Търсенето на подходящ подарък винаги изисква много време. Разбира се, можете да подарите и някаква абсолютна глупост, първата, която Ви попадне пред очите. Но това изобщо няма как да се нарече подарък.

Точно затова всеки човек, когато избира подарък за близък човек, за роднина или приятел мъж, се опитва не просто да намери нещо, което ще влезе в употреба, а и да подари на мъжа преживяване, подарък, от който лицето на притежателя ще сияе дълго време.

Идеалният подарък за мъж е подаръкът преживяване.

Но много често се случва така, че трудно можем да изберем подходящ подарък за мъж, когато той си има всичко. В този случай можете просто да му подарите нещо, което ще му даде много положителни емоции!

Подарък преживяване за мъж

Една англичанка, Рейчъл Елмо, веднъж решила да поднесе на баща си ефектен и необичаен подарък, а след това е развила тази идея по-мащабно, превръщайки я в успешен бизнес.

Днес такива услуги може да си позволи всеки. Трябва само да потърсите такава агенция и да изберете подарък (ваучер за подарък преживяване за мъж). Човекът, за когото ще изберете подаръчен ваучер, няма да получи нещо материално, а страхотно емоционално преживяване, което иначе не би изпитал в ежедневието си.

Подаръците преживявания представляват услуги с предварително изградена програма. Подарък преживяване можете да изберете индивидуално, изхождайки от вкусовете, хобитата и желанията на мъжа, за когото търсите подарък.

В най-общия случай, подаръчните ваучери са със срок на действие от няколко месеца и човек може да се възползва от тях в удобно за него време. Другото положително на такъв подарък за мъж е, че той ще изживее положителни емоции не един, а два пъти: веднъж – когато му поднасяте подаръка, а втория път – когато се възползва от него.

Как да изберете подарък преживяване за мъж?

Добре би било да знаете какъв е вкусът на мъжа, за когото ще изберете подаръчен ваучер. Ако ни е близък роднина, обикновено по-лесно можем да се насочим към подходящ подарък преживяване за мъж. Но ако е приятел, познат или колега, е малко по-сложно. В този случай можете първо да „опипате почвата“ при хора, които са по-близки с него, и тогава ще можете да вземете по-адекватно решение.

Да речем, че този мъж, на когото ще правите подарък, винаги е замечтан и се радва на всичко живо наоколо. Тогава със сигурност ще му хареса ваучер за полет с балон например.

Ако например искате да поднесете подарък на мъж, в който обаче да е включена и неговата половинка, можете да изберете нещо по-романтично – романтична вечеря в изискан ресторант, тайно пътуване, дегустация на вино – в случай, че двойката не си пада по екстремните преживявания. Има и други варианти – уроци по танци, СПА, масаж.

Романтичен подарък за мъж - уикенд за двама, романтична вечеря, дегустация на вино.

По-трудно е да изберете подарък за колега мъж, защото невинаги можете да получите достатъчно информация за неговите предпочитания. В този случай е по-добре да изберете подарък за мъж колега нещо по-неутрално, например посещение на някакъв музей (Исторически парк е уникално място, което със сигурност ще остави добро впечатление).

Много популярни са и подаръците преживявания за мъже за рожден ден, изборът е наистина много голям, човек може да се изгуби в планината от такъв тип подаръци. Преди да започнете да търсите подарък преживяване за рожден ден за мъж, първо се ориентирайте от коя сфера ще бъде.

Има различни тематики, сред които да избирате подарък за мъж – дали ще е екскурзия, полет със самолет, дрифт шофиране или нещо друго – това зависи най-вече от предпочитанията на мъжа, за когото е предназначен този подарък преживяване.

Нашият каталог е разделен на различни категории, с което сме се постарали да улесним Вашия избор.

Какви преживявания ще откриете за мъж на Makaroon.bg?

Уроци

Добре е да знаете какви са хобитата на мъжа, за когото ще купувате подаръчен ваучер. Едва ли човек, който обича да си почива активно, ще се въодушеви от ваучер за урок по грънчарство, да речем. Този тип уроци позволяват на хората да научат нещо ново и да се запознаят с непознати досега сфери на дейност: рисуване върху стъкло, кулинария или нещо друго…

Подарък за посещение на СПА за мъже

Не са много жените, а какво да говорим за мъжете, които намират време и/или средства да се поглезят и да си подарят една полезна за здравето и духа почивка. Но ако подарите такъв ваучер на мъж, той със сигурност ще намери време за СПА.

Специалистите, които ще извършват СПА процедурите, ще направят всичко възможно той да се почувства буквално на седмото небе от щастие. Светът на релаксацията и насладата е изключително разнообразен: различни видове масажи, ароматерапия и т.н.

Екстремно преживяване – топ подарък за мъж

Необикновени емоции като подарък можете да поднесете не само на любителите на неочакваното и спонтанното. Всеки човек си мечтае да излиза от време на време от зоната си на комфорт, а екстремните преживявания със сигурност могат да осигурят това!

Топ предложения за подарък за мъж - офроуд с АТВ, дрифт шофиране, скок с бънджи.

И в тази категория преживявания разнообразието е изключително голямо – дали ще изберете подарък за мъж от сорта на полет с парапланер или делтапланер, дали ще е офроуд приключение с АТВ по непроходими пътища, дали ще е дрифт шофиране, или скок с бънджи – важно е да вземете предвид натурата на човека, за когото ще е предназначен ваучерът.

