Наближава празник? А на празници е прието да се ходи с подарък. Тази традиция е много добра, страхотна е и е много приятна и за подаряващия, и за получаващия подаръка. Но може и да не е...

За пореден път се чудите какво да подарите и се напрягате! Трябва да си блъскате главата, да обикаляте магазините, да се притеснявате дали избраният подарък ще се хареса…

Как да се улесните в избора на подарък? Празнуващият си има вече всичко, а отказва да Ви помогне в избора?

Алтернатива на материалните подаръци е едно направление, което става все по-популярно в последно време. Това са подаръците „Преживявания“.

Защо да изберете подарък „Екстремно преживяване“?

Всеки от нас от време на време си мисли, че животът ни е доста добър, но не особено запомнящ се. Понякога буквално се „разлагаме“ в ежедневните задачи и грижи, всеки ден сякаш прилича на предишния и някак не ни се случва нищо интересно и впечатляващо.

В тези моменти отчаяно ни се иска да избягаме за малко от ежедневието, да излезем в отпуск, да си избистрим главата и други части на тялото си с приключения, и то повечко!

Подарък екстремно преживяване - идеи за мъже, жена, за двама, за колеги.Makaroon.bg знае чудесно колко трудно е човек да намери запомнящо се преживяване, с което да зарадва свой близък или роднина. Не се притеснявайте, знаем как да Ви помогнем да решите този проблем – събрали сме различни предложения за подарък „Екстремно преживяване“. Независимо за кого търсите подарък „Екстремно преживяване“ – за приятел, половинка, колега или пък за себе сиподаръчните ваучери, които предлагаме за екстремно преживяване, са наистина разнообразни и ще могат да решат проблема Ви с търсенето на подходящ подарък.

Като цяло, подаръците „Преживявания“ представляват заплатени от подаряващия човек ваучери за различни услуги на определена стойност. Защо „Преживявания“? Обикновено се подаряват ваучери за такива услуги, в процеса на които човек изпитва силни емоции и усещания.

Първото, което му идва на ум на човек, е скачане с парашут, полет с балон, уроци по шофиране. Да, има и други видове подаръци „Преживявания“, такива като СПА процедури, уроци по свирене на инструмент, курсове по готварство, грънчарство, дегустация на вино и храна, романтични нощувки и много други. Но ако искате човекът, който искате да изненадате, да изпита наистина силна емоция и да повишите адреналина му, подарък „Екстремно преживяване“ е най-удачното решение!

За кого е подходящ подаръкът „Екстремно преживяване“?

Подарък „Екстремно преживяване“ се подарява тогава, когато искате да изненадате човек с нещо нестандартно и необикновено.

Екстремните преживявания са най-различни, изберете такова, което ще е подходящо за самия човек, на когото искате да го подарите. Ако човекът се страхува от високо, очевидно полет с парапланер няма да е удачен избор, но пък ако не се бои от високите скорости, дрифт шофирането е избор точно в десетката. С една дума, опитайте се да предположите, а най-добре да сте сигурни в това кое преживяване ще донесе на човека най-хубавите емоции.

При избор на „Екстремно преживяване“ трябва да опитате да направите така, че човекът да не харчи много пари, за да получи своя подарък. Ако например изберете полет с балон, съобразете се с локацията.

Идеи за подарък „Екстремно преживяване“

Полетите на различни апарати в голямата си част се водят „Екстремно преживяване“. Усещане за свобода, пространство, въздух, детинска радост и истинско щастие – това ще подарите на човека, ако изберете за подарък „Екстремно преживяване“.

Някои хора обичат много високия адреналин. Тези хора не се страхуват да участват в екстремни развлечения. За всеки, на който му харесва екстремното, можете да намерите перфектен подарък „Преживяване“ при нас – Makaroon.bg. Тук ще „нахвърляме“ само някои идеи.

Флайборд

Знаете ли какво е флайборд? Чували ли сте изобщо някога тази дума? Много хора не са. А не бива да е така, защото флайбордът не само подарява потресаващо усещане за свобода и лекота, а и натоварва всички мускулни групи. Но едно по едно.

Флайборд, воден ховърборд или джетпак за любителните на екстремни преживявания във водаФлайборд е специално конструирана атракция. Той представлява дъска, свързана с водоема със специален шланг, по който под краката на човека се подава вода под налягане. Воала, Вашият човек балансира върху мощен воден стълб! С подаръчен ваучер за флайборд ще можете да накарате свой близък или роднина да се почувства като супермен, летяща човек-риба.

Ховърборд

Водният ховърборд работи с водна тяга, която се създава с водна помпа. Тя изпомпва и изтласква вода под налягане. Това кара ховърборда да лети. Напорът на водата е толкова мощен, че помага да се развие наистина висока скорост.

Основната разлика между ховърборда и флайборда е скоростта. Ховърбордът развива висока скорост и е много подходящ за луди надпревари. Флайбордът не е толкова бърз, но е перфектен за отработване на маневри – салта, гмуркания и т.н. Максималната височина на летене на ховърборда е 4 метра, флайбордът лети по-високо.

Джетпак

Джетпак е приключение за супергерои! С него се лети на височина до 10 метра. Единственото, което трябва да направи човекът, на който подарявате такова екстремно преживяване, е да си сложи реактивната раница и да се наслади на усещането!

Джетпак се управлява лесно – един кратък инструктаж е достатъчен. Закрепва се на гърба с надежден пет точков колан. Мощната хидравлика е зад човека, а под ръцете му има дръжки за управление, което осигурява максимална мобилност и маневреност. Полетът с джетпак е безопасен!

Полет с парапланер

Подаръчен ваучен за екстремно преживяване полет с парапланер или делтапланер.Полетът с парапланер е необикновена разходка в небесата за хората, които обичат екстремното. Подарете на свой близък, роднина или на себе си подарък „Екстремно преживяване“ – „Полет с парапланер“ – чакат Ви необятните простори на небесата, гледка от птичи поглед и усещане за невероятна свобода!

Парапланерът е голямо крило, което се издига на височина от 400 до 600 метра, а в слънчево и хубаво време – дори и до 900 метра!

Парапланерът се издига от самия човек, като се засили малко. Оборудван е с крепежи, които ще Ви държат в безопасност, но ще можете да разперите ръце и да усетите необятната свобода! Пред Вас ще се открие прекрасна гледка!

Полетът ще се управлява от опитен инструктор, така че няма как да объркате нищо, просто се наслаждавайте на изключителното небесно приключение!

Към екстремните преживявания се отнася и дрифт шофирането, различни сафарита, полет със самолет или хеликоптер, скок с парашут или с бънджи и много други. Можете да ги разгледате ТУК и да изберете най-подходящия подарък „Екстремно преживяване за Ваш близък или пък за себе си.

Усетете адреналина!