Меню
Меню
Количка
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Исторически парк

Уикенд за двама в Исторически парк с разходка с лодка, стрелба с лък и нощувка в юрта Уикенд за двама в Исторически парк с разходка с лодка, стрелба с лък и нощувка в юрта
Безплатна
доставка
Искате ли да се пренесете в онези минали времена, толкова далеч от технологиите, автомобилите, смартфоните и електрониката? Искате ли да разберете откъде идвате и къде са корените Ви?Предлагаме Ви един уикенд за двама – недалеч от Варна, в едно уникално селце – Неофит Рилски, където кипи занаят..
539.00 BGN
Без данък:539.00 BGN
Поръчай
Разходка в Исторически парк с тракийски ритуал за двама Разходка в Исторически парк с тракийски ритуал за двама
Безплатна
доставка
Ако търсите преживяване, което да Ви остави без дъх, ако търсите неповторима емоция и ненадминати приключения, Исторически парк е точното място за Вас – автентичност, величие, оригинални орнаменти са вплетени в историята от различните епохи на съществуването на нашата България! Единственото, което В..
279.00 BGN
Без данък:279.00 BGN
Поръчай
Един ден в Исторически парк и снимка като траките Един ден в Исторически парк и снимка като траките
Безплатна
доставка
Много от нас поне веднъж са си мислели какво биха направили и как биха променили историята, ако можеха да се върнат няколко или дори стотици години назад в миналото. Пътешествията в миналото са чест сюжет на сънища, които дълго време след събуждане не можем да забравим.Точно като един сбъднат сън и ..
50.00 BGN
Без данък:50.00 BGN
Поръчай
Приключения в Исторически парк край Варна за двама Приключения в Исторически парк край Варна за двама
Безплатна
доставка
Ако искате да се откъснете от ежедневието си поне за ден и да се разнообразите, ако искате да изживеете нови емоции и да се потопите в свят, пълен с история, смелост и доблест, имаме перфектното предложение за Вас – Приключения в Исторически парк в с. Неофит Рилски – само на трийсетина километра от ..
199.00 BGN
Без данък:199.00 BGN
Поръчай
Разходка с джип от Исторически парк край Варна до крепостта Овеч и стопанство за соколи Разходка с джип от Исторически парк край Варна до крепостта Овеч и стопанство за соколи
Безплатна
доставка
История, природа и екстремни приключения ведно – подарете си този миг от живота в добра компания и силни емоции – емоции, които спират дъха!Невинаги можем да си организираме дълга ваканция и да се отдадем на почивка и хубави емоции. И когато отново искаме да избягаме от реалността, имаме нужда поне ..
285.00 BGN
Без данък:285.00 BGN
Поръчай
Перфектният уикенд за двама: нощувка в Исторически парк край Варна Перфектният уикенд за двама: нощувка в Исторически парк край Варна
Безплатна
доставка
Искате да изживеете нещо уникално? Предлагаме Ви един български уикенд в Исторически парк край Варна. Само на трийсетина километра от град Варна, в едно китно селце – с. Неофит Рилски, Вие ще можете да се пренесете в миналото на България и да усетите атмосферата от всяка епоха – от неолита през халк..
370.00 BGN
Без данък:370.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)