Меню
Меню
Количка
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Emergency Escape

Ескейп стая Наследството на масоните – открийте тайното богатство Ескейп стая Наследството на масоните – открийте тайното богатство
Безплатна
доставка
Ескейп игрите са популярен начин за забавление и прекарване на пълноценно време със семейство, приятели или колеги. Подходящи са за всички желаещи да предизвикат себе си, да усетят тръпката и да влезе в ролята на детектив.Забавлявайте се с ескейп игра Наследството на масонитеСъществува легенда, че и..
80.00 BGN
Без данък:80.00 BGN
Поръчай
Ескейп стая „Историята на играчките“ за двама Ескейп стая „Историята на играчките“ за двама
Безплатна
доставка
Ескейп стаите предлагат уникално и завладяващо изживяване, което предизвиква уменията на участниците за решаване на загадки, подобрява работата в екип, предизвиква креативността и критичното мислене.Върнете се в детството и разрешете загадката на изчезналите играчкиКаква е историята? Магазинът за иг..
80.00 BGN
Без данък:80.00 BGN
Поръчай
Детски рожден ден с ескейп игра и аниматор Детски рожден ден с ескейп игра и аниматор
Безплатна
доставка
Децата опознават света питайки. Любознателните им и любопитни умове имат нужда да решават ребуси, да откриват отговорите на загадки и най-вече да се забавляват. Ескейп игра е идеалният начин да отпразнувате рождения ден на вашето дете, комбинирайки забавление с развиване на мисленето. Заедно с малки..
340.00 BGN
Без данък:340.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)