Меню
Меню
Количка

Extreme Sport

Панорамно издигане с балон + видеозаснемане с 4К action камера край София Панорамно издигане с балон + видеозаснемане с 4К action камера край София
Безплатна
доставка
Мечтали ли сте си да докоснете облаците? Искало ли Ви се е да се слеете с небосвода и да усетите хармонията и спокойствието, което ни дава природата? Вече имате възможността да осъществите и най-смелите си мечти чрез  панорамно издигане с балон с продължителност около петнадесет минути. Пр..
62.00 BGN
Без данък:62.00 BGN
Поръчай
Офроуд приключение в планината с АТВ близо до София Офроуд приключение в планината с АТВ близо до София
Безплатна
доставка
Обичате да прекарвате времето си в планината сред чист въздух? Съчетайте разходката в планината с добра компания, шофирайки ATB Can am. Изживейте част от времето си във вихъра на купона, докато се откриват невероятни гледки пред Вас. На Ваше разположение е офроуд разходка с ATB Can am в Стара планин..
89.00 BGN
Без данък:89.00 BGN
Поръчай
Скок с бънджи от балон и видеозаснемане край София Скок с бънджи от балон и видеозаснемане край София
Безплатна
доставка
Екстремен скок с бънджи Търсите вълнуваща емоция, която да споделите с някой близък? Нуждаете се от презареждане на батериите и нови приключения? Пригответе се за екстремно преживяване, което включва бънджи скок от топловъздушен балон. Отпуснете се и се рейте из небесната шир и длъж, като..
111.00 BGN
Без данък:111.00 BGN
Поръчай
Водно забавление: Джет под наем на яз. Искър Водно забавление: Джет под наем на яз. Искър
Безплатна
доставка
Лятото е сезона на приключенията и водните емоции!Подарете доза адреналин и пробвайте какво е да си на гребена на вълната !Вече не е нужно да пътувата чак до морето, за да се насладите на емоцията наречена джет.Само на 20км от София може да се докоснете до истински водно приключение на я..
69.00 BGN
Без данък:69.00 BGN
Поръчай
Полетете над водата с "20-минутен урок по каране на Е-foil на яз. Искър" Полетете над водата с "20-минутен урок по каране на Е-foil на яз. Искър"
Безплатна
доставка
Позволете ни да ви заведем в едно приказно място, изпълнено с много смях, природа и готини преживявания. С удоволствие ви предлагаме да опитате едно готино, разхлаждащо и незабравимо преживяване, което със сигурност ще разказвате на всички месеци наред. Обичате ли да летите?Спуснете се в едно в..
90.00 BGN
Без данък:90.00 BGN
Поръчай
Свободен полет с балон за 30 минути + видеозаснемане с 4K action камера + чаша пенливо вино край София Свободен полет с балон за 30 минути + видеозаснемане с 4K action камера + чаша пенливо вино край София
Безплатна
доставка
Панорамни гледки от птичи погледМечтали ли сте си да докоснете облаците? Искало ли Ви се е да се слеете с небосвода и да усетите хармонията и спокойствието, което ни дава природата? Вече имате възможността да осъществите и най-смелите си мечти чрез  панорамно издигане с балон с продълж..
169.00 BGN
Без данък:169.00 BGN
Поръчай
Урок по пилотиране на двуместен самолет до София Урок по пилотиране на двуместен самолет до София
Безплатна
доставка
Искате ли да се реете свободно в небето като птиците? Имате ли смелостта да го направите? Ако отговорът и на двата въпроса е „да“, урокът по пилотиране на самолет е подходящ именно за вас. Ако отговорът е „не“, е възможно да познавате човек, който е достатъчно безстрашен да полети и подарък ваучер з..
201.00 BGN
Без данък:201.00 BGN
Поръчай
Флайборд или джетпак на я.Искър Флайборд или джетпак на я.Искър
Безплатна
доставка
Изживейте истинско водно приключение !Подарете си незабравимо изживяване и сбъднете още една мечта !Флайборд и джетпак са хит сред водните забавления в последните няколко години. Всички сме виждали онези смели момчета и момичета,които се издигат над водата и правят неуписуеми салта и фо..
101.00 BGN
Без данък:101.00 BGN
Поръчай
Свободен VIP полет с балон за двама за 30 мин + бутилка пенливо вино + видео с дрон и сертификат край София Свободен VIP полет с балон за двама за 30 мин + бутилка пенливо вино + видео с дрон и сертификат край София
Безплатна
доставка
 Хората винаги мечтаят за предизвикателства. Всеки от нас желае да докосне облаците и да се понесе по въздушното течение, лек и свободен като птица. Сега всеки един ентусиаст и любител на различните усещания има възможността да се отдаде на това приключение. Възползвайте се от свободния по..
374.00 BGN
Без данък:374.00 BGN
Поръчай
Издигане с балон + видеозаснемане  в град Пловдив Издигане с балон + видеозаснемане  в град Пловдив
Безплатна
доставка
 Вече имате възможността да осъществите и най-смелите си мечти чрез  панорамно издигане с балон за двама в центъра на Пловдив, над река Марица.Издиганията се изпълняват рано сутрин, по предварително изготвен график, над река Марица. Разкриват се невероятни гледки към Стария град, ..