Изненада за мъжете, които обичат пътешествията

Колкото и да ни се иска, не на всеки му е по джоба да подари екскурзия до Дубай или Египет. Но това не значи, че не можете да подарите екскурзия, която да остави страхотни спомени и силни положителни емоции. А при нас можете да откриете наистина нестандартни предложения, които със сигурност ще спрат дъха на любителите на пътешествия. Тайно пътуване, уикенд в полите на Родопите, уикенд в СПА комплекс – изборът е достатъчно голям.

Романтичен подарък за мъж

Иска Ви се да подарите на любимия си мъж целия свят, затова за намирането на подходящ подарък отделяте много време и сили. Но ако знаете какво обича той, със сигурност ще знаете кой подарък какви емоции ще остави у него.

Когато двама души се обичат, на тях им е приятно да прекарват време заедно. Затова и ние предлагаме голямо разнообразие от предложения за двама – романтична вечеря на яхта, романтична разходка и конна езда за двама, романтичен уикенд за двама, вечеря за двама в едни от най-добрите ресторанти в България, а също и екстремни приключения като полет с балон за двама, АТВ приключения и много други. Само трябва да изберете подходящото за Вас двамата. Другото оставете на нас!

Защо да изберете подарък преживяване за мъж?

Всеки човек си мечтае да получи нещо специално, неповторимо и страхотно като подарък. А какво може да е по-страхотно от емоциите, които ще се помнят дълго време? Ако искате да поднесете подарък, от който получателят му и всички около него ще останат във възторг, оригиналният подарък преживяване е това, което Ви трябва.

Често се случва така, че изобщо не можем да намерим време да обикаляме магазините и да търсим нещо, което да бъде подходящо за подарък за конкретния мъж. Да не говорим, че трябва и да бъде опаковано и украсено, за да не се изложим.

В такава ситуация подаръкът преживяване е просто спасител, а ако не знаем какви са предпочитанията и вкусовете на мъжа, на когото ще правим подарък, можем да изберем и подаръчен ваучер на определена стойност, с което просто ще оставим свободата той да си избере какво иска да му се случи. Така дори най-взискателният мъж ще остане доволен.

5 варианта за подарък преживяване за мъж

Подарявали сте вече риза, електрическа самобръсначка и комплект за бръснене за Нова година или за рожден ден. Вече не знаете какво да подарите, блъскате си главата и нищо не можете да измислите? Вече всичко си има, а не искате да се повтаряте или да подарите нещо, което няма да му е по вкуса? И Ви е трудно да измислите нещо специално и интересно? Нямате време да развинтите фантазията си, а денят „хикс“ наближава?

Не се притеснявайте! Ето няколко страхотни предложения, които ще спасят положението и ще оставят само добро впечатление.

Екстремен полет

В ежедневния живот са ни малко екстремните усещания. Обичайните неща ги правим автоматично и за да разнообразим все някак живота си, са ни нужни ярки преживявания. Да, с всички е така. Най-незабравимите емоции обикновено се появяват тогава, когато правим нещо необикновено за себе си.

Ако мъжът, за когото търсите подарък, не е пилот, за него перфектният подарък може да е именно полет със самолет. Очакват го едни незабравими минути под ръководството на опитен пилот. Това не се забравя!

Комплексна грижа за тялото и душата

Много хора си мислят, че СПА е само за жени, но дойде време да разрушим стереотипите! Всъщност мъжете също имат нужда понякога да се почувстват красиви и обгрижвани, а също и да се отпуснат и да се приведат във форма.

Да подарите СПА процедури на мъж е перфектна идея. Чакат го оздравителни процедури, масажи и други неща, които ще го освежат и ще му дадат необходимата почивка и релакс. А след тези процедури тялото му ще се изпълни с нови сили.

Офроуд приключения за мъже

Този мъж обича ли активната почивка? И има нужда от малко адреналин? Зад волана на АТВ-то ще усети цял свят от емоции. Този автомобил е създаден специално за шофиране по непроходими пътеки. Помните ли, когато като дете си мечтаехте да карате бясно надолу по хълмовете, да усетите чувството, сякаш летите? За съжаление, колкото повече порастваме, толкова повече се отдалечаваме от детските си мечти и стремежи, изгубвайки се в „нещата за големи“.

Е, представете си как ще накарате някого да усети пак онези детски трепети, как ще подарите на този мъж това усещане! Изберете офроуд приключение като подарък преживяване за мъж и със сигурност няма да сгрешите, а на него „ще остави влага“ до живот!

Професионален стрелец

Във филмите сцените с престрелки изглеждат винаги толкова вълнуващо! Героите, хванали пистолета уверено, винаги уцелват противника. Интересно, дали в реалния живот е същото? Няма невъзможни неща, нали не сте забравили?


За да направите уникален подарък преживяване на мъж, особено такъв, който обожава екшън филмите, или такъв, който използва оръжие в професията си или докато упражнява хобито си (да ловува, не друго, разбира се), можете да изберете подаръчен ваучер за стрелба с оръжие за мъж, със сигурност няма да сгрешите! Подарете нова емоция на мъжа, за когото е предназначен сертификатът, или му подарете малко време с неговата страст.

Чудите ли се още какво да подарите на мъж за рожден ден, годишнина от сватбата, на колега, роднина или близък приятел? Ако все още не можете да изберете, разгледайте нашия каталог от предложения за подарък преживяване за мъж, или се свържете с нас, за да Ви помогнем в избора.

Очакваме Ви!