Съгласете се, че е много трудно човек да намери идеалния подарък, който със сигурност да направи добро впечатление. Особено когато изобщо не знаете какви са интересите и желанията на получателя. Но ако знаете или ако самите Вие искате да си направите подарък, нещата не са чак толкова сложни. И ако все пак се чудите какво да подарите на себе си или на близките си хора през лятото, как да направите така, че да помните това лято за цял живот, подарете си емоции – оригинални, романтични, неповторими, емоционални – всякакви подаръци „Преживявания“ на открито можете да откриете на Makaroon.bg!

Все по-често днес вместо стандартни поздравления и подаръци се поднасят подаръчни ваучери. И не само всякакви ваучери за масажи или СПА услуги, а и оригинални ваучери за уроци по пилотиране на самолет, полет с хеликоптер, парапланер, делтапланер, каране на джет.

При нас ще откриете и предложения за приключения на открито като стрелба с лък или с различни видове огнестрелно оръжие, всякакви екстремни преживявания, които ще вдигнат адреналина Ви през лятото и ще го направят наистина незабравимо.

Подаръкът „Преживяване“ е перфектна алтернатива на стандартните подаръци, които могат да се докоснат с ръка, да се огледат и просто да се поставят някъде. Преживяванията са запомнящи се събития, които можете да подарите на своя баща, майка, приятел, приятел, любим човек. С такъв подарък ще подарите на мъжа ярки емоции, които ще запомни завинаги!

Как да изберете преживяване през лятото за мъж?

Когато разглеждате предложенията за приключения на открито, не забравяйте, че мъжете са взискателни и рационални същества. Ако изберете някакъв скъп подарък, мъжът трябва да усети, че се ръководите от неговите интереси и вкусове, а не от Вашите.

Скок с парашут, с бънджи или полет с парапланер е страхотно преживяване за мъже през лятото.

Ако Вие сте жена, която иска да зарадва любимия си, преценете дали би се впечатлил от някакво преживяване за двама Ви – романтична почивка, яздене на кон, полет с парапланер за двама.

Ако Вие сте мъж, който има нужда да зарадва себе си, преценете добре границите на психиката си – ако Ви е страх от високо, може би не е удачно да скочите с бънджи или с парашут, ако не харесвате високите скорости, може би е добре да пропуснете дрифт шофирането. А ако имате нужда от почивка и релакс след натрупания стрес на работа и искате да отморите лятото, предложенията за разходка на кон или дегустация на хубави вина и храни ще са точно за Вас.

Как да изберете приключение на открито за жена?

Всяка жена обича подаръците, независимо дали става дума за рожден ден, юбилей, важна дата или някакъв личен празник. Когато избирате подарък преживяване за жена за през лятото, трябва да имате предвид не само възрастта ѝ, а и емоциите, които ще изпита, когато получи своя подарък.

Издигане с балон, урок по пилотиране на самолет, гмуркане, разходка на кон или романтична почивка – толкова много приключения на открито има, които биха впечатлили нежната половинка!

Перфектен подарък за жена на открито е язденето на кон и разходка с кон.

Ако Вие сте жена и искате да зарадвате себе си, преценете добре от какво имате нужда. Да, има много СПА процедури, курсове по грънчарство, танци, уроци по пеене, свирене на инструмент и още много приключения на закрито. Но ако имате нужда да бъдете на открито, възползвайте се от предложенията ни – екстремни, необикновени, романтични – Вие знаете от какво имате нужда, така че няма да сгрешите в преценката си!

Приключения на открито през лятото за двама

Ние знаем колко е трудно да се подготви изненада за двама. Освен това всяка двойка си има дата, която иска да отбележи наистина запомнящо се. И ако искате да преживеете нещо наистина незабравимо през летните месеци, можете да изберете най-подходящото приключение на Makaroon.bg!

Всички знаем за СПА процедурите, за романтичните вечери в някой изискан ресторант, за бижутата и всякакви стандартни подаръци, които можете да си подарите един на друг. Но ако търсите нещо нестандартно за лятото, изберете преживяване на открито – романтичен уикенд, преход на кон, уроци по езда, романтично сафари за двама, дегустация на вино в най-добрите винарни в България.


Ако сте от двойките, които харесват високия адреналин, можете да изберете екстремно преживяване на открито като полет с парапланер за двама, офроуд шофиране за двама, полет с хеликоптер.

Специално предложение за преживяване през лятото

Едно от най-желаните преживявания през лятото на открито е издигането с балон. Издигането с балон е изпълнено с емоции, които няма да изпитате в обикновения живот. Това са замайващи усещания, лекота, свобода, безтегловност. Полетът с балон за двама е за онези двойки, които искат да попият всяка емоция, да се наслаждават на прекрасните пейзажи, да вдишват свежестта на въздуха и да усещат нежното докосване на вятъра.

Ако искате да се поглезите, наистина си заслужава да изберете полет с балон. Заслужавате такъв подарък. Полетът с балон за един човек също е изпълнен с много емоции, но едва ли можете да ги изпитате с тази сила, с която бихте ги изпитали, ако сте двамата. Споделете красотата на картинката пред себе си, емоцията от това да гледате от птичи поглед, свежестта, вирееща в небесата, с Вашата половинка.

Уникално преживяване за двама през лятото е полет с балон!

Полетът с балон е истинска приказка, особено за хората, които са в романтична връзка!

Изберете си приключение на открито и си подарете вълшебни преживявания през летните месеци! Доверете се на Makaroon.bg!