Меню
Меню
Количка

Хотел Златен Рожен

Нощувка за двама в с. Рожен – уют и комфорт в Пирин Нощувка за двама в с. Рожен – уют и комфорт в Пирин
Безплатна
доставка
Автентична атмосфера, традиционен стил и уют са думите, които най-добре описват нощувката за двама в хотел „Златен Рожен“. Тук ще откриете място за отдих, в което да се порадвате на компанията на любим човек, необезпокоявани от никого.Изберете приказно приключение за двама във величествената Пирин п..
160.00 BGN
Без данък:160.00 BGN
Поръчай
Романтичен уикенд за двама в хотел “Златен Рожен” Романтичен уикенд за двама в хотел “Златен Рожен”
Безплатна
доставка
Има нещо толкова очарователно в кратките пътешествия до малки населени места – китни непретенциозни кътчета, които дават уют и предоставят възможност за уединение. Там не трябва да се съобразявате с никого, никой не ви познава и можете изцяло да отдадете вниманието си на вашата половинка.Изберете уи..
360.00 BGN
Без данък:360.00 BGN
Поръчай
Посещение на музея на ретро автомобилите за двама в с. Капатово Посещение на музея на ретро автомобилите за двама в с. Капатово
Безплатна
доставка
Ретро автомобилите имат неоспорим чар, който пленява въображението и грабва сърцата на ценителите. Техният дизайн често напомня за една отминала епоха, предизвиквайки носталгия и усещане за елегантност. От елегантните извивки до емблематичните силуети, тези автомобили въплъщават уникален характер, к..
24.00 BGN
Без данък:24.00 BGN
Поръчай
Дегустация на 3 вина за двама в с. Капатово Дегустация на 3 вина за двама в с. Капатово
Безплатна
доставка
Дегустацията на три вина за двама е винено преживяване, в което ще откриете не просто нови вина, но и невероятни вкусове. Пред вас се разкриват множество възможности за опознаване на богатството на виното.Позволете на сетивата си да оценят три вида ароматно вино в автентична атмосфера.Винарска изба ..
60.00 BGN
Без данък:60.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Contact Makaroon.bg via Facebook Messenger