Меню
Меню
Количка

Керамика и вино

Ателие по керамика за деца – забавление за малките творци Ателие по керамика за деца – забавление за малките творци
Безплатна
доставка
Децата са творци от раждането си. Те създават, измислят, фантазират. Играят във въображаеми светове, чертаят, рисуват и танцуват. Всяко дете трябва да има свободата да изразява себе си и да твори в различни области – спорт, изкуство, музика. Малките творци имат нужда да се изявяват.Керамиката за дец..
60.00 BGN
Без данък:60.00 BGN
Поръчай
Вино и сграфито – рисуване върху керамичен съд Вино и сграфито – рисуване върху керамичен съд
Безплатна
доставка
Сграфито е техника за декорация на глинени съдове, при която върху влажна основа (съд) се полага контрастен цвят - ангоба (тънък пласт разредена глина, който може да е в най-различни цветове) и посредством издраскване се създава графична рисунка.Създайте собствено произведение на изкуството с древна..
70.00 BGN
Без данък:70.00 BGN
Поръчай
Керамика и вино – докоснете се до магията на глината Керамика и вино – докоснете се до магията на глината
Безплатна
доставка
Спомнете си кога за последно създадохте нещо със собствените си ръце? Месеци или години назад? Може би чак в детството? Повечето днешни професии са свързани с компютър, с обработка на данни в един виртуален имагинерен свят. Не виждаме реалния плод на труда си. Съвременният свят е отнел задължението ..
60.00 BGN
Без данък:60.00 BGN
Поръчай
Ателие по дърворезба – открийте артиста в себе си Ателие по дърворезба – открийте артиста в себе си
Безплатна
доставка
Дърворезбата е все по-рядко срещано и практикувано изкуство. Представлява обработка на дървесина, с която се постигат различни художествени резултати. Продукт на дърворезбата са различни изящни предмети, при изработката на които лимитът е единствено вашето въображение. Техниката за работа върху дърв..
80.00 BGN
Без данък:80.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Contact Makaroon.bg via Facebook Messenger