Меню
Меню
Количка
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Космополитан хотел Русе

Кои са задължителните неща в живота? Да работим, да бъдем отговорни към поетите ангажименти, да мислим за прехраната си. Неминуемо в следствие на задължителните неща изтощението казва своята дума. Нека направим релаксацията част от задълженията си! Регенерирането на ума и тялото ни помага да сме в..
162.00 BGN
Без данък:162.00 BGN
Поръчай
Ресторант Hacienda, разположен в хотел Cosmopolitan Русе, се вписва отлично в неокласическата градска среда на Русе. Той е съвременното допълнение към околните сгради, съчетаващи барокови, ренесансови и готически елементи. Ресторантът разполага с прекрасна целогодишна градина - очарователно място ка..
155.00 BGN
Без данък:155.00 BGN
Поръчай
Дори да не усещаме, телата ни вършат изключително много работа без прекъсване. Всеки орган работи по предназначение, за да ни поддържа здрави, справяйки се с всички вредни външни фактори като замърсяване, нездравословно хранене или стрес. Понякога тялото има нужда от малко съдействие, за да продължа..
83.00 BGN
Без данък:83.00 BGN
Поръчай
Отдавна вече грижата за себе си не се възприема за каприз. Тя е задължение, което всеки от нас трябва да полага ежедневно. В какво се изразява тя? В обръщане на внимание на психическото и физическото си състояние, доставяне на радости чрез хубава храна, разходки, прекарване на време с близки и прият..
47.00 BGN
Без данък:47.00 BGN
Поръчай
Ако не сте посещавали град Русе, препоръчваме ви да го направите. Не само заради красотата на града и гостоприемните му жители, а и заради перлата, наречена Уелнес център Cosmopolitan. Уелнес център Cosmopolitan е място като от сънищата. Тук здравето и релаксацията са на първо място. Предлагаме ви д..
240.00 BGN
Без данък:240.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)