Меню
Меню
Количка

adventure net

Рафтинг на Струма Рафтинг на Струма
Безплатна
доставка
Рафтингът е иделният избор за адреналинов уикенд през пролетта!Потопете се в мокро приключение с приятели, усмивките и доброто настроение са гарантирани!На Ваше разположение са екип от професионалисти, сертифицирани инструктори от Международната Рафтинг Организация.Рафтинг гидовете позна..
70.00 BGN
Без данък:70.00 BGN
Поръчай
Индивидуален урок по ски или сноуборд в Банско – зимната столица на България Индивидуален урок по ски или сноуборд в Банско – зимната столица на България
Безплатна
доставка
Зимата не е повод да се затваряме у дома и да ограничим забавните преживявания. Напротив – тя дава също толкова поводи за забавление, колкото и лятото. Изборът е безкраен – кънки на лед или пък шейна. Но нищо няма да вдигне адреналина ви като класиката в зимните спортове - карането на ски и сноуборд..
199.00 BGN
Без данък:199.00 BGN
Поръчай
Урок по ски или сноуборд за двама в Банско Урок по ски или сноуборд за двама в Банско
Безплатна
доставка
В зимата и снега има толкова много романтика. Красивите заснежени пейзажи, боровите гори и уханието на топъл чай из студения въздух създават незабравимо усещане. Студът и руменината по лицето си заслужават, когато са следствие от интересно и разнообразно преживяване, каквото е урокът по ски или сноу..
285.00 BGN
Без данък:285.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Contact Makaroon.bg via Facebook Messenger