това преживяване е за вас! Разнообразете ежедневието си или подарете на ваш близък едно ново и различно изживяване, каквато и да е крайната дестинация на преживяването, то със сигурност ще зара..
96.00 BGN
Без данък:96.00 BGN
Поръчай
Навлезте в света на гмуркането с „PADI Discover Scuba Diving в море“ в района на гр. Царево Навлезте в света на гмуркането с „PADI Discover Scuba Diving в море“ в района на гр. Царево
Безплатна
доставка
Ако сте любители на подводния свят, желаете да изследвате дълбините и да се запознаете с една изцяло различна природа и пейзажи от познатите за вас такива, то тогава „PADI Discover Scuba Diving в море“ е перфектното преживяване за вас! Няма нужда да продължавате да се чудите дали гмуркането е в..
132.00 BGN
Без данък:132.00 BGN
Поръчай
Курс по гмуркане “PADI Open Water Diver” Курс по гмуркане “PADI Open Water Diver”
Безплатна
доставка
Изследвайте дълбините на морето и открийте един напълно нов и непознат свят. Гмурнете се в дълбоки води, запознайте се с най-различни и интересни морски обитатели и усъвършенствайте своите умения по най-добрия възможен начин. Курсът PADI Open Water Diver е първият сертификационен курс за начина..
840.00 BGN
Без данък:840.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Contact Makaroon.bg via Facebook Messenger