Меню
Меню
Количка

Блог RSS Feed

Цветина 0 43
“Тя беше силна, не защото й липсваше страх, а понеже не спря, въпреки страха си.“ – AtticusДревногръцката поетеса Сафо, египетската владетелка Клеопатра, вдъхновителката на Френската революция Жана д‘..
Цветина 0 199
„Живеят само влюбените, останалите просто съществуват.“– Уилям ШекспирСкъпи дами, търсите подарък за Свети Валентин? Искате да зарадвате господина, който Ви прави така щастлива и е до вас в хубави и т..
0 98
Нестандартните подаръци са като истинската жена – трудно се намира и е невъзможно да бъде забравена. В същото време индустрията за подаръци се е развила вече дотолкова, че е трудно човек да намери нещ..
0 244
Как мислите? Защо все още я има традицията да се подаряват подаръци в нашето общество? Разбира се, защото хората получават удоволствие от този процес, не за друго! Затова със сигурност можем да кажем,..
0 181
Търсенето на подходящ подарък винаги изисква много време. Разбира се, можете да подарите и някаква абсолютна глупост, първата, която Ви попадне пред очите. Но това изобщо няма как да се нарече подарък..
0 270
Дрифт шофиране е вид екстремно шофиране, което има много привърженици. Това е автомобилен спорт, който се характеризира с преднамерено приплъзване на задната ос на колата при завой, преминаване в конт..
0 244
В различните сезони от годината са актуални различни подаръци и не е задължително да подарите нещо само за определен празник. Защо да не направите на близък свой човек приятна изненада просто защото г..
I 0 129
На празник или просто в обикновен ден, за да зарадваме някого, е прието да подаряваме подаръци. Няма нито един човек, който не се радва, когато го изненадват приятно и се опитват да му доставят щастие..
0 255
Въпросът за подарък за рожден ден или друг празник за мъжете често е истинско мъчение. Мъжкото въображение е по-различно от женското, а мозъкът на мъжете е устроен много по-практично. Често мъжете се ..
I 0 1063
Искате да подарите перфектния подарък за мъж или за жена, но не знаете как да изберете?Коледните и новогодишни празници са още далече, но темата за избор на подарък за близки и роднини си е актуална ц..
I 0 268
Подаръчен ваучер – най-добрият подарък за рожден денПодаръчните ваучери за преживявания и приключения са една от най-модерните тенденции в момента. И нищо чудно:Първо, днес има много агенции, които пр..
0 286
Желанието да зарадвате роднините си и близките си е нещо напълно нормално. Но когато става дума за търсене на подарък, нещата се усложняват: не всеки може да намери бързо подходящ подарък.В крайна сме..
Показани 1 от 12 | 15 (2 Страници)