62.00 BGN
Без данък:62.00 BGN
Поръчай
Полет с тандемен моторен парапланер + заснемане с HD Полет с тандемен моторен парапланер + заснемане с HD
Безплатна
доставка
 Моторният парапланер (по-известен като паратрайк) е комбинация от парапланер и трайк с две седалки, и двигател с пропелер в задната част. Това елиминира физическите усилия и изисквания към пасажера и минимизира рисковете от контузии. По време на полета Вие ще сте под постоянното ..
101.00 BGN
Без данък:101.00 BGN
Поръчай
Полет с жирокоптер в района на София Полет с жирокоптер в района на София
Безплатна
доставка
Свободата да летиш… Подарък, с който да се преродиш…!Полетът, небесната шир и срещата с птиците – това са все символи на духовна свобода! А кой не е мечтал да има криле и да лети, когато е бил малък, та дори и в зряла възраст? Не можем да ти подарим криле, не можем да те превърнем в птица, но м..
250.00 BGN
Без данък:250.00 BGN
Поръчай
През птичи поглед с „Полет с жирокоптер над Белоградчишките скали“ През птичи поглед с „Полет с жирокоптер над Белоградчишките скали“
Безплатна
доставка
Покорете всички страхове, докато завладявате един от най-величествените и световно признати природни феномени – Белоградчишките скали. Гледка, която всеки трябва да види поне веднъж! Подарете едно преживяване, което ще си спомняте цял живот! Красотата на неповторимите скални образувания, и..
380.00 BGN
Без данък:380.00 BGN
Поръчай
Летете по земята и над нея с „ВИП трансфер и урок по пилотиране“ Летете по земята и над нея с „ВИП трансфер и урок по пилотиране“
Безплатна
доставка
„Можех да използвам цялото това време, за да се уча да летя. Имам да уча още толкова много неща!“Ричард БахВ днешно време това да отделим време за себе си, да се усъвършенстваме и да надграждаме, често бива изместено от куп различни „важни“ ангажименти, работа и какво ли още не. Ние ви предлагаме да..
451.00 BGN
Без данък:451.00 BGN
Поръчай
Разходка с луксозна моторна лодка на яз.Искър Разходка с луксозна моторна лодка на яз.Искър
Безплатна
доставка
Лятото дойде, а с него слагаме начало на водните забавления!Предлагаме Ви разходка с луксозна моторна, скоростна лодка на язовир Искър, само на 30 минути от София.Разходката продължава 40 минути, а маршрутът преминава през красивите и диви местности около язовир Искър. Ще преминете през Шипо..
52.00 BGN
Без данък:52.00 BGN
Поръчай
Полет с жирокоптер до Рилските езера Полет с жирокоптер до Рилските езера
Безплатна
доставка
Всички обичаме да пътуваме, но понякога искаме да съкратим пътя и магически да се пренесем на желаната дестинация. Бихме спестили доста време, прекарано в трафик. Освен всичко друго, цялото пропътувано разстояние се трупа и като амортизация на колата. Какво е разстоянието от София до Рилските езера?..
960.00 BGN
Без данък:960.00 BGN
Поръчай
 VIP ТРАНСФЕР с Porsche Taycan Turbo S И СВОБОДЕН VIP ПОЛЕТ, София  VIP ТРАНСФЕР с Porsche Taycan Turbo S И СВОБОДЕН VIP ПОЛЕТ, София
Безплатна
доставка
 С разцъфването на пролетните цветове, изгряването на жаркото лятно слънце, отронването на първите есенни листа и падането на първите нежни снежинки, във всеки сезон настъпва едно определено време за романтика, приключения и любов.Независимо от сезона, любовта винаги е във възуха и по този пово..
821.00 BGN
Без данък:821.00 BGN
Поръчай
Дрифтирайте по суша и вода с „Hovercraft за един човек‘‘ в София Дрифтирайте по суша и вода с „Hovercraft за един човек‘‘ в София
Безплатна
доставка
Ще ви заведем да опитате едно ново, за първи път появило се в България, екстремно преживяване! Каним ви да опитате нашето най-ново попълнение – Дрифт с Hovercraft!Бъдете над нещатаХовъркрафтът е плавателен съд на въздушна въглавница. Характеристиките му наподобяват лодки, самолети и дрифт автомобили..
110.00 BGN
Без данък:110.00 BGN
Поръчай
Легенда разказана отвисоко „Полет със самолет над Белоградчишките скали“ Легенда разказана отвисоко „Полет със самолет над Белоградчишките скали“
Безплатна
доставка
Белоградчишките скали – мястото където всеки един камък и всяка една скала крие в себе си легенда, магия и хиляди години история. Един неповторим природен феномен, изумяващ милиони по цял свят, заслужил името си на едно от най-великите природни чудеса на нашето време. По стъпките на Аполон ..
330.00 BGN
Без данък:330.00 BGN