Не знам за вас, но аз винаги съм се възхищавала на хората с талант в това да избират подаръци. Да успееш да подбереш перфектното нещо, с което да зарадваш близките си, да видиш блясъка и щастието в очите им, изражението на чист възторг и неподправена радост е наистина нещо неповторимо.

Разбира се, аз с моите чорапи и пари в плик, най-често получавам само „О, благодаря!“

Е, не за дълго, защото сами вече можете да разберете, защо това наистина е голяма новина – BOXY!

Меко казано, ми останаха очите в този продукт. Не само че човек може да направи най-готиния подарък супер лесно, но и получателя на Boxy сам избира кога и къде да го използва.

Материалните и моментни неща като дрехи, чорапи, парфюми и тн. , които най-вероятно ще бъдат преподарени на баба, леля или някой друг по семейна линия, наистина вече са отживелица и честно казано по-яко нещо от емоцията, приключението и адреналина, не мисля, че някога ще има!

BOXY, BOXY, BOXY и Makaroon.bg

Като заклет любител на приключенията всеки ще оцени boxy. Истината е, че такъв продукт в Европа има от много време, та крайно време беше и ние в България да се порадваме на нещо толкова готино!

Приключение в кутия! Глътка свеж въздух на лист хартия и билет към безброй преживявания. Не просто сте взели най-готиния подарък, ами той е и опакован, подготвен и готов за всеки повод.

Забравили сте годишнината? Спокойно, на всеки се случва, само не казвайте на жена си, разбира се. Перфектната изненада е само на няколко клика разстояние от вас и можете да я вземете веднага!

Край на записването цяла година, кой какво е споменал, че харесва и би искал, защото дори да получи 5 Boxy-та наведнъж, празнуващият лесно ще може да си избере нещо различно от всяка кутия, те просто са пълни с различни преживявания, да не говорим, че и постоянно се добавят нови и нови преживявания. Хубавото е, че няма как да сбъркате или да се повторите, което многократно улеснява всеки празник! С две думи – супер подарък!

Откъде идва Boxy?

Освен от английската дума „box” и “-y” – box - for you – Boxy ни предоставят и страхотните хора от Makaroon.bg

И ако за Boxy не бяхте чували досега, то за Макарон.бг най-вероятно вече сте!

Най-голямата фабрика за подаръци, прибираща дори Дядо Коледа в малкия си джоб, ни предоставя още един неповторим по рода и качеството си продукт.

Повечето от нас вече са получавали от красивите, декорирани с точки и свежи цветове, магични пликове, водещи всеки получил ги към множество приключения, а сега от тази „вълшебна фабрика за подаръци“ излиза и Boxy!

Какво по-точно е Boxy?

Boxy е един уникален по рода си продукт, валиден 24 месеца, който ви предоставя възможността бързо и лесно да се сдобиете с най-добрия подарък за всеки повод.

Добре измислените кутии идват със свеж дизайн, който със сигурност ще впечатли получателят на готината кутия.

В самите кутии ще откриете интересна книжка с инструкции как да използвате продукта, информация за различните кутии и много други интересни факти.

В кутията също така ще има и ваучер, който получателят може да използва, за да си избере едно от многото преживявания включени във всяко Boxy.

Бързо, лесно, удобно, красиво и практично – това е идеята на Boxy.

Можете да запазите кутията за спомен, дори да си колекционирате уникалните дизайни, които ще се променят постоянно и ще ви позволят да създадете една неповторима по рода си колекция. Има и ще има кутии за всякакви поводи, с послания, за специални празници и за каквото можете да се сетите, идеята е да сте винаги подготвени с перфектния подарък, без да се налага много да го мислите!

Какво е чувството да получиш Boxy?

С риск да прозвуча клиширано, честно ще си кажа, че чувството е наистина неповторимо!

Не, сериозно, лично аз, бях в шок, по-хубав начин, разбира се. Виждате една красива и лъскава кутия, с интересни картинки, на която пише „над 100 преживявания“ , има си тематика, която ви подсказва какво ви очаква, обаче все пак зависи от вас към какво ще се насочите.

Усмихнах се, благодарих за хубавия подарък и разбира се попитах „а всички сто преживявания ли са за мен?“, отговорът беше „да“.

И наистина, внимателно следвах инструкциите, което слава богу не беше хич трудно, всеки ще се справи, с радост открих един огромен списък от 100 преживявания, всяко на разположение, аз само трябваше да избера какво искам да правя и да цъкна върху него!

Било то масажи, ритуали, забавления в града, абе всичко имаше, като една

кутия на Пандора, само че в нея беше пълно с екстремни приключения, процедури, забавления, адреналин и всякакви вкусотии, само хубави неща, а надеждата на дъното се очертаваше в това да получа още такива кутии, защото исках да пробвам всичко!

Как можете да си закупите Boxy?

Купуването на кутията е толкова лесно, колкото и използването. Можете още веднага да поръчате онлайн, а след няколко месеца ще я откриете и физически в най-различни магазини из страната.

От вас се очаква само да изберете коя кутия ви харесва най-много! Разнообразието е огромно, като някой от най-обичаните и популярни досега кутии са: Boxy СПА и Красота, Boxy Честит рожден ден, Boxy Обичам те и Boxy Екшън и приключения. На сайта ще откриете още много различни кутии, всяка с уникална сама по себе си тематика.