Меню
Меню
Количка
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Fitneessline Варна

Температурите имат изключително влияние върху здравето и вида на тялото и кожата ни. Отдавна са известни ползите на парата и топлината върху организма. Недотам популярни обаче са изстудяващите процедури, макар положителното им действие да е не по-малко от това на затоплящите.Студена процедура криоса..
66.00 BGN
Без данък:66.00 BGN
Поръчай
Още от най-ранна детска възраст човек опознава света чрез сетивата си - вкус, слух, зрение, обоняние и допир. В човешкото съзнание допирът е свързан с първите докосвания от родителите и получената обич и внимание. Докосването ни кара да се чувстваме обгрижени и директно влияе положително на настроен..
70.00 BGN
Без данък:70.00 BGN
Поръчай
7 ч. сутринта е. Спи ви се. Приготвяте се за работа – толкова задачи ви очакват в офиса. Същевременно се опитвате да подредите разхвърляния си дом. Точно тогава телефонът ви звъни, а кучето стои на вратата и очаква да бъде разходено. Едно е ясно - да закусите отново няма да остане време. Добре че по..
88.00 BGN
Без данък:88.00 BGN
Поръчай
В мускулите и ставите се натрупва напрежение, произлизащо от вредни ежедневни навици – заседнал начин на живот, неправилно седене на стол, липса на физическо натоварване. Дълбокотъканният масаж, финландската сауна, парната баня и инфрачервената сауна са идеална комбинация, която ще ви помогне да пре..
92.00 BGN
Без данък:92.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)