Меню
Меню
Количка

Tesla

Ексклузивен подарък - Шофиране на Tesla за един час! Ексклузивен подарък - Шофиране на Tesla за един час!
Безплатна
доставка
Brand: Tesla
Гмурнете се в бъдещето с  Makaroon.bg и елегантния електромобил Tesla Model 3 само за час, насладете се на комфорт, луксозен салон, стилен дизайн. Подарете (си) възможност за един час да се докоснете, да усетите и да покарате атомобила на бъдещето - Tesla Model 3. Предлагаме Ви да се насла..
125.00 BGN
Без данък:125.00 BGN
Поръчай
Отвори вратата към бъдещето – шофирай Tesla модел Y за един час Отвори вратата към бъдещето – шофирай Tesla модел Y за един час
Безплатна
доставка
Brand: Tesla
Tesla модел Y е елегантен електрически автомобил от бъдещето. В рамките на 60 минути ще се потопите в комфорт в луксозния салон и стилния дизайн на автомобила.Качете се на автомобил Tesla модел Y и станете част от бъдещето.Tesla модел Y е най-продаваната кола за 2023 г. и за това си има причина. Тя ..
150.00 BGN
Без данък:150.00 BGN
Поръчай
Притежавай Тесла за ден – колата на бъдещето! Притежавай Тесла за ден – колата на бъдещето!
Безплатна
доставка
Brand: Tesla
За хората, които обичат иновациите, за феновете на хубавите коли и лукса – това приключение е само за Вас! Предлагаме Ви да усетите бъдещето с иновативния електромобил на Тесла стил, лукс, комфорт и само добри емоции. Насладете се на едно гладко каране и се доверете на автопилота на Tesla.Усете..
285.00 BGN
Без данък:285.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Contact Makaroon.bg via Facebook Messenger